yoda7008 Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Има ли хора от СОУ Пейо Яворов (Пловдив) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Те от Пейото не ползват интернет бе Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 peioto ili penioto mai burka6 ako ne spored men gre6i6 abe vse gre6i6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Не греши СОУ " Пейо Крачолов Яворов " само трябва да уточни дали за него става въпрос . Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 ми то друг яворов има ли? edit: Liverpool`Fan`1 аз, алкохолик... да, да Link to comment Share on other sites More sharing options...
Liverpool`Fan`1 Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 За кво са ви хора от там. Всички дето са учили там са "нечовеци"... А колкото до -смирноф- ти пък алкохолик гаден стига се прави на знаещ ве. И ти си нечовек, кво като си завършил Симеона Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 За кво са ви хора от там. Всички дето са учили там са "нечовеци"... А колкото до -смирноф- ти пък алкохолик гаден стига се прави на знаещ ве. И ти си нечовек, кво като си завършил Симеона Къф смисъл " нечовеци " ? Аз уча там кофтито е , че ми е последна година Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 Абе готино даскало, ама много селяни има там Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 26, 2006 Share Posted October 26, 2006 govorq za 2riq post Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Еми ако търсите айляшко даскало, влезте да учите там, ако искате да хванете език или занаят, недейте.Мисля, че тва даскало предлага и вечерна форма на обучение, имах един фр оттам дето остана да повтаря и зе 2 години за 1, а иам и др фр оттам дето е рекордьора на махалата-900гр ракия + 2 бири + 1масур....кво повече да кажа. ; )Иначе ако има някой от тва даскало мога ли да питам дали книжарница "Принц", точно до него бачка още и продава учебници 2 ръка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Еми ако търсите айляшко даскало, влезте да учите там, ако искате да хванете език или занаят, недейте.Мисля, че тва даскало предлага и вечерна форма на обучение, имах един фр оттам дето остана да повтаря и зе 2 години за 1, а иам и др фр оттам дето е рекордьора на махалата-900гр ракия + 2 бири + 1масур....кво повече да кажа. ; )Иначе ако има някой от тва даскало мога ли да питам дали книжарница "Принц", точно до него бачка още и продава учебници 2 ръка? Ako е пил ракия от 2 лв. литъра , която е 20 градуса може да изпие и литър ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 Еми ако търсите айляшко даскало, влезте да учите там, ако искате да хванете език или занаят, недейте.Мисля, че тва даскало предлага и вечерна форма на обучение, имах един фр оттам дето остана да повтаря и зе 2 години за 1, а иам и др фр оттам дето е рекордьора на махалата-900гр ракия + 2 бири + 1масур....кво повече да кажа. ; )Иначе ако има някой от тва даскало мога ли да питам дали книжарница "Принц", точно до него бачка още и продава учебници 2 ръка? Кой е този индивид ? Да не е пил в розовото ? Не се намира до даскалото а в блока до даскало далгия високия преди Евъгрийна . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divaka Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 мога ли да питам дали книжарница "Принц", точно до него бачка още и продава учебници 2 ръка? Ами работи.Аз си купих един учебник септември месец,така че не виждам причина да не работи сега.Лошото е,че може учебниците втора ръка да са продадени и да не си намериш(предполагам за учебник ще ходиш). Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 розовото Link to comment Share on other sites More sharing options...
krisito Posted March 20, 2007 Share Posted March 20, 2007 о, хора не знам какво ви става!!! яворов си е нормално училище с нормални хора. не са нечовеци или някви селяни както се изразявате. вечерното училище е съвсем отделна институция, която само се помещава в сградата на Яворов! а за учене на занаят-има си проефесионални гимназии, който иска занаят и го мързи да следва висше,а относно езика- стига да имаш желание -ще го научиш. смея да твърдя, че моята учителка в подготвителна година беше много добра и от нея научих най-много и то английски език, така че неинформирани субекти със съмнителни приятели и познати да не дават инфо без да са го проверили! Link to comment Share on other sites More sharing options...
puchi Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 ТЕТА 5-1 Яворов Не сте никак лоши Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 hehe i az do 7dmi klas u4eh tam daje dneska se vidqh s edni ot starite mi daskalki - raeva,6terionka hristova :)ima gotini momi4eta vutre ina4e... Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Я виж ти...колега учил до 7-ми в Яворов.Тоня Раева не съм я виждал от както го напуснах това даскало и честно казано съжалявам за това.Тя като класен ръководите и преподавател по БЕЛ е един от хората ,които като част от бълг. образ. система ,са ми дали най-много в живота.Щерьонка съм очуден ,че още преподва...ей как не и се откъсна едно 6 за мене не знам ,все 5.25.Честно казано май заради нея ,от части ,загубих интерес към математиката.А коя паралелка си бил колега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smirn0ff Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 там само момичетата са хуави даскалото е жив ташак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 Охо, днес ви омазахме на футболче Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 puchi Zaio честита победа има ли смисъл да се урезелява темата заради някви такива смешни и безмислени постове като вашите ? ДОбре на футбол сте били ама кво от тва я се пробвайте на баскет или на волейдол където са някви 8 клас по 2 метра да ви видим дали ще усирате темите . Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 ТЕТА 5-1 Яворов Не сте никак лоши А 5ти номер (последния човек) от ТЕТа знаеш ли кой беше Моя милост UzITo вашите Виктория няма кой да ги бие на тяхната възраст в Пловдив истина си е... няма такива изруди 8ми клас по 197 см. Все пак и чичо Петьо Драгиев им е тренер, а всички знаем колко добър играч беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio_bg Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 Я виж ти...колега учил до 7-ми в Яворов.Тоня Раева не съм я виждал от както го напуснах това даскало и честно казано съжалявам за това.Тя като класен ръководите и преподавател по БЕЛ е един от хората ,които като част от бълг. образ. система ,са ми дали най-много в живота.Щерьонка съм очуден ,че още преподва...ей как не и се откъсна едно 6 за мене не знам ,все 5.25.Честно казано май заради нея ,от части ,загубих интерес към математиката.А коя паралелка си бил колега? 7g klas bqh mai Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoFFo Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 И аз учих в Яворов ех..... .А постове от рода на "готино е,ама има селяни" , "момичетат са добре ама даскалото е жив ташак" ми става ясно ,че там където учите май си е ташак и там Като цяло 90% от училищата са под всяква критика,ако говорим за обучение,Яворов също е тия 90 %,но като цяло е даскалото е супер,не е толова айляк колкото си мислите,всички други гимназии(хуманитарни) са доста под нивото на Яворов,с изключение на Благоев и Лиляната,но напоследък доста е западнало по мои сведения,откакто се махна Фюрера(Г-жа Дойчинова ),новата директорка е прекалено добронамерна,преди всичко живо се изключваше ,почнахме 26 човека за 4-те години имахме 5 нови ,и накрая завършихме 18 ,само последната година,като дойде новата директорка нямаше изключени,частни ученици и прочие,и за пръв път 90% от класа не бяха с последно предупреждение.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted March 22, 2007 Share Posted March 22, 2007 BoFFo напълно си праф тази година и пълен айляк поне от наша гледна точка ( на 12 клас ) ти случайно да си завършил миналата година и 8 клас да ти е преподавала Нанева ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.