Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 6

HBK

Recommended Posts

казах ти,смени твоя опшън файл с този който оправя всички лицензи(екипи,имена и тнт) и си готов

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Майна,кефи си ме да си я играя така,както е излязла на пазара! :D :D Мисля да променям нещата едва когато направят и българските отбори със пача!Случайно да имаш някво инфо по този въпрос!А пък да не би в този опшън файл да са сложили бг отборите?

В тоя ОФ дето е даден на миналата страница екипи сичко си е ОК , обаче камерата е направена да се движи като по ТВ а аз искам да е както е по дефаулт човърках се ама неможах да я оправя :) и контролите са разместени

Много добри изпълнения,но честно казано на мен задните ножици не ми допадат много :)

Ударът от далече е къде по-красив,според мен! :)

М/у другото някой знае ли дали ще излиза някакъв суперпач или нещо от сорта.

Или въобще има ли някъв добър пач,защото разбирам,че този който е излезнал имал проблеми с камерата... :unsure:

• 3 weeks later...

Сложих си този последния опшън файл,всичко ми е ок с отбори,камера,стадиони и т.н.НО откакто съм го сложил,коментара на коментаторите няма нищо общо с това ,което се случва на терена!Ама нищо общо!!! :blink: :blink: :angry: :angry: :huh: При вас как е положението?

Сложих си този последния опшън файл,всичко ми е ок с отбори,камера,стадиони и т.н.НО откакто съм го сложил,коментара на коментаторите няма нищо общо с това ,което се случва на терена!Ама нищо общо!!! :blink: :blink: :angry: :angry: :huh: При вас как е положението?

Why does the commentator sometimes speech rubbish that sounds like the sound files were disordered ?

Just select the reporter speech again in the options menu and then it works.

А ще може ли линк към този пач?

Не е пач, а опшън файл!Поразтърси се из предишните страници на темата,има сложени линкове ,мисля че си дръпнах последния такъв!

Как се правят добри удари с фалц или пряк свободните? Много е зле откъм статични положения играта. Също така колкото пъти центрирам и удрям топката с глава толкова пъти удря балонно, а не я забива остро нито пък скача за някаква ножица или воле. Някакви съвети?

тва че не си усвоил играта ,незначи че е зле.просто иска повечко време

То няма и никакви хинтс как става. Нито мерник нито нощо, а на практиката същата работа. И все пак ако си я усвоил кажи как става, изклщчително дразнещо е особено с пряк свободните. Все трявбва да има удър с фалц пък как ли не пробвах и не става.

То няма и никакви хинтс как става. Нито мерник нито нощо, а на практиката същата работа. И все пак ако си я усвоил кажи как става, изклщчително дразнещо е особено с пряк свободните. Все трявбва да има удър с фалц пък как ли не пробвах и не става.

Като за начало те съветвам да минеш всички възможни видове тренировки в играта :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :) :)

излязал е winning eleven 10 J league plus europe 2006/2007 за ps2

всички казват ,че е доста по добра от wswe10 и pes6

плюс тва пак силата на удара зависи от силата с която натискаш квадрата,а височината от това колко се изпълва скалата понеже играта е пс2 ексклузив

After playing WE10JL for some weeks now, it's fantastic!!

First I thought the "old" WE10 was better, but now.... mhhh.

Gameplay has been slightly changed again, for the better for sure!! very realistic ball physics compared to let's say PES6

We have all the time in the world fernando if you would like to help us all out, that will be widely appriciated!! This game has 50+ stadiums, that's what I like to see (pes6? has 8!). The gameplay is indeed much much more suffisticated compared to sluggish pes6 gameplay. This is soft,ultra responsive and the way the animations flow over in eachother is simply breath taking again. The new champ has arrived and it's callname... J.League Winning Eleven 10 !! (kick-ass japanese intro aswell)

ся е тегля,ще коментирам след няколко дни

Има нужда от пач за английски менюта,щото е на японски.Не вярвам да забележиш разлика между нея и pes6.Разликите са в трудноста на изкуствения интелект,физиката на топката,скоростта на играта,плавността на геймплея,има и малко нови движения,нов формат на мастър лигата и системата на ударите е различна и МНОГО по добра от тази за pes6 ,тоест възползва се от pressure sensitive функцията на джойстика на ps2.

Meжду другото на ps2 не трябва да се играе с нормален av кабел.Трябва ти RGB кабел и добро TV което поддържа RGB сигнал.Тогава графиката на ps2 и конкретно на pes/winning eleven е по-добра от тази за pc монитор .С нормалния кабел има снежинки и даже е трудно да различиш номерата на играчите на фанелките

Явно нещо си се объркал.Това се отнасяше не за качествата на монитора ,а на енджина ,нали?Защото няма начин на обик. ТВ да има повече детайл от колкото на монитор ;)

на 1024x728 на монитор не виждаш нищо повече от това на добро 29 инчово 100 hz(това е най-големият от 4:3,нагоре са 16:9 вече) тв с rgb кабел.като казвам добро имам предвид с малки пиксели.повечето 100 херцови под 1000 лв са с огромни пиксели които се виждат от далече.

с ргб кабела картината става уникална ,дори и най-малките детайли се виждат перфектно,на всичко отгоре го гледаш от далече

има нещо гнило.първо winning eleven винаги е ntsc ,а не pal,второ това най-вероятно е j league winning eleven plus europe 2006/2007

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...