Dimitar_90 Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Интересува ме кой е най-добрия и кой е най-подходящ като Лукс/Цена? Знам, че Корадо-то го бива, но не съм влизал, някой знае ли какви са тарифите? Имат ли карти? Мен ме интересува най вече да има пътеки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 ima si tema sa fitnes zalite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 ima si tema sa fitnes zalite То има, ама тя е кой къде ходи, а не е катаалог със залите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragon Slayer Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Моя съвет: Не стъпвай в Корадо. Останал съм с такова лошо впечатление от тази зала. Тя ми е на 2 крачки и половина но не стъпвам там -.- 1. Уредите не ми харесват 2. Няма всичко което искам/трябва ми да има 3. Струва ми се задушно там Link to comment Share on other sites More sharing options...
Violator Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Моя съвет: Не стъпвай в Корадо. Останал съм с такова лошо впечатление от тази зала. Тя ми е на 2 крачки и половина но не стъпвам там -.- 1. Уредите не ми харесват 2. Няма всичко което искам/трябва ми да има 3. Струва ми се задушно там Аз пък не останах с добро впечатление за цените там. Не ги помня точно, но даже и с карта излизаше значително по-скъпо отколкото в Симфонията примерно. Иначе вътре изглеждаше доста гъзарско, ама в крайна сметка ти отиваш там да тренираш, не да се радваш на лукс.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 Интересува ме кой е най-добрия и кой е най-подходящ като Лукс/Цена?Знам, че Корадо-то го бива, но не съм влизал, някой знае ли какви са тарифите? Имат ли карти? Мен ме интересува най вече да има пътеки. Най-добрия, като Лукс/Цена е фитнес център Лаута до Каменград, а с най-много пътеки е sport depot gym срещу Метро. Цени Лаута: 3 лв. без карта, с карта 2 Срещу Метро: тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
urchiN^ Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 А някой знае ли дали корадото работи,защото преди месец някъде беше затворена залата и правеха ремонт Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 27, 2006 Share Posted October 27, 2006 Моя съвет: Не стъпвай в Корадо. Останал съм с такова лошо впечатление от тази зала. Тя ми е на 2 крачки и половина но не стъпвам там -.- 1. Уредите не ми харесват 2. Няма всичко което искам/трябва ми да има 3. Струва ми се задушно там ебахти селската зала е това еи ся се връщам от там , пълна пародия , тежестите на скрипеца не ми стигат , 5ците дисковете са огромни което на мене ми е неудобно , много задушно , да не говорим пък че ме удрусаха 3лв за тренировката защото съм няма членска карта , гъзарчетата от квартала гледат на кръв , абе и моя съвет е да не стъпвате в корадо говоря за корадо (смирненски) да не стане някое объркване , че нищо чудно и другаде да има такава зала едит : инструктора е под всякаква критика ако изобщо тоя беше инструктор , то същност даже не му личеше че някога е тренирал , показваше на 1 мадама как да прави упражненията а всъщност и той ги правеше грешно ама те хората са казали , не всеки глупак може да направи фитнес зала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dimitar_90 Posted October 27, 2006 Author Share Posted October 27, 2006 Da prav si i v Trakia ima6e do skoro fitnes "Korado" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TNT Posted November 22, 2006 Share Posted November 22, 2006 Най-добрия, като Лукс/Цена е фитнес център Лаута до Каменград, а с най-много пътеки е sport depot gym срещу Метро. Цени Лаута: 3 лв. без карта, с карта 2 Срещу Метро: тук съгласен съм аз там ходя не е и скъпо 35 кинта на месец колкото искаш го посещаваш има и безплатна сауна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 съгласен съм аз там ходя не е и скъпо 35 кинта на месец колкото искаш го посещаваш има и безплатна сауна. супер добър е! Картата е 40 лева 20 тенирвоки - 2 лева за тренировка. А сауната мисля че през зимния сезон я направиха платена! Иначе е готино лъскаво и притяно. винаги иам совбоден уред за каквото и да е!Просто качестовото за тази цена е много на ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 ъъ къде точно се намира тая зала до лаута.. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted November 23, 2006 Share Posted November 23, 2006 ъъ къде точно се намира тая зала до лаута.. ? Точно срещу Метро, в подземния етаж на трговски център Аркадия, влиза се от задната страна Link to comment Share on other sites More sharing options...
wlado Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Точно срещу Метро, в подземния етаж на трговски център Аркадия, влиза се от задната страна имам предивд тази зад лаута зад на Локото стадиона! тази Аркадиа не я знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 имам предивд тази зад лаута зад на Локото стадиона! тази Аркадиа не я знам Тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lud_Canar Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 ами някой ходил ли е в поликлиниката? или някъде зад 200 и някой блок имало също.. там към "при Румен" ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Херкулеса=75 стотинки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted December 18, 2006 Share Posted December 18, 2006 Някой знае ли малко повечко за въпросния фитнес в Аркадия? Не знам дали още работи, защото доскоро продължаваха да мъкнат уреди Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackson_Fan Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Ем аз съм ходил 6-7 пъти. Доста е скъпо, а няма условия. Тоест има супер много уреди за жени като колела, пътеки и тем подобни, но за мъжете не е толкова развито, а и е супер тясно вътре. Има карти за 60 посещения за двама, но това е само за два месеца, тоест трябва да ходите всеки ден, което е невъзможно. Ако си купиш такава карта излиза по 1.3 на човек на посещение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
icinkyyy Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 ами някой ходил ли е в поликлиниката? или някъде зад 200 и някой блок имало също.. там към "при Румен" ? Аз ходя в този в поликлиниката.Близко ми е , вече свикнах и ми е приятен , само дето е задушно и го направиха 2 лв Link to comment Share on other sites More sharing options...
oTkopEMaHaMaMa Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Има карти за 60 посещения за двама, но това е само за два месеца, тоест трябва да ходите всеки ден, което е невъзможно. Ако си купиш такава карта излиза по 1.3 на човек на посещение. Само дето тази карта е за 3 месеца ... ... и излиза по 2.75 на човек Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.