juji Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Моля за помощ! Ще правим фирмен настолен календар, който ще се раздава на поразия и няма да ими нищо друго освен името на фирмата. Искаме този календар да е със снимки, но на български природни забележителности (по възможност планински пейзажи). Лошото е, че сега дори и да тръгна да обикалям, снимките ще са само от един сезон... Молбата ми е, ако имате някакви снимки с висока резолюция(за да стават за печат) и искате да ги споделите, да пишете тук или да пуснете един П.М. Линкове към сайтове също ще са ми доста полезни! Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 тук има само пейзажи от БГ Link to comment Share on other sites More sharing options...
mauler Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 обърни внимание на този раздел от сайта Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted October 22, 2006 Author Share Posted October 22, 2006 Аз винаги обръщам внимание на тези неща LPFC, благодаря ти! Поне ще се нагледам на хубави снимчици Освен условията за ползване - снимките трябва да са с по-голяма резолюция Второто ми е по-важно. За първото - може да се разберем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 http://www.senseof.rallybulgaria.com/index_real.php Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted October 30, 2006 Share Posted October 30, 2006 А ще кажеш ли какво разбираш под висока резулюция 3.1мп устройва ли те ? Може би ще намеря нещо из моите снимки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pechenata Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 E, juji, за теб винаги. Ето ти снимки, които правих в началото на октомври на Чудните мостове, и от с. Лилеково, което е на 14 км. преди Чепеларе. п.п-Дано поне някои от тях ти харесат, ако имаш проблем с отварянето драсни едно лс, ще ти пратя това, което искаш някак си. Ето и другата част, едната се повтаря, ама карай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 2, 2006 Author Share Posted November 2, 2006 Благодаря на всички за отзивчивостта! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 29, 2006 Share Posted November 29, 2006 Значи порових, но освен тема за стари снимки на града ни, друго не намерих. Ще правим календар на фирмата и ми трябват снимки от Пловдив. Снимките може да са с изгледи от града - Тримона, Театъра и други забележителности на Пловдив PS: Надявам се, че juji няма да има нищо против да ползвам темата й Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted November 30, 2006 Author Share Posted November 30, 2006 Напротив! Успех с календара! Все още работя върху наишия... Дано да се вместите в сроковете! А иначе за кои месеци ти липсват снимки? Може да съм пжолезна с нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.