Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 6

HBK

Recommended Posts

поиграх j league winning eleven plus europe 2006/2007

скоростта е по-реалистична.има нови анимации при нарушения и за вратарите.вече боксират топките в напечени ситуации.вкарва се по трудно,наистина доста трудно.на пес6 правихме супер много хандбални резултати,докато на тази не е така.

има и community mode което е интересна новост

най-много промени има в мастер лигата.менюто е съвсем различно.можеш да правиш трансфери още преди първия си сезон.може по 20 отбора в дивизия.при победа в шампионска лига има мач за междуконтинентална. можеш да skip-ваш мачове без значение също.

струва си наистина

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Аз лично не съм доволен. Повече като expansion е отколкото като нова игра. Съвсем в стила на EA Games почнаха да изкарват песове като фифата. Всяка година нова игра с различна кожа. Поне в случая на KONAMI е всеки път по-добра. Малка утеха. Ще си цъкам няма как но ми се иска да вида наистина напредък а не тъпчене на едно място :(

Е ,човек ,тва не е от сега.От 10 години играта излиза в няколко варианта.Първо стандартен японски world soccer winning eleven.После pro evolution за европа.После winning eleven international за USA,после J league версия пак само за япония.И в някой случай има и final evolution/liveware evolution последна версия която е най добра.

Обикновенно между версиите преди имаше доста разлика -примерно между pes4 и winning eleven 8 liveware evolution разликата е колосална.В последните pes6/we10 не е чак толква голяма.

Иначе от j league съм разочарован ,че всъщност не ползва прешър сенситив функцията.Първо си мислех че я има,но не ! Има я само в обикновенния winning eleven 10 ,където пък вратарите са много слаби...

Тва е.Квото ще е ново и хубаво ше е за playstation 3. Кофти но кво да се прави,надявам се до 2 години да я играя за ps3 :(

ми аз играя от време на време в нета playstation 2 версията.по принцип може от pc срещу ps2.

не съм играл от доста време щото едното полувреме винаги има лаг и тва ме дразни.падал съм от разни дето наживо ще ги бия с 5 гола разлика

• 3 weeks later...

Хич не съм много на ясно за тва реших да попитам,та така ..

Първо искам да попитам как мога да оправа контролите да са като на фифата,другото нещо е - има ли нещо като Manager mode на фифата - нещо като сезон .. ако може да убесните малко щот немога да разбера.. ;(

Хич не съм много на ясно за тва реших да попитам,та така ..

Първо искам да попитам как мога да оправа контролите да са като на фифата,другото нещо е - има ли нещо като Manager mode на фифата - нещо като сезон .. ако може да убесните малко щот немога да разбера.. ;(

Влизаш в директорията в папката в в която си я инсталнал -примерно C:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer6.Има едно settings-и оттам си ги променяш контролите.А за да направиш сезон-най-добре е от менюто-МАСТЕР ЛИГА и оттам си почваш сезон

• 2 weeks later...

От както сложих БГ пача играя само на един стадион и с една и съща топка.Същото се получи и при мой приятел.Защо става така и може ли да се оправи това?

От както сложих БГ пача играя само на един стадион и с една и съща топка.Същото се получи и при мой приятел.Защо става така и може ли да се оправи това?

За стадионите как да ги сменяш:

Преди всеки мач когато избираш с кой екип да ти играе отбора в мача натискаш копчето на клавиатурата Page Up един, два или три пъти докато нети се покаже стадион след което с копчетата от клавиатурата 7,8,9,0 можеш да го смениш.

За топките как да ги сменяш:

По същия начин като при стадионите с копчето Page Up натискаш там няколко пъти докато нети се покаже топка и с копчетата 7,8,9,0 си я сменяш

Дано съм бил полезен"

Това е ,ако я играеш с клавиетура.С пад използваш Selekt,L1 и R1.

• 3 weeks later...
  • 1 month later...

На 06. май от 09.00 часа в Зала Спийд(до Католическата църква) започват квалификациите за ESWC по PES6 за Пловдив. Финалът за България ще бъде в София. За повече инфо тук. Необходимо е да си направите и регистрация и тук

Надявам се тази година да има конкуренция, понеже миналата бая се озорих като единствен претендент! :D

На 06. май от 09.00 часа в Зала Спийд(до Католическата църква) започват квалификациите за ESWC по PES6 за Пловдив. Финалът за България ще бъде в София. За повече инфо тук. Необходимо е да си направите и регистрация и тук

Надявам се тази година да има конкуренция, понеже миналата бая се озорих като единствен претендент! :D

Да,ама теб така и така ще те победят.. :lol:

• 2 weeks later...

Не може да не става с него.Чекни си контролите внимателно.Ако си с пад ,пробвай и от клавиетурата с ентър и т.н.

Станах трети от 9 човека. Равносметка 3 победи и 2 загуби.Турнирът беше на двойна елиминация.При една загуба минаваш от дясната страна на таблицата и нямаш право на втора загуба.

Ето я схемата и класирането

http://www.eswcbulgaria.com/pes6-speed.htm

Аз съм andycole

Двете ми загуби бяха от един и същ.Нямах свястен джойстик и той ми даваше назаем неговия.С неговия джойстик направих 3 победи без да допусна гол, обаче за мачовете ми срещу него разбира се той си взе джойстика.

Ми от ония боклуци на спийд линк- имитациите на дуалшок.Само че беше чисто нов и можеше да се играе с него.Ама пак копчетата се натискат мега гадно,r2 е твърдо и пука,има дълъг ход като тригър,докато на ds2 се натиска супер леко и приятно и не се губят ценни стотни.

Въобще много неща не ми харесаха на този турнир, и имайки предвид липсата на свястен пад и това че в живота си имам не повече от няколко часа на pc версиите ,третото място си беше някво постижение.

Пък и трима човека отстраних все пак

А тоя който стана втори (така и не можах да играя срещу него) беше абсолютен калитар.Играеше с клавиатура,не ползваше r2 ,и всичките си 4 победи ги направи с с по 1 гол разлика,отбелязан след 87 минута.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...