Zingam Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Mnogo, mnogo blagodarya na tozi, koyto e uploadnal RIVEN!!! Zavqrshen li e downloadqt uspeshno i vqrvi li? Stiga sqm prikazval da zapryatam rqkavite i da pochvam da dqrpam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Spokoino, di6ai..... Igrata e na 5!!! diska, ta4e ima o6te da 4aka6..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sieman Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 haha! Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 v momenta ka4vam cd3. smatam da vi ka4a i cd6 (making of Riven) samo 250mb e nqkade Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 bahti igrata maina , kuv stil e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 bahti igrata maina , kuv stil e? 1st persen quest adven4er (pone az taka gi nari4am igrite ot tozi janr) ili kazano na bulgarski brym4i6 si iz nqkoe nivo i po edno vreme trqa da otvori6 nqkoq vrata, a za tazi cel trqa da razgadae6 nqkav pazel. ob6to vzeto e tva, kazano nai ob6to ina4e e dale4 po interesna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted December 7, 2003 Share Posted December 7, 2003 mi to4no tazi igra nqma no moga da ti predlija URU tq ima takava opciq P.S. Riven ve4e e ka4ena sega slagam bonus cd-to Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted December 8, 2003 Share Posted December 8, 2003 igrata ve4e e ka4ena. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted April 9, 2005 Share Posted April 9, 2005 Някой може ли да помогне с инсталацията на играта или поне да ме насочи - значи инсталирам първото CD, по някое време ме пита за инсталиране на quicktime - и тук дава грешка смисъл неуспява да го инсталне сложих си сам един пуснах я играта но ми пише че няма quicktime .Някой който я е инсталвал нека каже как става далаверата с него и дали има крак играта в някое от 5-те cd-та ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Някой може ли да помогне с инсталацията на играта или поне да ме насочи - значи инсталирам първото CD, по някое време ме пита за инсталиране на quicktime - и тук дава грешка смисъл неуспява да го инсталне сложих си сам един пуснах я играта но ми пише че няма quicktime .Някой който я е инсталвал нека каже как става далаверата с него и дали има крак играта в някое от 5-те cd-та ? <{POST_SNAPBACK}> точно quicktime ти е проблема. и при мен не искаше да тръгне защото имах по новата версия, а играта иска по старата версия която я има на диска. пробвай с някоя доста по стара версия на quicktime за да ти тръгне играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted April 10, 2005 Share Posted April 10, 2005 Свалих quicktime4 по стара не мога да намеря , и с нея не тръгва а доколкото видях играта ползва верисия 2.1.2 а и btw тази която казваш че е на диска на кой диск е всъщност и наистина ли неработи(поне при мен) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
erick_johnson Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Свалих quicktime4 по стара не мога да намеря , и с нея не тръгва а доколкото видях играта ползва верисия 2.1.2 а и btw тази която казваш че е на диска на кой диск е всъщност и наистина ли неработи(поне при мен) ? <{POST_SNAPBACK}> идеята е да си изтриеш quicktim-a и тогава да сложиш старата версия. иначе играта май варвеше и с версия 3.Х на quicktime. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Невъзможно е да се намери толкова стара версия в нета претърсих навсякъде . Случайно на теб да ти се намира ? :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
JORJO Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Are we hora.I az nemoga da q instalna.Sigurno 6toto nemoga da namerq tolkova dyrta versiq quick time.ARE nqkoi da pomogne.10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Ето тук го има . 10x на erick_johnson и JORJO я ми кажи дали след инстала на играта ти вади грешка в някъв dll и въобще дали ти тръгва играта след като сложиш quicktime-a де ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Играта я врътнах за около 30 часа Сууупер е, ако имате място на диска си - теглете ако ще да сте на "достъпна"! Иначе е бая сложна, без чертане на карти и рисуване на символи и дори записване на звуци (!) няма да минете! Така че, слушайте внимателно, гледайте още по-внимателно и мислете поне изключително много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stoyancho Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Дава ми грешка когато играта иска първия диск.Някаква грешка в датата?!Някой може ли да помогне?(Играта вече е инсталирана и когато стигна до определено място в нея и иска CD1 и ми дава грешка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 Дава ми грешка когато играта иска първия диск.Някаква грешка в датата?!Някой може ли да помогне?(Играта вече е инсталирана и когато стигна до определено място в нея и иска CD1 и ми дава грешка). <{POST_SNAPBACK}> И при мен е същата хава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
777 Posted April 11, 2005 Share Posted April 11, 2005 И при мен е същото дава грешка още при стартирането на играта .Преди малко погледнах и качената на arenata riven - та там всички iso-та са доста по големи от тези и се чудя дали на тея не им липсва нещо (което ще е много кофти ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
enigma Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 И при мен е същото дава грешка още при стартирането на играта .Преди малко погледнах и качената на arenata riven - та там всички iso-та са доста по големи от тези и се чудя дали на тея не им липсва нещо (което ще е много кофти ) <{POST_SNAPBACK}> аз riven си го изтеглих много одавна от бубуто. тогава бях още на dial-up, не ме питайте колко месеца съм я свалял.CD1-568MB CD2-630MB CD3-635MB CD4-523MB CD5-633MB но като гледам тука дисковете са доста орязани, може от това да е проблема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JORJO Posted April 12, 2005 Share Posted April 12, 2005 Moje naistina tova da e problema.Na nqkoi trygnala li e tazi igra ot tezi cd-ta.Na men o6te mi dava gre6ka pri instala.Ina4e mn se zarebih ot film4eto za igrata i mn iskam da q igraq. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.