Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 6

HBK

Recommended Posts

HBK ясно :)

а тоя крак който е за релоадед версията дали ще стане на cloned ? :( предполагам не ,но е по-добре с крак отколкото по сегашният начин

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply
HBK ясно :)

а тоя крак който е за релоадед версията дали ще стане на cloned ? :( предполагам не ,но е по-добре с крак отколкото по сегашният начин

Става естествено ;) Само си слагаш крака и всичко е перфектно ;)

естествено, че става игрите са 1:1, само на едната липсва папка crack :laughing:

В сравниние с предните версии.... тази игра ми се струва нещо като една малка революция !!!

Петицата според мен беше много зле.

Забелязвам доста изчистени недостатъци от предните версии.

И все пак нямам търпение да излезе и ПЕС7 :punk

Много е лесно! :)

Отиваш в папката където си инсталирал играта ===> цъкаш на сетингс иконката ===> Контролс и (Късия пас)X(го правиш да е )=>S

Удара А=>D

Цетрирането и шпагата D =>A

И всичко става по старо му :)

Enjoy :punk

10x :)

Играта е просто уникална :) аз съм голям фен на всичките части на ПЕС и мога да кажа че със всяка част става все по яка и все по яка дори и най старата част е по добра от която и да било фифа (Поне за мен е така!) Айде ако излезнат някакви пачове или така нататака казвайте че много се зарибих по новата игра ;) А и да попитам дали ще има пач с българско първенство не че до сега съм играл на такова но ми е интересно да сложа сички видове пачове и да стане още по яка ;)

Кефи ме тая новост в мастер лигата-network mode,в която задължително почваш с аматьорите и си градиш отбор с който да играеш online.Яко е замислено.

Интересно е че при регулацията на състоянието на играчите се трупа вече допълнителна умора освен тази от мача( а статове не се качват ).Това е странно при положение че това би трябвало да е възтановяваща тренировка( имам предвид умората ) ама ще видим...

Едно от най яките неща в winning eleven 10 за ps2 е махнато.на Pes6 е махнато тва колкото по силно натискаш квадрат ударът да е по-силен.тва е защото портват играта директно за пц. а там няма pressure sensitive клавиатури и джойстици.

Дам...това е вярно.В 6-цата са рядкост удари с повече от 3/4 от бара на силата на удара( и то ако играча е с много виски статове за ударите )...иначе тактиката е по лекички удари( на 1/3 ) ама много добре насочени спрямо ситуацията.За регулацията на състоянието съм се объркал не качва винаги умората ,избързах със заключенията ,още ще трябва да се играе , май си е чиста възт. тренировка.

тва с липсата на прешър сенситив при удара убива 50 % от кефа.съвсем друга става системата на удара :angry:

между другото конами като че ли оправиха сървъра и върви по добре.

между другото конами като че ли оправиха сървъра и върви по добре.

Няма такова нещо, все още е зле.По пет минути зарежда на всяка команда! Дано го оправят по-скоро, че ми се играе вече. ЕazY-E, сега вече спокойно може да цъкнем с теб PS2 v\s PC!

да ,ама аз като пробвах да вляза в пц сървъра нещо не ме пусна.

A!!!!!!!!!Гадост!!!!!В мастър лига като си играя мача и започна второ полувреме ме хвърля на черен екран!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Това е...НЕЧОВЕШКО...идеи???

П.п. От сейвовете е пак както ставаше и на 5-цата просто триете всичко в сейв директ. като си оставяте само сейва който ви трябва ;)

A!!!!!!!!!Гадост!!!!!В мастър лига като си играя мача и започна второ полувреме ме хвърля на черен екран!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Това е...НЕЧОВЕШКО...идеи???

П.п. От сейвовете е пак както ставаше и на 5-цата просто триете всичко в сейв директ. като си оставяте само сейва който ви трябва ;)

И на мен ми се случи 2 пъти,недей излизай от играта,просто почакай няколко минути ;)

Дам усетих го това.Явно нещо почва да си изчислява на воля енджина в тоя момент точно...иначе играта си е 6 от всякъде :)

П.п. Май най-добрия до сега излязъл опшън файл http://www.vfr-achern.de/files/PES/PES%20R...OLUTION-ENG.rar

Fans of PES6,

you have waited for such a long time, now it is finished, the PES Revolution OF V.1.0!

At first I want to say thank you to some people

-Tesla, for creating lots of teams

-Quakie, for the 1. FC Kцln, and lots of Bundesliga and Premier League Kits

-Nisoley, for making an basement, for renaming the players and creating CL Teams and Bundesliga Clubs and for converting the OF for every country

-Basti90 for creating lots of stuff, like Club Teams and Faces

-marvinho09, for creating two Bundesliga Clubs

-Preetzinho, for creating the VfL Wolfsburg

-pesfreak90, for creating the FSV Mainz 05

-Mariner, for creating Hannover 96

-MMM, for creating Steaua Bukarest

-Mummel, for creating Spartak Moskau

and @ all, who i have forgotten.

-100% Original Names of the Clubteams

-100% Club Emblems

-100% correct Stadiumnames

-100% correct Cup & League Names

-Bundesliga replaces Liga C

-missing Championsleague Teams created

-the missing transfers are done

-99% Premier League Kits created

-99% Bundesliga Kits created

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...