THE-AGENT Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Другия месец мисля да си взимам телефон. За сега съм се спрял на Н70, но искам да събера мнения по въпроса - дали е удачно (защо да и защо не), някой друг телефон да ми препоръчате за около 600лв Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
A55A551N80R Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Другия месец мисля да си взимам телефон. За сега съм се спрял на Н70, но искам да събера мнения по въпроса - дали е удачно (защо да и защо не), някой друг телефон да ми препоръчате за около 600лв Благодаря предварително По-добре си вземи СЕ К800, според мене е по-добър от Н70, а цената е подобна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Другия месец мисля да си взимам телефон. За сега съм се спрял на Н70, но искам да събера мнения по въпроса - дали е удачно (защо да и защо не), някой друг телефон да ми препоръчате за около 600лв Благодаря предварително От няколко дни съм с N70 и засега съм много доволен от телефончето. Мисля, че за парите си е идеалният избор. Няма място за сравнение с Ериксона, защото не мисля, че си заслужават 500+ лева за един Walkman. Лично за мен в телефоните без операционни системи нямат бъдеще... Успех с покупката Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Другия месец мисля да си взимам телефон. За сега съм се спрял на Н70, но искам да събера мнения по въпроса - дали е удачно (защо да и защо не), някой друг телефон да ми препоръчате за около 600лв Благодаря предварително значи зависи от твойте препочитания...ако ще го използваш за програми,нет и текстова обработка си земи н70,ако искаш да има хубава камера си земи к800,ако ще го ползваш повече за слушане на музика си земи някой от уалкман серията на СЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 19, 2006 Author Share Posted October 19, 2006 значи зависи от твойте препочитания...ако ще го използваш за програми,нет и текстова обработка си земи н70,ако искаш да има хубава камера си земи к800,ако ще го ползваш повече за слушане на музика си земи някой от уалкман серията на СЕ. Имам си мп3 1ГБ за музика също така за камера си имам фотоапаратче 7МП , който почти постоянно е с мен. Искам телефон, с който мога да влизам без проблеми в нета, да има що годе свястна камера. Благодаря за мненията. Мисля си, че ще е нокия-та макар че до другия месец има време и може да харесам нещо друго Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Лично за мен в телефоните без операционни системи нямат бъдеще... Успех с покупката Няма телефони без операционни системи, все нещо трябва да ги "движи". Разликата е в това, че тези, които ти наричаш "с ОС" натъртват на това, че имат такава - просто рекламен трик. По темата бих препоръчал SE k608i - пак 3G, батерията държи почти двойно повече разговори от повечето предлагани в момента телефони, камерата е 1,3 MP, което мисля, че минава за "що годе свястна", освен това цената също е добра според мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Няма телефони без операционни системи, все нещо трябва да ги "движи". Разликата е в това, че тези, които ти наричаш "с ОС" натъртват на това, че имат такава - просто рекламен трик. Под операционна система имах предвид Symbian или Windows Mobile - мисля, че се разбира, но сега го поясних Знам, че всеки апарат има софтуер (няма как да работи без такъв), но пак казвам, че имах предвид друг софтуер Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 От няколко дни съм с N70 и засега съм много доволен от телефончето. Мисля, че за парите си е идеалният избор. Няма място за сравнение с Ериксона, защото не мисля, че си заслужават 500+ лева за един Walkman. Лично за мен в телефоните без операционни системи нямат бъдеще... Успех с покупката А не мислиш ли че N70 е малко бавничък - камера, меню, browsing? К800 е мерцедеса в серията К, много е добър, но са прекалили с копчетата, не казвам че е недостатък, но е бая кич. Като работа, камера е 1 гърди пред N70. И двата телефона ги ползвах известно време, с 2 ръце гласувам за К800. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 А не мислиш ли че N70 е малко бавничък - камера, меню, browsing? К800 е мерцедеса в серията К, много е добър, но са прекалили с копчетата, не казвам че е недостатък, но е бая кич. Като работа, камера е 1 гърди пред N70. И двата телефона ги ползвах известно време, с 2 ръце гласувам за К800. Не мисля, че е бавен. Все пак зависи какво е качено Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Не мисля, че е бавен. Все пак зависи какво е качено попадали са ми 2 бройки, едната от които съм я ползвал 1месец+. за тези пари има по-конкуретни телефони от n70. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Не мисля, че е бавен. Все пак зависи какво е качено Бая си е бавен особенно с работа със снимки отстъпва дори и на моя боклук ВС6!Така че и аз гласувам за К800 просто е идеален телефон Link to comment Share on other sites More sharing options...
break Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Аз все си харесвам Sony Ericsson-ите. Само сега малко се заглеждам и по Самсунг. Нокия пък никога няма да си взема. Само заради това, че все още има репутацията на телефон, който може да се пшолзва и за хладно оръжие (със същите екстри като другите телефони), 100-200 лв. отгоре нямам желание да давам. А и само да ви усведомя, че тия телефони само в Европа ги знаят и толкоз ги хальоват. Ако ще си взимаш телефон, взимай К800 и не се чуди. Единствено само Samsung D900 може да му прави конкуренция, защото с него върви и кабел, с който можеш да гледаш картинките и клиповете си директно на телевизора (Също и докато движиш камерата, за да се снимаш. Много е забавно ). Ако държиш да има ОС, вземи си някой от W сериите на SE (W900 e с 470 МВ памет). Ако искаш някоя друга екстра отгоре и смяташ, че ще издържиш без инфра порт, тогава Samsung D900. Ако имаш много пари и искаш малко екстри, взимай някоя нокия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 20, 2006 Share Posted October 20, 2006 Най добре си вземи Нокия н70 и ще ти кажа защо ... Аз имам нокя н70 (не съм пиянен от него) Та значи като имаш операциона система адски много приложение можеш да си сложиш и наистина да ти върши работа ... Звукът който произвежда на мен ми се струва доста добре ... Снимките които прави са точно като за 2 мегапиксала камера ... А това е добре ... Защо е бавен телефона ? а де , ми защото тая операциона мъчи адски много телефона един от недостатъка му е това , и също най-големия недостатък е БАТЕРИЯТА (те нокия няма да се сетят да си ги по оправят малко) адски малко държи , при режим на stand by кара максимум от 3 до 4 денонощия... АКо много го ръчкаш няма и 12 часа да те изкара .. лично мнение даже съм правил и съпоставка и с други хора .. Може да го набъкаш до 1gb ... Сигурен съм че ако не си вземеш смартфон ще съжаляваш рано или късно ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 За батерията знам, че не е от най-хубавите. Мен не ми харесва като цяло В серията на СЕ . Самсунг не искам и да виждам . Не мога нещо да се убедя да си взема друг телефон, има още към 2 седмици да си помисля и след това ще купувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gunito Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 А аз си търся телефон по възможност по-малък.Например новия LG kg320s ми е голям Казвайте модели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
riskov Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Искам и аз да си дам мнението, по-точно с няколко въпроса към теб самия. Първо е важно да прецениш дали този телефон го взимаш за играчките/функциите, газариика,само говорене или други неща.... Второ, не от личен опит, но от такъв на един приятел смятам, че всеки телефон писва. Ако е смартфон - камера, музика и програми, ако не е смартфон пак същото общо взето - функциите писват. На смартфона освен игри като blobby voleybal и tomb rader, и подобни, всичките неща са безполезни или писват, ако не след седмица, то след месец. Трето, трябва лично теб да си те кефи телефона, взимаш го за себе си, но винаги имай в предвид, че всичко доскучава - само камера, радио и mp3 си заслужават k800 мисля, че е по-доброто решение, но нокията си е нокия, аз не мога да избера един от двата, първо, че не са ми по джоба и второ не виждам разлики големи. Хмммм, може би от всички телефони D900 е върха за мен... 3mp, мн памет, дизайн .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 24, 2006 Author Share Posted October 24, 2006 Ами...не го взимам чак за играчка. За мен телефона преди всичко е за говорене. Да така е, всеки телефон писва, но също така аз не обичам да сменям телефони, като свикна с един след това поне година и половина съм с него. Не държа да е нокиа. Този най-много ми допада като дизайн и като функции, другия, който ми харесва само заради цвета това е СЕ В810и. Ами и аз по принцип съм на мнение, че не бива да се дават много пари за телефони, но не мога да си харесам, никой друг. Дайте все пак мнения от някой ползвал в810и и н70 да каже плюсове, минуси , макар че според мен като минеш да разгледаш един път някой гсм форум всички лъсват, но искам да чуя според някой, който го е ползвал да каже . Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Един приятел на скоро си взе N70 и точно след 1 седмица ходи да го поправят (беше нов!). Оправиха го уж, след още 3 дена пак отиде, пак го оправиха (да не казвам колко пари му взеха) и накрая се отказа и го продаде за много малка сума. Според мен това е неправилният избор. За тези пари можеш да си вземеш или Самсунг-а (D900) или SE-на, и двата са по-добро според мен. Няма смисъл да даваш 100+ лева отгоре, за нещо, което ще ти писне след време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 24, 2006 Author Share Posted October 24, 2006 Един приятел на скоро си взе N70 и точно след 1 седмица ходи да го поправят (беше нов!). Оправиха го уж, след още 3 дена пак отиде, пак го оправиха (да не казвам колко пари му взеха) и накрая се отказа и го продаде за много малка сума. Според мен това е неправилният избор. За тези пари можеш да си вземеш или Самсунг-а (D900) или SE-на, и двата са по-добро според мен. Няма смисъл да даваш 100+ лева отгоре, за нещо, което ще ти писне след време. След време, който и да е телефон ще ми писне. Аз пък имам познат със подобен проблем точно със 2 Се-та ....в800 и к800 един след друг ... зависи от бройката според мен. Сега ще разгледам Д900 всички много го хвалят Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 След време, който и да е телефон ще ми писне. Аз пък имам познат със подобен проблем точно със 2 Се-та ....в800 и к800 един след друг ... зависи от бройката според мен. Сега ще разгледам Д900 всички много го хвалят Един от даскало има D900 (ако искаш мога да ти покажа кой е ), та той казва, че е супер доволен и телефона си е перфектен за цената Аз също искам да си го взема, но аз попринцип предпочитам Самсунзите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.