sandman Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Всеки софтуер, който се опитам да инсталирам зацепва още на InstallShield и ми изписва горното съобщение. Моля ако някой може да помогне - да пише тук. Явно имам проблем с Windows Installer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 1. Виж си антивирусната какъв статус има и дали си ъпдейтва дефинициите. 2. Влез под Safe Mode и сканирай за буби. 3. Ако нищо не открива - спри нета, рестартирай нормално, изключи антивирусната и опитай да инсталираш някой гарантирано чист софтуер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 Благодаря за информацията, но нито едно от 3-те не помогна. Трябва да преинсталирам явно, но няма как да стане сега, защото харда не ми е разделен, а имам информация, която ми е нужна, а за капак - развали ми се писачката. Забравих да спомена, че ме полази вирус преди време "спай", който махнах с 300 зора, но и направи големи пакости ( ИЕ не бачка, а от време на време и Експлоръра се прави на интересен). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.