Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 6

HBK

Recommended Posts

И на мен не ми тръгна, и аз съм с касперски, но ме съмнява да е от това, защото го изключих :( иначе изпълних всичко от оказанията

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

При мен се оправи от само себе си по някакъв начин ,но това няма значение...След 3 изиграни мача( Реал Мадрид - Олимпик Лион ,България - Саудитска Арабия и България - Марсилия ) и 3 победи на най-високата трудност( едната след дузпи ) ,мога да кажа че играта е по-добра от миналогодишната и определено най-добрия PES до сега ,което е потвърждение на мненията и на другите юзъри.На мен гейлмлея ми изглежда малко по плавен и не така насечен от резки движения на футболистите ,все пак още се получават някой удари и изпълнения които при истинска игра биха довели до контузии.Съдийството е по-добро ,но има какво да се желае.Все пак мисля че още не съм усетил цялостно играта и горе-долу след месец ще мога да направя реална разлика...а сега IT IS PRO EVO TIME ;)

Нагласих си копчетата, направих си опцийките и започвам новия сезон с Арсенал . Първо пробвах няколко приятелски ма4а и мога да кажа ,че играта е супер . ПЕС6 > всякакъв вид фифа :) :punk

Никаква разлика със старата не виждам аз. Звука е много зле. Стадионите също са много зле. Ударите са пак такива балонести. Оправени са много бъгове на вратарите, но не и всичките... Все още има. Играчите са направени добре. Също така е хубаво, че не се случва едно и също.

Тази година фифата по-добра...

Нагласих си копчетата, направих си опцийките и започвам новия сезон с Арсенал . Първо пробвах няколко приятелски ма4а и мога да кажа ,че играта е супер . ПЕС6 > всякакъв вид фифа :) :punk

Би ли ми обяснил как точно нагласи контролите?

Пичове, с Касперски съм, със стара версия на Диимон Туулс и все пак нямах никакви проблеми. Играта е на 6. Enjoy.

Върви на GeForce4 MX,да!

A за контролите - Влизате в директорията на играта -> Settings -> Keyboard или нещо такова беше,не на Player 1,а на предишното. Там има клавишите,с които се играе,но не натискате на тях,а на копчето до тях и си избирате бутони ;)

Би ли ми обяснил как точно нагласи контролите?

Много е лесно! :)

Отиваш в папката където си инсталирал играта ===> цъкаш на сетингс иконката ===> Контролс и (Късия пас)X(го правиш да е )=>S

Удара А=>D

Цетрирането и шпагата D =>A

И всичко става по старо му :)

Enjoy :punk

Хм не знам как може да се твърди че играта няма разлика с 5-цата.Вие пробвахте ли на най-високата трудност ,колко мача изиграхте???Аз лично намирам съществено променен баланс при разиграването и отнемането на топката ,но е много рано за такива изводи още... Ето едно малко подаръче ОФ-а на ПЕС ФЕН ;) http://www.aaronandjake.co.uk/KONAMI-WIN32PES6OPT.zip

Mirrors:

http://rapidshare.com/files/936329/K...N32PES6OPT.zip

http://download.yousendit.com/8F68CC964E6CB1BA

http://www.megaupload.com/?d=Z642TSSP

10x, аа това значи? :bgrin:

Да не е този файл,който фиксва имената?

и аз нещо не разбрах ? какво да правим с тва? сигурно трябва да го сложим някъде :D

а и то кво прави

Дам,това е файлът,който оправя имената на футболистите,отборите,стадионите и т.н. ;) За съжаление все още няма OF за логотата и екипите на нелизенцираните отбори,но скоро и той ще се появи ;)

@Slain,сваляш OF,разархивираш го и го копираш в директория My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 ;)Ще ти каже,че вече има файл с такова име,дай му YES ;)

@Yami Yugi,май се запали по играта,а? ;)

От 4те мача, които направих откривам само 2 разлики, движенията са направени по-добри и са усъвършенствали извеждащия пас по въздух ;)

Дам,това е файлът,който оправя имената на футболистите,отборите,стадионите и т.н. ;) За съжаление все още няма OF за логотата и екипите на нелизенцираните отбори,но скоро и той ще се появи ;)

@Slain,сваляш OF,разархивираш го и го копираш в директория My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 ;)Ще ти каже,че вече има файл с такова име,дай му YES ;)

@Yami Yugi,май се запали по играта,а? ;)

10x :D

Не,всъщност аз съм голям футболен фен и всяка футболна игра ме разцепва.Явно щото работих за EA(т.е. бях рисърчър) и скланям към ФИФАТА....Даже PES4 не спирах да я играя.....PES5 не я играх,но сега PES6 я играя ;)

А,да да питам.....като го сложа този файл всичко на вятъра ли ще ми отиде? Т.е. едитнал съм си отбор с мои имена,екипи и т.н. Ще си стане ли пак с PLAYER* и т.н.? Т.е. ще ми изчезне ли висчко,което съм едитвал?

10x :D

Не,всъщност аз съм голям футболен фен и всяка футболна игра ме разцепва.Явно щото работих за EA(т.е. бях рисърчър) и скланям към ФИФАТА....Даже PES4 не спирах да я играя.....PES5 не я играх,но сега PES6 я играя ;)

А,да да питам.....като го сложа този файл всичко на вятъра ли ще ми отиде? Т.е. едитнал съм си отбор с мои имена,екипи и т.н. Ще си стане ли пак с PLAYER* и т.н.? Т.е. ще ми изчезне ли висчко,което съм едитвал?

ДА ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...