afx Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 ъъъ.. всъщност съм със 17 инчов монитор и все пак пишката ми е достатъчно дълга просто исках да направвя леко вмъкване Link to comment Share on other sites More sharing options...
Salida Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 ъъъ.. всъщност съм със 17 инчов монитор и все пак пишката ми е достатъчно дълга просто исках да направвя леко вмъкване И така... наддаването за този екземпляр започва от $100... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Аз пък ако си намеря по-разкрепостена мадама и по-извратени неща бих пробвал... Само дето не бих се снимал :Р Ай къвто искате ме изкарайте ся - пука ми на shell-а... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Аз пък ако си намеря по-разкрепостена мадама и по-извратени неща бих пробвал... Само дето не бих се снимал :РАй къвто искате ме изкарайте ся - пука ми на shell-а... разкрепостени жени - с лопата да ги ринеш. ама не казват то па и що да казват?! виж оназ дет се съблече пред директорския кабинет в ТЕТа кво я направиха или пък пазарджиклийката, дето била редовен абонат на разни оргии сега как твърди че е системно изнасилвана... по-добре да мълчат, че ако почнат да приказвааат. дори и тия неща дет ти си мислиш ще ти се видят скромни Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Ама кво да очакваш от бг тийн емо кидс. Амм..тъпи изказвания по форумите може би? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Амм..тъпи изказвания по форумите може би? Дървени философи може би? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Абе вие от кога сте световния авторитет в секса? 80% от вас сигурно не са виждали гола жена на живо, че тръгвате да "съдите". Някой плюе ли ви, че лъскате на 15-17" мониторче, гледайки картинки? "оо тая като я хвана ще я скъсам, нищо, че пишлето ми е 10см". Това кво го кефи човека си е лично негова работа. Ама кво да очакваш от бг тийн емо кидс. оунд бай течния иначе ми е интересно как е влезнал под душа в съблекалните тоя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 xaxa toq tip e baxti naredbata axa Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Аз пък ако си намеря по-разкрепостена мадама и по-извратени неща бих пробвал... Само дето не бих се снимал :РАй къвто искате ме изкарайте ся - пука ми на shell-а... абе как се пише с тия бели букви че тва където искам да го напиша е много мръсно,пробвах ама не стана нещо и за тва го изтрих че може и малки деца да го прочетат.става въпрос за удовлетворяване на физиологични нужди по време на секс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 абе как се пише с тия бели букви че тва където искам да го напиша е много мръсно,пробвах ама не стана нещо и за тва го изтрих че може и малки деца да го прочетат.става въпрос за удовлетворяване на физиологични нужди по време на секс Споко, децата дето имат достъп до интернет са виждали много по-мръсни работи, отколкото ти можеш да опишеш и с 20 думи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.