Jump to content
BulForum.com

календар

Recommended Posts

Моля за помощ!

Ще правим фирмен настолен календар, който ще се раздава на поразия и няма да ими нищо друго освен името на фирмата. Искаме този календар да е със снимки, но на български природни забележителности (по възможност планински пейзажи). Лошото е, че сега дори и да тръгна да обикалям, снимките ще са само от един сезон...

Молбата ми е, ако имате някакви снимки с висока резолюция(за да стават за печат) и искате да ги споделите, да пишете тук или да пуснете един П.М.

Линкове към сайтове също ще са ми доста полезни!

Благодаря! :)

Аз винаги обръщам внимание на тези неща :)

LPFC, благодаря ти! Поне ще се нагледам на хубави снимчици :)

Освен условията за ползване - снимките трябва да са с по-голяма резолюция :)

Второто ми е по-важно. За първото - може да се разберем. :)

E, juji, за теб винаги.

Ето ти снимки, които правих в началото на октомври на Чудните мостове, и от с. Лилеково, което е на 14 км. преди Чепеларе.

pict0365qo5.th.jpgpict0366bv5.th.jpgpict0367ya8.th.jpgpict0374ta2.th.jpgpict0377jr5.th.jpg

п.п-Дано поне някои от тях ти харесат, ако имаш проблем с отварянето драсни едно лс, ще ти пратя това, което искаш някак си. ;)

pict0378jm6.th.jpgpict0379ag6.th.jpgpict0380ir4.th.jpgpict0386hl8.th.jpgpict0386hl8.th.jpgpict0390lo3.th.jpg

Ето и другата част, едната се повтаря, ама карай.

• 4 weeks later...

Значи порових, но освен тема за стари снимки на града ни, друго не намерих. Ще правим календар на фирмата и ми трябват снимки от Пловдив. Снимките може да са с изгледи от града - Тримона, Театъра и други забележителности на Пловдив :D

PS: Надявам се, че juji няма да има нищо против да ползвам темата й :bgrin:

Напротив! :)

Успех с календара!

Все още работя върху наишия...

Дано да се вместите в сроковете! :)

А иначе за кои месеци ти липсват снимки?

Може да съм пжолезна с нещо

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...