Michal Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Предлагам в тази тема всеки, който иска, да каже кои хъбове ползва и да ги коментира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hosta Posted January 21, 2007 Share Posted January 21, 2007 1.) dchub://tss.trynitynetwork.net 2.) theshow.no-ip.info 3.) dc.find-bg.com 4.) dc.bol.bg 5.) DC.Data.BG 6.) dc.evrocom.net:1111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 22, 2007 Share Posted January 22, 2007 dc.evrocom.net:1111 (евроком дц хъб) dc.data.bg:411 (дата дц хъб) dc.bol.bg:411 (бол дц хъб) dc.evro.net (фрее евро нет дц хъб) bolty.no-ip.info:5666:411 (има някой неща) tcndungeon.no-ip.info:1411 (емулатори и пс/етк. игри) 1st.pshub.org (някакъв полски хъб) console.idlegames.net:4111 (конзоли / игри / конзолни игри и други работи) Има и още , но използвам предимно тези ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
dani_miro Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 приятел,dc.evrocom.net:1111 нещо не работи както и dc.ggbit.net кажи ми някакви алтернативи,защото сега съм се свързал към dc.data.bg но за скороста нямам думи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clades Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 ggbit хъба си работи нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
NRG_God Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 За мен dc.ggbit.info e локалния хъб вече. Аз ползвам него и dc.data.bg & dc.bol.bg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dulgia Posted February 4, 2007 Share Posted February 4, 2007 С каква парола се влиза в хъба на датата? Оправих се сори.То било елементарно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ando Lomen Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 приятел,dc.evrocom.net:1111 нещо не работи както и dc.ggbit.net кажи ми някакви алтернативи,защото сега съм се свързал към dc.data.bg но за скороста нямам думи. ^ +1 *** A connection attempt failed because the connected party did not properly respond after a period of time, or established connection failed because connected host has failed to respond. Защо така? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted February 5, 2007 Share Posted February 5, 2007 ^ +1Защо така? :ph34r: http://www.wrzru.com/invision/index.php?showtopic=50207 Помагайте да се съберем повечеко хора... а не да влезнете.. да видите че сме малко и.. толкоз. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viktorshefa Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 приятел,dc.evrocom.net:1111 нещо не работи както и dc.ggbit.net кажи ми някакви алтернативи,защото сега съм се свързал към dc.data.bg но за скороста нямам думи. Не е dc.ggbit.net а dc.ggbit.info няма и как да работи ПП. Не е нужно упоменаването на порт защото работи на всички ползвани портове, така че и това не би трябвало да е какъвто и да било проблем. http://dc.ggbit.info/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted February 25, 2007 Share Posted February 25, 2007 ^ +1Защо така? :ph34r: http://www.wrzru.com/invision/index.php?showtopic=30694 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Water4o_bg Posted March 7, 2007 Share Posted March 7, 2007 Някой знае ли, как мога да направя мой hub за DC++? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 xmf.mine.nu Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 abe ima li DC hub na Garow na net-a? Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted March 21, 2007 Share Posted March 21, 2007 abe ima li DC hub na Garow na net-a? dc.warezzz.com:1234 Но ме съмнява да има повече от 5 човека. За рок/(прог)метъл ползвам следните: dprh.no-ip.biz emtee.dyndns.org:411 holland-actief2.no-ip.com:411 metalchurch.no-ip.biz:411 metalblack.no-ip.info:7777 metalhunters.no-ip.org:7777 borgir.no-ip.com:411 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SAGITARIUS Posted November 18, 2007 Share Posted November 18, 2007 Най яките хъбове в света са тук: http://www.dchublist.com/?page=mostrated Link to comment Share on other sites More sharing options...
_d5 Posted January 5, 2008 Share Posted January 5, 2008 Може ли да ми препоръчате някакви хъбове за музика, защото от момента в който го няма хъба на датата стана мн грозно! Благодаря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
golqmidiot Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Имам проблем с хъба на find-bg <!Find-Bg Guardian> Too little open slots for your connection type, min is 2[default] *** Connect failed: Disconnected само да уточня, че съм с LinuxDC++ някои може ли да ми каже каде ми е проблема, освен в задомпютърното устроство Link to comment Share on other sites More sharing options...
FrAgMaKeR Posted February 10, 2008 Share Posted February 10, 2008 Ами то си пише, имаш малко слотове, минимума за този хъб е 2. Напиши /slots 3 и пробвай пак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted March 11, 2008 Share Posted March 11, 2008 Не ми се гледа цялата тема от начало , някой може ли да изреди всички дц++ хъбове (големите) в България ? Впрочем , много от хубовете споменати от мен в началото не работят . За това питам ... е то няма какво да е гледам от началото ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Romanista Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 От известно време не мога да влизам в дата.Да не би да са спряли хъба???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted June 11, 2008 Share Posted June 11, 2008 От известно време не мога да влизам в дата.Да не би да са спряли хъба???? Не работи вече доста време, да! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted June 27, 2008 Share Posted June 27, 2008 Имам проблем - сложих си DC++ (не го бях ползвал от много време), но при опит да сваля нещо от някой, седи само на connecting и нищо не сваля. Отначало помислих, че проблема е че ползвам wireless рутер, и пуснах директно нета на лаптопа, но проблема си остава. Някаква идея на какво може да се дължи това? Нета ми е на DCC и сега мернах в техния форума оплаквания за ограничаване на p2p трафика, но не знам дали има връзка с моя случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 9, 2009 Share Posted January 9, 2009 някой може ли да посочи кои са работещите бг хъбове към този момент. имам предвид по-масовите. благодаря предварително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BobyJ Posted December 15, 2009 Share Posted December 15, 2009 Пуснат е нов ДС хъб, с нов адрес, нови правила и нов екип, ето някои подробности: Описание: Музика: Italo, Eurodance, R&B, Oldies, Retro, Jazz, The 30's-40's and more ... Филми: Български може и чужди, но стойностни, анимация. Всичко трябва да е с отлично качество, за предпочитане ДВД! Чуждите филми, задължително с коректни субтитри на български език! Хъб адрес: jakimovhub.no-ip.biz:1212 директен линк: dchub://jakimovhub.no-ip.biz:1212 Мин.споделени файлове: 20GB Мин.отворени слотове: 1 Макс.отворени слотове: 20 Макс.брой хъбове онлайн: 50 Ще давам 24 часови свободни слотове на всички новодошли потребители! Частен хъб само за регистрирани, отбрани и сериозни потребители! Временно е със свободен достъп! Който иска и след този период да ползва хъба моля да пише тук Регистрирани потребители, които ще отсъстват (offline) за повече от 3 месаца да се свържат с BobyJ, иначе техните профили ще бъдат ИЗТРИТИ !!! Споделяйте новоизтеглените си файлове минимум 48 часа! Потребители, които влизат за "1 минута" на седмица, само за да проверят колко потребители има онлайн и с какъв общ шеър, за да могат да лийчват, и като цяло имат несериозно отношение към хъба и другите участници, също ще бъдат ИЗТРИВАНИ завинаги лично от мен без предупреждение !!! Те с нищо не са полезни на останалите !!! статус: ОНЛАЙН За повече информация, въпроси, коментари, помощ и заявки за регистрация моля посетете този линк: http://jakimov.niceboard.org/t100-topic Можете да изпращате заявките си и на мейла ми или на лично съобщение. Вече можете да заявите регистрация и в самия хъб, онлаѝн! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.