Jump to content
BulForum.com

Pro Evolution Soccer 6

HBK

Recommended Posts

0b58c1d747.jpg

Release Date: 27 Oct

MINIMUM SYSTEM REQUIREMENTS:

Windows 2000/XP

Intel Pentium III 800MHz or equivalent processor (Athlon/Duron/Celeron)

256 MB RAM

DVD-ROM Drive

NVIDIA GeForce 3 or ATI Radeon 8500 video card

DirectX 8.1 compatible sound card

DirectX 9.0c or higher (included on Disc 1)

*Network(TCP/IP 128 kbps or higher)

1.5GB free hard disk space

Играта излезе официално в по-голямата част от Европа.Очаква се днес или утре да се появи и при нас ;) Вече даже я има на някои торент site-ове,но няма cd-key и не може да се инсталира :(

• Replies 180
  • Created
  • Last Reply

Играта ми харесва,имам малко забележки.Мислех,че бъговете с вратарите от we10 са оправени ,в pes6 са по-малко,но 5-6 пъти ми се случи да изпускат във вратата удари със средна сила,което е супер дразнещо.За някой може да е плюс,но за мен е минус ,че играта в целта си да е по-реална е много по мудна от we10 и не толкова интуитивна.

Относно козметичната част-има нови топки рийбок и адидас.Топките са с 4-5 по-малко от we 10.Трудностите са с 1 по-малко.Липсва nippon challenge.Махнат е лиценза на челси,но пък е добавен на юнайтед.Ювентус ги има на other teams.Новост е пълният лиценз на френското първенство,но лошото е ,че немското е нацяло махнато.Оставили са само Байерн.Ясно е,че пачовете ше оправят тези неща,но говоря за играта в оригиналния й вид.

Онлайнът пак е зле.Тоест конами не са си оправили сървърите и пак са лагави.

Яка новост в онлайн-а е ,че може от ps2 срещу pc.Както и 2vs2 от 4 отделни конзоли/пц-та(преди можеше по 2ма човека на едно).Има и онлайн турнирчета.

Много се надявам конами да предприемат нещо и да оправят лаг-а,защото не насича,но върви толкова бавно,че всякакви умения на отделния геймър отиват по дяволите .

Май направиха грешен избор като избраха Адриано за рекламно лице.Тоя съвсем залезе :blink:

Като цяло съм доволен,това е първият pro evolution ,който е достойна конкуренция на японския вариант.Давам му лична оценка 9/10,защото все пак не е съвършен,но е много много добър.

Това е последната версия за тази генерация.Следващият ще е next gen и там очаквам огромните промени и истинската еволюция.

Ще чакам и вашите мнения,но съм 100 % сигурен ,че ще останете много доволни от играта.

Поне от това което чета до сега за играта оставам с впечатлението че отново Конами ни дават по-добър продук от мин. година който е и по-забавен :)Колкото до "Императора" ,абе недей така бил залязал ,те и за Раул( който за мен е един от най-великите нападатели в съвр. футбол ) казваха че му минал момента ама сега с Капело пак правят чудеса и започва да ми напомня играта на Реал малко на '94-'96 сезоните което ако стане :devil :devil :devil

От тук http://www.mininova.org/tor/464863 с с този Кей A6V9-D5HX-PT62-H4PF-WA45 ако има някой с бърз нет да пробва.Извинявам се ако е фейк но се съмнявам вижте комнтарите ;)

Дразни ме че няма лицензи иначе играта не е лоша но няма да я играя мн.Бях се зарибил на 4 и 5 по 6 сезона на Мастър Лига с Пул на последна трудност и Барош беше ми вкарал за 6 сезона 700 гола и отгоре.

PC Game ISOs Pro Evoloution Soccer 6 © Konami *CLONEDVD* ;)

Release-ът е CLONEDVD,което означава че няма да се качи в локалния=>трябва да се свали от някой торент сайт :(

нема го в дата нема го в линкос нема го в мининова :)

като го пуснат някъде по тея ще си я драпна

инъче съм я играл за PS2 и си е доста яко :)

наистина това с лицензите е кофти но какво предпочиташ ? всички реални играчи и скапана игра като фифа или нереални играчи и да се наслъждаваш на това което можеш да правиш с играчите в тази игра ? аз избирам второто :P

Кво ше рече "нереални играчи"Почти всички играчи са с истинските си имена,а най-известните и средно известните на визия и начин на игра са направени максимално близо до живите им версий ;)

Чесно казано фифа 2006 хич не е лоша и със сигурност e по-добра от PES 5

тва толква уверено го написа ,че замалко да помисля ,че е верно :laughing:

ти пробва ли я изобщо за да говориш. До сега един еднакъв гол не съм видял и стават много мелета, греди и волета от далеч. Има лицензи, звука е супер, всички тези неща я правят по-добра от PES 5

да не би да говориш за 2007,шото може по погрешка да си написал 2006(погледни си поста горе)

шото преди други работи пишеше относно 2006 и пес5,възможно ли е постоянно да си сменяш мнението ?

опаааа :) излезе най-после това чудо :D

всички фенове на тъпата ФИФА да се пренасочат към нещо наистина добро ;)

За коя ФИФА говориш??? Щото аз за "тъпа" никога не съм чувал :P

еми ако ги сравнямаве с тая игра значи говора за повечето фифи ;)

по-принцип е ясно,че фифата е по-добра от към това как е направена визията на играта и как е оформена,но не може да се сравнява с геимплея,а що не и тренировките на ПЕС.Просто играта е къде къде по-реална.

Вече го има в локалния!!Ихууууу!Ето PES6

Сега ще го дърпам.Само че пише clone dvd ,което нищо не ми говори и само си мисля дано да няма проблеми с инсталирането!Наистина нямам никаква идея как ще стане!

Брех, как се излъгаха и го качиха на локала...

Иначе играта не се различава кой знае колко от 5-цата. Може би доста трябва да се играе, за да се усетят нововъведенията, доколкото ги има. Но си личи, че вече се изтисква от всичко.

Ех най-накрая ,само че тия япончета ако дадат някоя друга пара за лиценз ще дръпнат много...Наистина сега ще си изгубя няколко дена да оправям отбори играчи и прочие и пак не е същотото :angry1 ...ама гемплейя си е незаменим :love

Ех най-накрая ,само че тия япончета ако дадат някоя друга пара за лиценз ще дръпнат много...Наистина сега ще си изгубя няколко дена да оправям отбори играчи и прочие и пак не е същотото :angry1 ...ама гемплейя си е незаменим :love

как така ще оправяш играчи и отбори?какво им е разваленото?аз съм я свалил и ся ша инсталирам да вида за кво става въпрос

незнам в локала как е,но аз я изтеглих от арената и лоъдъра им е прецакан-играта не тръгва

как така ще оправяш играчи и отбори?какво им е разваленото?аз съм я свалил и ся ша инсталирам да вида за кво става въпрос

незнам в локала как е,но аз я изтеглих от арената и лоъдъра им е прецакан-играта не тръгва

Ами с нереални имена са(така да се каже) и имена на отбори ;)

EDIT : И стадиони :D

някой ако е подкарал играта да обясни като на малоумен щото нещо не става.

1-касперски засича нещо си като стартирам лоъдара-давам че е ок

2-излиза познатия прозорец с грешката с exe-то и искам ли да съобщя за нея

Ами с нереални имена са(така да се каже) и имена на отбори ;)

EDIT : И стадиони :D

Към всяка версия на играта излиза и патч с всички имена и отбори. А и все пак не мисля че някви надписи може да ми развалят кефа от играта. Аз само като видя движенията и вида на играча знам как се казва. тва кво пише по-долу ми е все тая :)

на какъв език трябва да ви се обясни,че с един опшън файл от 1.2 мб се оправят абсолютно всички лицензи,имена,стадиони и дори екипи в играта?вие луди ли сте да оправяте на ръка.освен това не е напълно лицензирана,повечето играчи са с реални имена и има 4 нацяло лицензирани първенства/

на какъв език трябва да ви се обясни,че с един опшън файл от 1.2 мб се оправят абсолютно всички лицензи,имена,стадиони и дори екипи в играта?вие луди ли сте да оправяте на ръка.освен това не е напълно лицензирана,повечето играчи са с реални имена и има 4 нацяло лицензирани първенства/

Нещо да съм казал? Просто казах как е без този файл ;)

А Raging е прав, ПЕС е за геймъри,а ФИФА за фенове ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...