VeSo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 И на мен не ми тръгна, и аз съм с касперски, но ме съмнява да е от това, защото го изключих иначе изпълних всичко от оказанията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Край на мъките 2006-10-27 PC Game ISOs Pro Evolution Soccer 6 © Konami *DVD* RELOADED 69x50 MB Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 http://gamez.com.tw:8083/gamez2/Pro.Evolut...cer.6-RELOADED/ soon Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 При мен се оправи от само себе си по някакъв начин ,но това няма значение...След 3 изиграни мача( Реал Мадрид - Олимпик Лион ,България - Саудитска Арабия и България - Марсилия ) и 3 победи на най-високата трудност( едната след дузпи ) ,мога да кажа че играта е по-добра от миналогодишната и определено най-добрия PES до сега ,което е потвърждение на мненията и на другите юзъри.На мен гейлмлея ми изглежда малко по плавен и не така насечен от резки движения на футболистите ,все пак още се получават някой удари и изпълнения които при истинска игра биха довели до контузии.Съдийството е по-добро ,но има какво да се желае.Все пак мисля че още не съм усетил цялостно играта и горе-долу след месец ще мога да направя реална разлика...а сега IT IS PRO EVO TIME Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Нагласих си копчетата, направих си опцийките и започвам новия сезон с Арсенал . Първо пробвах няколко приятелски ма4а и мога да кажа ,че играта е супер . ПЕС6 > всякакъв вид фифа Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 аз пък не. Аз теб и не съм те питал. Само ти казвам че ония коментар, който направи е уникално глупав... Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 защо се чува едно постоянно ааа от страна на публиката?това е супер тъпо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 звука на играта е под всякаква критика. Играта няма почти никва разлика с PES5 --> тази година фифата е по-добра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 АААА,кога и къде ще мога да намеря пача с фикснатите нещица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
KAZIO Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Да попитам..играта върви ли на nVidia MX440..? Link to comment Share on other sites More sharing options...
LaZiaN40 Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Никаква разлика със старата не виждам аз. Звука е много зле. Стадионите също са много зле. Ударите са пак такива балонести. Оправени са много бъгове на вратарите, но не и всичките... Все още има. Играчите са направени добре. Също така е хубаво, че не се случва едно и също. Тази година фифата по-добра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dark_Knight Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Нагласих си копчетата, направих си опцийките и започвам новия сезон с Арсенал . Първо пробвах няколко приятелски ма4а и мога да кажа ,че играта е супер . ПЕС6 > всякакъв вид фифа Би ли ми обяснил как точно нагласи контролите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Пичове, с Касперски съм, със стара версия на Диимон Туулс и все пак нямах никакви проблеми. Играта е на 6. Enjoy. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Върви на GeForce4 MX,да! A за контролите - Влизате в директорията на играта -> Settings -> Keyboard или нещо такова беше,не на Player 1,а на предишното. Там има клавишите,с които се играе,но не натискате на тях,а на копчето до тях и си избирате бутони Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Би ли ми обяснил как точно нагласи контролите? Много е лесно! Отиваш в папката където си инсталирал играта ===> цъкаш на сетингс иконката ===> Контролс и (Късия пас)X(го правиш да е )=>S Удара А=>D Цетрирането и шпагата D =>A И всичко става по старо му Enjoy Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Хм не знам как може да се твърди че играта няма разлика с 5-цата.Вие пробвахте ли на най-високата трудност ,колко мача изиграхте???Аз лично намирам съществено променен баланс при разиграването и отнемането на топката ,но е много рано за такива изводи още... Ето едно малко подаръче ОФ-а на ПЕС ФЕН http://www.aaronandjake.co.uk/KONAMI-WIN32PES6OPT.zip Mirrors: http://rapidshare.com/files/936329/K...N32PES6OPT.zip http://download.yousendit.com/8F68CC964E6CB1BA http://www.megaupload.com/?d=Z642TSSP Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Какво е това??? ОФ-а......? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Еми ето що не я виждате разликата...ОФ е Оption File( OF / ОФ от на български опшън файл ) Приятна игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 10x, аа това значи? Да не е този файл,който фиксва имената? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 и аз нещо не разбрах ? какво да правим с тва? сигурно трябва да го сложим някъде а и то кво прави Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 10x, аа това значи? Да не е този файл,който фиксва имената? и аз нещо не разбрах ? какво да правим с тва? сигурно трябва да го сложим някъде а и то кво прави Дам,това е файлът,който оправя имената на футболистите,отборите,стадионите и т.н. За съжаление все още няма OF за логотата и екипите на нелизенцираните отбори,но скоро и той ще се появи @Slain,сваляш OF,разархивираш го и го копираш в директория My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 Ще ти каже,че вече има файл с такова име,дай му YES @Yami Yugi,май се запали по играта,а? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 От 4те мача, които направих откривам само 2 разлики, движенията са направени по-добри и са усъвършенствали извеждащия пас по въздух Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Дам,това е файлът,който оправя имената на футболистите,отборите,стадионите и т.н. За съжаление все още няма OF за логотата и екипите на нелизенцираните отбори,но скоро и той ще се появи @Slain,сваляш OF,разархивираш го и го копираш в директория My Documents\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\save\folder1 Ще ти каже,че вече има файл с такова име,дай му YES @Yami Yugi,май се запали по играта,а? 10x Не,всъщност аз съм голям футболен фен и всяка футболна игра ме разцепва.Явно щото работих за EA(т.е. бях рисърчър) и скланям към ФИФАТА....Даже PES4 не спирах да я играя.....PES5 не я играх,но сега PES6 я играя А,да да питам.....като го сложа този файл всичко на вятъра ли ще ми отиде? Т.е. едитнал съм си отбор с мои имена,екипи и т.н. Ще си стане ли пак с PLAYER* и т.н.? Т.е. ще ми изчезне ли висчко,което съм едитвал? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 10x Не,всъщност аз съм голям футболен фен и всяка футболна игра ме разцепва.Явно щото работих за EA(т.е. бях рисърчър) и скланям към ФИФАТА....Даже PES4 не спирах да я играя.....PES5 не я играх,но сега PES6 я играя А,да да питам.....като го сложа този файл всичко на вятъра ли ще ми отиде? Т.е. едитнал съм си отбор с мои имена,екипи и т.н. Ще си стане ли пак с PLAYER* и т.н.? Т.е. ще ми изчезне ли висчко,което съм едитвал? ДА Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zaio Posted October 28, 2006 Share Posted October 28, 2006 Пфффф,днес цял ден си играх да едитвам плейъри......абе може и да си го оставя така.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.