hosta Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Дам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 ...-missing Championsleague Teams created ... Демек има Левски ? Ще го дръпна, като се прибера. Играта е супер Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Как точно се играе в мулти?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 на pc само с оригинална игра,а на ps2 може и с пиратска записана по по специален начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 Дам. само дето нещо не става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted November 2, 2006 Share Posted November 2, 2006 П.п. Май най-добрия до сега излязъл опшън файл http://www.vfr-achern.de/files/PES/PES%20R...OLUTION-ENG.rar Хоста,сега, ако кажеш и как се слага, цена няма да имаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Линкчето не ти работи ,а иначе...ми как да се слага???Като всички други опшъни C:\Documents and Settings\host\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 примерно или там където ви са на вас сейвовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Линкчето не ти работи ,а иначе...ми как да се слага???Като всички други опшъни C:\Documents and Settings\host\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 примерно или там където ви са на вас сейвовете еми там го слагам ,но не дава никъв ефект трябва ли да се променя името на файла ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Линкчето не ти работи ,а иначе...ми как да се слага???Като всички други опшъни C:\Documents and Settings\host\My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 примерно или там където ви са на вас сейвовете Линкчето си е твое, а между другото ти въобще видял си какво има в архива дето си постнал(някакви файлове с разширение .xps и .max), просто не e OF!.А иначе знам къде се слага,попитах как. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted November 3, 2006 Share Posted November 3, 2006 Ммм възможно е да е станала грешка и да съм дал линк към PS2 и X-BOX версиите ,извинявам се. http://files.filefront.com//;6115115;;/ това 100% е РС версията ама не помня дали не беше на немски просто не си делвай твоя опшън ами само го пробвай и после си сложи твоя ако този е на немски.Тези дни няма да мога да видя коя е точната версия че нямам време ама в понеделник ще дам 3-4 файла които са добри и си работят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 абе имам някав проблем при онлайн-а.Когато аз съм направил сървъра ме изхвърля след първото полувреме,а когато аз влизам в сървър ме изхвърля веднага като почне мача. imhotep1 знаеш ли на кво може да се дължи тва.да не би да е шото имам голяма разлика между даунлоуда и ъплоуда Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 абе имам някав проблем при онлайн-а.Когато аз съм направил сървъра ме изхвърля след първото полувреме,а когато аз влизам в сървър ме изхвърля веднага като почне мача.imhotep1 знаеш ли на кво може да се дължи тва.да не би да е шото имам голяма разлика между даунлоуда и ъплоуда Спокойно, този проблем го имат към 30 000 човека, т.е. сърварите на Конами са тотално прецакани.Ето тук има 50 страници с псувни на горди притежатели на играта. Да се надяваме в скоро време да ги оправят! Иначе страхотен замисъл(турнири, лиги, съревнования на групи-нещо като кланове, PC v\s PS), и неверятно слаба поддръжка(15 минути за логване и 99% дисконект на полувремето). А тук можеш да се включиш в официалната псувня до Конами Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Конами ми мясат на евроком Искат много клиенти, но на подръжката не обръщат много внимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Ммм възможно е да е станала грешка и да съм дал линк към PS2 и X-BOX версиите ,извинявам се. http://files.filefront.com//;6115115;;/ това 100% е РС версията ама не помня дали не беше на немски просто не си делвай твоя опшън ами само го пробвай и после си сложи твоя ако този е на немски.Тези дни няма да мога да видя коя е точната версия че нямам време ама в понеделник ще дам 3-4 файла които са добри и си работят. Като гледам отбори сичко е ОК но прецаква контролите и неможеш да си оправиш камерата , щот само се мести на ляво надясно.. мн се ровичках ама не намерих как да я оправя Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Спокойно, този проблем го имат към 30 000 човека, т.е. сърварите на Конами са тотално прецакани.Ето тук има 50 страници с псувни на горди притежатели на играта. Да се надяваме в скоро време да ги оправят! Иначе страхотен замисъл(турнири, лиги, съревнования на групи-нещо като кланове, PC v\s PS), и неверятно слаба поддръжка(15 минути за логване и 99% дисконект на полувремето). А тук можеш да се включиш в официалната псувня до Конами А нали на мастер лигата има network mode да си използваш отбора онлайн.Само ,че като играя онлайн знаеш ли откъде мога да си лоудна мастер отбора за да играя срещу другите с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
Imhotep1 Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Като гледам отбори сичко е ОК но прецаква контролите и неможеш да си оправиш камерата , щот само се мести на ляво надясно.. мн се ровичках ама не намерих как да я оправя Можеш с L1 - смяна на играч се мести ъгъла на камерата. OF e супер, даже има и Левски. btw. сървърите за онлайн ги оправиха. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Имам едно въпросче-като си избирам отбор от Мастер Лигата(примерно Нант)и ми дава да избирам първенство в което да участвам,защо винаги ме пуска от 2ра дивизия на съответния шампионат,а не в 1ва дивизия при другите отбори във френското( в моя случай)Има ли изобщо такъв вариант направо да почвам мачовете си в 1ва дивизия?Защото в ПЕС5 ставаше,може би защото бях със суперпача?моля помогнете ,ако знаете?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 15, 2006 Share Posted November 15, 2006 може бе.просто от pes shop трябва да избереш опциата ти да нагласяш подредбата на отборите в отделните лиги.и така можеш да се пуснеш от първа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 може бе.просто от pes shop трябва да избереш опциата ти да нагласяш подредбата на отборите в отделните лиги.и така можеш да се пуснеш от първа OO мерси!Верно че трябва да се понатрупат малко ПЕС точки за да се отключат някои работи Между знаеш ли как да направя така,че по време на мач да ми показва скалата с умората на играчите,че си нямам никаква представа как става? П.П. Играта е лудница!в сравнение с ПЕС5 има доста подобрения!Съдиите са ги пооправили,кефи ме това че в мастер лигата,времето е рандом и се случва нерядко да играеш на сняг и дъжд,за разлика от ПЕС5,където само на приятелските е рандом!Движенията на самите играчи ми се струва ,че са са по плавни и още по-реални!Има още доста подобрения,но сега не се сещам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 ми скалата за изморяване се пуска като спреш на пауза ,отидеш на дисплей сетингс,и включиш stamina gauge- on а ако си сложил опшън файла който оправя имената и екипите на отборите би трябвало да имаш и пари достатъчни да отключиш всичко от pes shop Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted November 16, 2006 Share Posted November 16, 2006 ми скалата за изморяване се пуска като спреш на пауза ,отидеш на дисплей сетингс,и включиш stamina gauge- onа ако си сложил опшън файла който оправя имената и екипите на отборите би трябвало да имаш и пари достатъчни да отключиш всичко от pes shop Мерси!Опшън файла засега не мисля да го слагам,чакам пача,надявам се,че ще има и ще е готов в скоро време!Имам още един въпрос Значи,направих си настройките да ми се появяват имената на играчите ми на курсора,а не както беше-само номерата!Има ли начин това да стане и на отбора срещу когото играя,не само на моя отбор!Мерси предварително! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MM212 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Абе да ви кажа няма да е зле ФИФА да спрат да правят нови фифи ами направо да се примирят..че по-тъпа игра от ФИФА няма..ПЕс6-повече ножици,повече рeaлност,МНОГО мелете,ГЕЙМПЛАЙ ВИЕ СИ ЗНАЕТЕ(неописуем),графика.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 графика.. най-вече графика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rooster1912 Posted November 20, 2006 Share Posted November 20, 2006 Тва е такава зарибявка ,че просто не знам кво да кажа!Страхотна реална игра!Нямам думи!Просто нямам гол ,който да се повтаря!А пък за мелетата-няма такава тръпка-лудница!Тия японци са луди!А ако си оправят лицензите и вкарат повечко отбори, ФИФА-няма да бъде споменавана изобщо!! А пък днес ква задна ножица забих!КРАСОТА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.