A55A551N80R Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Ако се сещате много таксиджии са си сложили такива джаджи в колите си.Тва са едни съвсем малки телевизорчета с размер около 10`` или 25 см.Имат антена.Та въроса ми е каква марка и модел ще ми препоръчате и съответно откъде в Пловдив да си намеря на добра цена. Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Ако се сещате много таксиджии са си сложили такива джаджи в колите си.Тва са едни съвсем малки телевизорчета с размер около 10`` или 25 см.Имат антена.Та въроса ми е каква марка и модел ще ми препоръчате и съответно откъде в Пловдив да си намеря на добра цена.Мерси предварително! що не видиш в технополис Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Там разбрах, че продавали най-скъпо. ; ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
downsoft Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 В Техномаркет имаше едно НЕО 7'' за 180 кинта, обаче условието за тези ТВ-та е да му намериш много свястна антена, иначе само ще те ядосва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.