Jump to content
BulForum.com

RIVEN

Zingam

Recommended Posts

bahti igrata maina , kuv stil e?

1st persen quest adven4er (pone az taka gi nari4am igrite ot tozi janr)

ili kazano na bulgarski brym4i6 si iz nqkoe nivo i po edno vreme trqa da otvori6 nqkoq vrata, a za tazi cel trqa da razgadae6 nqkav pazel. ob6to vzeto e tva, kazano nai ob6to ina4e e dale4 po interesna. :)

• 1 year later...

Някой може ли да помогне с инсталацията на играта или поне да ме насочи - значи инсталирам първото CD, по някое време ме пита за инсталиране на quicktime - и тук дава грешка смисъл неуспява да го инсталне сложих си сам един пуснах я играта но ми пише че няма quicktime .Някой който я е инсталвал нека каже как става далаверата с него и дали има крак играта в някое от 5-те cd-та ?

Някой може ли да помогне с инсталацията на играта или поне да ме насочи - значи инсталирам първото CD, по някое време ме пита за инсталиране на quicktime - и тук дава грешка смисъл неуспява да го инсталне сложих си сам един пуснах я играта но ми пише че няма quicktime .Някой който я е инсталвал нека каже как става далаверата с него и дали има крак играта в някое от 5-те cd-та ?

точно quicktime ти е проблема. и при мен не искаше да тръгне защото имах по новата версия, а играта иска по старата версия която я има на диска. пробвай с някоя доста по стара версия на quicktime за да ти тръгне играта.

Свалих quicktime4 по стара не мога да намеря , и с нея не тръгва а доколкото видях играта ползва верисия 2.1.2 :blink: а и btw тази която казваш че е на диска на кой диск е всъщност и наистина ли неработи(поне при мен) ?

Свалих quicktime4 по стара не мога да намеря , и с нея не тръгва а доколкото видях играта ползва верисия 2.1.2  :blink: а и btw тази която казваш че е на диска на кой диск е всъщност  и наистина ли неработи(поне при мен) ?

идеята е да си изтриеш quicktim-a и тогава да сложиш старата версия. иначе играта май варвеше и с версия 3.Х на quicktime.

Невъзможно е да се намери толкова стара версия в нета :( претърсих навсякъде . Случайно на теб да ти се намира ? :ph34r:

Ето тук го има . 10x на erick_johnson и JORJO я ми кажи дали след инстала на играта ти вади грешка в някъв dll и въобще дали ти тръгва играта след като сложиш quicktime-a де ??

Играта я врътнах за около 30 часа :excl: Сууупер е, ако имате място на диска си - теглете ако ще да сте на "достъпна"! Иначе е бая сложна, без чертане на карти и рисуване на символи и дори записване на звуци (!) няма да минете! Така че, слушайте внимателно, гледайте още по-внимателно и мислете поне изключително много!

Дава ми грешка когато играта иска първия диск.Някаква грешка в датата?!Някой може ли да помогне?(Играта вече е инсталирана и когато стигна до определено място в нея и иска CD1 и ми дава грешка).

Дава ми грешка когато играта иска първия диск.Някаква грешка в датата?!Някой може ли да помогне?(Играта вече е инсталирана и когато стигна до определено място в нея и иска CD1 и ми дава грешка).

И при мен е същата хава.

И при мен е същото дава грешка още при стартирането на играта .Преди малко погледнах и качената на arenata riven - та там всички iso-та са доста по големи от тези и се чудя дали на тея не им липсва нещо (което ще е много кофти :( )

И при мен е същото дава грешка още при стартирането на играта .Преди малко погледнах и качената на arenata riven - та там всички iso-та са доста по големи от тези и се чудя дали на тея не им липсва нещо (което ще е много кофти  :(  )

аз riven си го изтеглих много одавна от бубуто. тогава бях още на dial-up, не ме питайте колко месеца съм я свалял.

CD1-568MB

CD2-630MB

CD3-635MB

CD4-523MB

CD5-633MB

но като гледам тука дисковете са доста орязани, може от това да е проблема.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...