Jump to content
BulForum.com

Еврокомски виц

TED

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply
Uveli4avane na taksite s 20lv :)

Ne beeeeeee ....shte otpadnat taksite za INTERNET no za smetka na tova shte se vdigne TV-to na 150 leva a ti shte imash bezplaten dostyp na dostypna tarifa :P

Означава Първата/Втората четвърт на 2004 година. Интересно ми е какво ще се случи тогава... Оптични кабели за интернет user-ите? :rolleyes:

Ако това се случи давам 20 лева отгоре..

Не е нито странно нито жалко просто в момента от 2-3 месеца текат големи инвестиции в друга посока, който за в бъдеще ще допринесат за стабилизирането на фирмата и за повишаването на реномето й.

Ако наистина става въпрос за инвестиции - това означава, че служителите на Евроком финансират с вътрешен заем компанията, с който се осъществява някаква дейност. Хитро! Щото ако това стане чрез банков заем, както е в нормалните страни, фирмата ще трябва да плаща и лихва, а така е по-тариактско.

Мда, още веднъж бих казал, жалко наистина, най-вече за колегите, които работят там :wacko: :(

TED  не мислиш ли, че ще е по добре заплатата ти да закъснее, и да се платят други по необходими разходи като ток, интернет и т.н. ?

Какво би станало, ако първо се платят заплатите а после тока. Ще резнат тока ще изгубите клиенти, а ти ще изгубиш работата си. И какво би предпочел: Да останеш без работа или да си получиш заплатата си със закъснение ?

azsum не смяташ ли, че ако му закъснее заплатата тои няма да има пари, с които да си плати тока, другите сметки и няма да има пари за да ходи на работа. Но не смятам, че е тук мястото да се обсъжда политиката на фирмата.

P.S. От един виц какво стана ......................

Spored men vsiaka sebeuvazavashta se firma darzi na sluzitelite si i v nikoi sluchai ne bi si pozvolila da zabavi zaplatite im. Ot takava edna postupka chovek moze da si napravi izvod kolko darzi rabotodatelia na sluzitelite si. Uvi taka e :( .

Означава Първата/Втората четвърт на 2004 година. Интересно ми е какво ще се случи тогава... Оптични кабели за интернет user-ите?

Ако това се случи давам 20 лева отгоре..

Haide sega, taina bilo i iznenada za klientite,ne na men tiq ;) .Napravo go kajete,kakvo sega 6e 4akame do 2004 za da go saob6ite,4ista zaguba na vreme :) Ako ima da se kazva ne6o - kajete go B)

Да, и аз съм на това мнение. Като се правят сериозни инвестиции кажете поне в каква насока са. Да се държи в тайна е глупаво

Абе кво значение има в кво ша инвестират, вие сте баси хората :evil - темата беше, че колегите от Евроком не си получват заплатите.

Ако причината беше в обективни финансови затруднения, които са нормални за всяка компания - щях да се съглася.

Обаче всички говорят за некви велики инвестиции. Хубаво де, ама това в една нормална държава не може да става за сметка на служителите на компанията. За инвестициите си има фондове и банки. Това е :evil

TED  не мислиш ли, че ще е по добре заплатата ти да закъснее, и да се платят други по необходими разходи като ток, интернет и т.н. ?

Какво би станало, ако първо се платят заплатите а после тока. Ще резнат тока ще изгубите клиенти, а ти ще изгубиш работата си. И какво би предпочел: Да останеш без работа или да си получиш заплатата си със закъснение ?

azsum не смяташ ли, че ако му закъснее заплатата тои няма да има пари, с които да си плати тока, другите сметки и няма да има пари за да ходи на работа. Но не смятам, че е тук мястото да се обсъжда политиката на фирмата.

P.S. От един виц какво стана ......................

Вица е смешен, а положението е трагично. Нека всеки от Вас се замисли как ще се оправи ако заплатата му закъснее с един месец, а сметките които плаща не.

Положението с инвестициите е още по-странно, най-вероятно те са по-големи от сумата на заплатите. Тогава защо те закъсняват? Е не съм аз тоя дето може да каже, аз (и още бая хора) просто чакам. Нали според KILLERINCHO така се отсявали служителите във фирмата, които издържат остават, а които не... е поне останалите ще им извадим ръцете от джобовете. :P :P :P

Tia det ne rabotiat v evrocom i ne znaiat za kvo stava duma, po-hubo da si traiat..

Neshtata tam naistina ne sa rozovi sys zaplatite.

Pari se davat za kakvi li ne prostotii, no zaplatite na horata vse gi niama..

Ne edin se oplakva, i vse v razlinchni otdeli na EK... Ne da kajesh che edni imat drugi ne.

Tia det davat mnogo akyl, da si pomisliat te kak biha se chuvstvali bez pari niakolko meseca, da ne im davat tova, koeto sa si izrabotili..

Na vas pone interneta nqma da vi go sprat  :)

Прав си до някъде. Аз съм позакъснял с плащането, ама ако не плащам ще ми го спрат.... Ако мислиш че е безплатен интернета за служителите дълбоко се лъжеш. Плащаме си също като клиенти, та даже и с ДДС (та въртим ние едно ДДС във фирмата.... като в ония виц за двамата бизнесмени дето въртяли едни пари :P). Единствената отстъпка е че плащаме половин наем за кабелния модем, ако не е купен естествено.

Баси толкова ме изнерви тая тема, независимо, че Евроком не ми плаща заплата (за мое голямо щастие). Не мога да разбера тази мисъл, дето лоялните клиенти трябвало "да разбират" великите идеи за инвестиции и не знам какво още. Трай коньо за зелена трева. Ами нали има хора дето хранят семейства и деца бе, откъде накъде ще финансират, при това безлихвено фирмата? Баси тарикатите...

Пфу, язък им на самочувствието, замъците и т.н. :angry1

Айде казах си го, сега вече може да ме банвате :bgrin:

Интересни мнения,разбира се трябва да има и вярващи в едно по-добро и светло бъдеще,както едно време вярвахме в идването на комунизъма,да ама той така и не дойде,ами дойдоха глада и мизерията.Вие KILLERINCHO не го гледайте,той си върти дребни покупко-продажби,изкарва си по някой допълнителен лев,пука му на него,че не са му дали заплата за един или два месеца,за кафенце и цигарки пари все ще намери,нали все пак фирмата прави големите инвестиций в... -така и не разбрахме в какво.

Аз ще кажа едно-щом като работиш,трябва да ти се плати,как ще обясниш на детето си когато е гладно и каже "-Искам да ям",че фирмата прави инвестиций,как да бъдеш лоялен кам нея,когато тя самата не е лоялна към теб?Защо семейството ти трябва да стой на студено,да не можеш да си покриеш разходите,данъците и да живееш в мизерия,като ти съвестно всеки един божи ден си изпълняваш задълженията?

Инвестиций-глупости,вижте какви коли карат шефовете,как са облечени жените им,в какви палати живеят и едва ли стоят гладни и на студено,та за каква ЛОЯЛНОСТ ставаше въпрос...?

какво има да говорим-забравихме май къде живеем-"Българио,мила татковина".

pandela_, а ти защо си мислиш, че TED работи само в ЕВРОКОМ?

Баси, тоя горния пост с колко мъка го прочетох... явно е масово явление хората да са скарани с родния си език :cry

pandela_, а ти защо си мислиш, че TED работи само в ЕВРОКОМ?

Баси, тоя горния пост с колко мъка го прочетох... явно е масово явление хората да са скарани с родния език :cry

За съжаление сега работя само там.... но няма да е за дълго. Преди от второто занимание попълвах липсите. :D

@pandela_

Да, наистина по-добре би изглеждал поста ти със свястен правопис.

EDIT: Сега започвам да се чудя, досега ми изглеждаше нормално да работя и втора работа при условие, че първата минава за свястна. Май трябва да питам един приятел дето работи в Германия дали е така. B) B) B)

@azsum

Не е фирмена а лична тайна, малка е и направо ме е срам да я кажа.

@poznai

Не, не става дума за Борката. С него се виздах преди два-три месеца тук, става дума за бившият ми колега от "Геймъри шоу" Мишел. Той от три години е в Германия и е наистина добре.

Ако имаш e-mail на Борис пuсни ми го на ПМ.

EDIT: Като се замисля мога да кажа че не си знам парите :punk , нито кога нито колко ще взема. Особено имаше един период дето режеха парите по необясними (поне за мен) причини... :bgrin: :bgrin: :bgrin:

TED neznam kolko e aktualen, no spored mene ne e tuka mqstoto, da se komentirat evrocomskite zaplati ili koito i da sa kolkoto do vica prestarava6 se, ni6to aktualno nqma v tozi vic .

Аз постнах вица, който си е смешен, а коментарите за заплатите започнаха по-късно. Факт е че на днешна дата цялата медия на Евроком (не знам как е в другите отдели) не сме взели заплати за м. октоври. Коледа е близо и вица става все по-актуален :cry Сега няма да отварям темата за тринайстата заплата, защото и за нея се носят вицове ;) При проявен интерес ще постна някой...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...