Jump to content
BulForum.com

Еврокомски виц

TED

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Ммм,да ясно,както видях от коментарите след моето постване(з.а.правилен български език) далеч по-важен е правописът,отколкото смисълът на текста,колко жалко,че сме толкова повърхностни...

Правописа е последното нещо,което ме интересува при писането на тема,която ме вълнува,не ползвам помощни програми,пък и не пиша официален документ или статия за вестник,както някои може би си фантазират:))

Ммм,да ясно,както видях от коментарите след моето постване(з.а.правилен български език) далеч по-важен е правописът,отколкото смисълът на текста,колко жалко,че сме толкова повърхностни...

Правописа е последното нещо,което ме интересува при писането на тема,която ме вълнува,не ползвам помощни програми,пък и не пиша официален документ или статия за вестник,както някои може би си фантазират:))

Да де - само дето правописа има огромно значение за правилното излагане и възприемане на мисълта ти... А нали това е целта, в крайна сметка. За справка виж постовете на snake - и той не ебава правописа (може би защото и той държи повече на съдържанието) и в крайна сметка става такава боза, че въобще не ти е ясно какво е искал да каже. Лично аз одавна вече не чета негови постове - и сигурно не съм единствен.

А вица, момци, си е як... И тоя за парите и тоя за трудовата злопулука. И ако не виждате връзката между двата вица - лошо... Щото е очеизбождаща. Истината обаче е че навсякъде е едно и също. Не ми обяснявайте. Преди години и тук беше всичко нормално. Но после се изтърваха нещата. И ако във фирмата, в която работите, все още не са се изтървали, не си мислете, че никога няма да се случи - рано или късно се случва. И всеки път уж е временно... Само че им харесва (кое точно не знам, защото така си създават затруднения и те) и временното малко се проточва с тенденция да се превърне в постоянно...

Мдааа, от 2-3 години все на по-зле върви по този въпрос, иначе фирмата поне на мен ми изглежда просперираща. Вица все още е актуален, а коледа наближава.

Mda, za seten pat se ubejdavam, che Plovdiv e edin tragichno zapadasht grad, a t.nar. businessMENI ne sa nishto poveche ot edni ambulantni targovci s ogromno samochuvstvie  :bgrin:

Не можеш да виниш хората (бизнесмените и те са хора :D) че си гледат интереса. Проблема на българския работодател е че не може да осмисли това, че парите които печели ги изработват работниците, а той е организатор. Колкото важен е той за успеха, толкова важни са и те. Ама той си казва, АЗ съм един, значи съм по-важен. Това ще се промени, ама трябва да минат повечко години. До тогава.... ще караме така.

За известно време вица загуби актуалността си, на 8-ми декември ръководството на Евроком зарадва служителите си с октомврийската заплата. Не знам за другите, но аз съм вечен студент по душа и се отдадох на върл купон. Коледа наближава и вица ще има продължение.... дано да е ноемврийската заплата а не само друг виц.

За известно време вица загуби актуалността си, на 8-ми декември ръководството на Евроком зарадва служителите си с октомврийската заплата. Не знам за другите, но аз съм вечен студент по душа и се отдадох на върл купон. Коледа наближава и вица ще има продължение.... дано  да е ноемврийската заплата а не само друг виц.

Това означава ли, че този топик е ускорил донякъде раздаването на заплатите на служителите от Евроком? ;) :)

...този топик е ускорил донякъде раздаването на заплатите...

Kak mislish dali horata, ot koito zavisi razdavaneto na zaplatite, visiat po forumite, che dori i da visiat dali vaobshte se vpechatliavat ot takiva temi? Az lichno se samniavam, prosto mu e doshlo vremeto kakto kazva "liubimia" na vsichki ni TZAR.

Kak mislish dali horata, ot koito zavisi razdavaneto na zaplatite, visiat po forumite, che dori i da visiat dali vaobshte se vpechatliavat ot takiva temi? Az lichno se samniavam, prosto mu e doshlo vremeto kakto kazva "liubimia" na vsichki ni TZAR.

Zabravi da dobavish "VERVAITE MI" :woot

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...