BlackGuardian Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 значи последно аз се интересувам от V3x: http://www.mobilebulgaria.com/mobiles/view.php?id=843 и от нокиа 6630и черни и 2та телефона кажи цена като можеш и ще ти кажа дали да ми донесеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Ако предложението все още важи... Харесала съм си няколко книжки. Нещо против да се разберем на ЛС? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 Ми той е казал че може да вземе нещо дребно от САЩ.Всеки може да си поръча каквото иска.Във всеки случай фъстъченото масло струва по малко от твоите игри или пък от видео картата.Не мисля че ще иска да купува нещо скъпо.Ми представи си ви донесе покупки за над 200-300 долара и половината от вас се откажат да ги вземат.И после за какво са му тия видео карти или пък игри. И ти си прав за отказването. Ама аз съм готов ако stefan каже цена и че може да ги намери - да се разберем с него, ако трябва да отида при негов роднина тук - майка, баща, брат и т.н и да оставя парите. Тук съм звънял на пулсар и други разни фирми и всички ми отговориха " предлагаме само стандартните издания". С поръчка по тях не стана работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 . Фъстъченото масло можете да си го намерите в Сани, само където е доста гадно За тфа в Сани ли става въпрос .Ако не донеси някой бурканец насам ще съм ти много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Мен ме интересува как вървят цените на цигарите там, ако можеш да ми донесеш някой друг стек, пък дори и от безмитната да е... пак е кяр. Преди 2 седмици се прибрах от Лондон, бях в Англия 4-5 месеца, карахме на тютюн и на LM-че, че вървеше най-евтино във фермата, иначе обикновенните цигари по магазините бяха около 5 паунда (който не знае - 15лв.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Ще има ли колетчета от САЩ или инициативата се отменя? Да знам как да си планирам разходите за месеца - дали да оставям пари за поръчката ми или да ги давам по други направления. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 След някой друг ден се прибирам от страната на голямото и самотно бачкане и ако някой иска нещо дребно мога да му свърша работа Само да допълня, че не трябва да е от онлайн магазин, защото до 23ти едва ли ще пристигне ако го поръчам. Ще има ли колетчета от САЩ или инициативата се отменя? Да знам как да си планирам разходите за месеца - дали да оставям пари за поръчката ми или да ги давам по други направления. Oct 20 2006 защото до 23ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 31, 2006 Share Posted October 31, 2006 Oct 20 2006 защото до 23ти Мдаа. Не съм го видял, но това е редактирано и е добавено после. Аз обикновенно чета само новите постове и тази редакция е минала и заминала. Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 Съжалявам, но на никой от тук не можах да свърша работа, просто не ми остана време. Догодина пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 5, 2006 Share Posted November 5, 2006 Съжалявам, но на никой от тук не можах да свърша работа, просто не ми остана време. Догодина пак Айде иди де, жертвай се заради форума, разкарай се до там Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 Айде иди де, жертвай се заради форума, разкарай се до там Хващам първия рейс утре Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Хващам първия рейс утре Рейс до Чикаго Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Хващам първия рейс утре По добре с влак Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted November 10, 2006 Share Posted November 10, 2006 По добре с влак Как ша дава пари за влак бе.Тръгва пеша и после един океан колко му е да преплува . П.П.Айде да не остана назад с офтопика като изявен спамер Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 6, 2007 Share Posted November 6, 2007 Съжалявам, но на никой от тук не можах да свърша работа, просто не ми остана време. Догодина пак Гледам то догодина дошло :) И аз пак се сетих за едно нещо, дето го доставят USA & Canda only . Има ли хора, които ще си идват тоя месец, и могат да направят услуга? Готов съм да дам предварително парите на роднини тук, за да са сигурни, че няма да се откажа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.