TED Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Та стоят двама еврокомци пред коледна витрина, облегнати рамо в рамо и гледат.... и така бая време. Изведнъж единият проговаря "Ти знеш ли че коледа идва?". Пак тишина. След неопределено дълъг период време другият констатира "Коледата е хубаво нещо". Тишина. Гледат. Единия се обажда пак "Ти знаеш ли че е края на месеца, трябва да взимаме заплати". Тишина. Другият констатира "Заплатите са хубаво нещо но коледа е по-хубаво, идва по-често" ЕПИЛОГ: Стои един гладен еврокомец с ръце в джобовете насред офиса. Изведнъж припада от глад. Събира се тълпа любопитни и също толкова гладни еврокомци и някой се провиква "Извадете му ръцете от джобовете за да мине за трудова злуполука". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Е ся... закъсняват ви заплататите с има няма половин-един месец ;P ко толкова аз прилежно си платих 90 лева за 2 кабелни и интернет тоя месец... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Аз не знам дали ви закъсняват заплатите, ама смятам, че наистина си вършите добре работата Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Naghual mi ako pochnesh da si plashtash redovno neta+cabel-a moje i da si poluchat horata zaplatite!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Ако не си го плащаше редовно, дали щеше да има нет? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Нормално е да е така в момента положението във фирмата. Просто напоследък има много големи разходи и се бавят парите, но чак критично не е станало че и вицове да има. Тед не мисля че трябва да постваш тея работи във форума. Аз лично съм оптимист и смятам че скоро ще се оправят тези закъснения. Закъсняха заплатките малко и почваме да плачем веднага, а Оплачете се на шефа бе. Хем сте там подръка в централен офис. Ама ме съмнява да се оплачете де Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 2, 2003 Author Share Posted December 2, 2003 @KILLERINCHO И ти си във фирмата и знаеш че тия закъснения не са от този месец, а от началото на годината. И се увеличават..... Разходи винаги ще има и един от тях са заплатите, друг е въпроса какви са приоритетите. Колкото до това дали си струва за това да се носят вицове, ами то самото им съществуване е отговора. Ако някой му каже на шефа че заплатите закъсняват той едва ли ще се изненада, все пак става дума за няколко стотин човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Друго имах предвид ама майната му не ми се спори Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Ako ne iskate da imate razhodi ,sprete kanala Evrocom Bulgaria i bez tova po4ti nikoi ne go gleda.Samnqvam se i dali nqkoi dava pari za reklama,a ako nqma reklamodateli nqma i prihodi. 4ista zaguba na pari i sredstva si e tozi kanal Na vas prihodite vi idvat ot nas abonatite,ne gi pileite P.S Pone svestni filmi da davaha,ama ne bi EDIT:Sega se usetih 4e ne sam prav,za6oto vse pak tazi televiziq hrani dosta semeistva i ako se spre televiziqta te 6e ostanat bez rabota No ne moga da si krivq du6ata 4e e adski sku4en toq kanal. Pravete kakto pravqt televiziite ot zapada-research na zritelskite interesi,kakvo iskat da gledat i kakvo ne ,tova e formulata na uspeha Edita go napisah s zakasnenie,za6oto 4ak sega naistina razmislih varhu problema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 ralexes, Евроком са задължени да имат собствен телевизионен канал. Като визия е на ниво, но като съдържание........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Като визия е на ниво, но като съдържание........ Кво му има на канала Железния тандем Лили Бързева - Жоро Пеев е просто върха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Брей ми то ква стана сега Аз си мислех, че има една сериозна hi-tech компания в Пловдив - Евроком, където хората си получават заслуженото възнаграждение... жалко ако е така... Аз бачкам в една къде по-изостанала институция, но досега никога не съм получавал заплата дори с един ден закъснение... наистина жалко P.S. Dreamer, според мен съдържанието е следствие на визията, ама нейсе... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 P.S. Dreamer, според мен съдържанието е следствие на визията, ама нейсе... Под визия в случая визирах стила на телевизията, качеството на излъчване, стилизирането на студиата... рекламите от графична/аниматорска гледна точка и т.н. Това винаги прави впечатление когато се сравни с Канал 3 примерно... но под него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Под визия в случая визирах стила на телевизият, качеството на излъчване, стилизиранието на струдиата... рекламите от графична/анимационна гледна точка и т.н. Това винаги прави впечатление когато се сравни с Канал 3 примерно... но под него? Да, за техническата страна си абсолютно прав, но за съжаление визията отнасяща се до самото съдържание куца - явно хората с идеи и творчество липсват или са позаспали. Техничарите са добре, ама те май няма да могат да направят качественото съдържание на телевизията Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 в този форум изглежда темата за ЕК е любима на всички предполагам и тази ще я сполети съдбата на останалите - "closed" в най-скоро време, така че..... защо се хабите Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Kato 4e li samo na tova mqsto zaplatite v Bulgaria se presro4vat .................... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr.Tinkertrain Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Аве TED да не са ви напънали нещо да съкращавате предаването Тия въпроси дали искаме да продължи излъ4ването на живо и кога да го дават ме навеждат на тая мисъл Link to comment Share on other sites More sharing options...
fon_tomov Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 4ista zaguba na pari i sredstva si e tozi kanal Neznam dali sam savsem prav, no tazi televizia ia izlachavt drugi operatori, a pak evrokom izlachva televiziite na tezi drugi operatori iz stranata. Neshto kato barter. Ako ia niama taia televizia (kakvato i da e tia), niama da ima kakvo da davat, saotvetno i niama da ima kakvo da poluchavat ili pak ste triabva da plashtat za da izluchvat drugite televizii, koeto iavno e po-skupo. Taka sam chuval, ako ne sam prav neka niakoi, koito po-naiasno da kaze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TED Posted December 3, 2003 Author Share Posted December 3, 2003 От един виц, вече част от пловдивския фолклор вижте до къде стигнахме. А вица просто си е актуален.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
warp Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 Странно е защо така става при положение, че кабелната се увеличи отново с един лев. Интернет потребителите също се увеличават... Наистинна странно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 Странно е защо така става при положение, че кабелната се увеличи отново с един лев. Интернет потребителите също се увеличават... Наистинна странно. Мисля, че не е странно а по-скоро жалко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 TED не мислиш ли, че ще е по добре заплатата ти да закъснее, и да се платят други по необходими разходи като ток, интернет и т.н. ? Какво би станало, ако първо се платят заплатите а после тока. Ще резнат тока ще изгубите клиенти, а ти ще изгубиш работата си. И какво би предпочел: Да останеш без работа или да си получиш заплатата си със закъснение ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 Не е нито странно нито жалко просто в момента от 2-3 месеца текат големи инвестиции в друга посока, който за в бъдеще ще допринесат за стабилизирането на фирмата и за повишаването на реномето й. Според мене който е лоялен към фирмата в която работи би следвало да изтърпи известен период на неудобство без да мърмори особено като е наясно защо става така. Аз лично смятам че ни чакат много добри дни в тая фирма. Винаги съм смятал че в такива кризисни моменти си проличава кой е лоялен и кой не е. Във всяка една фирма било тя малка или голяма има кризи. Но кризите са полезни защото се прочиства фирмата от, образно казано, баберека. Та тва е моето мнение по темата и повече не ми се обсъжда нищо по нея. Мисля че става ясно за какво иде реч Link to comment Share on other sites More sharing options...
ralexes Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 Не е нито странно нито жалко просто в момента от 2-3 месеца текат големи инвестиции в друга посока, който за в бъдеще ще допринесат за стабилизирането на фирмата и за повишаването на реномето й. Za kakvi investicii stava na vapros Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 За една от тях ще разбереш може би в Q1/Q2 2004. А каква е тя... не питай Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.