Jump to content
BulForum.com

Плакати

curidge

Recommended Posts

СТАН4О,в Лъкито са доста скъпички,но честно,ако имах парите не бих се поколебал.Нещата им са перфектни,ама под 35лв. не съм виждал и то за някакви малки плакати говоря.(Тука трябва да се каже,че не става въпрос само за парче хартия,а за постери с хубави рамки и стъкла)

Ами в Копицентъра могат всичко да ти отпечатат,стига да им го занесеш на диск.Сам трябва да си намериш high-res image обаче,което на мен не ми се отдава.Имат и избор на хартии,на които да печатат,така че едва ли ще е проблем да отпечатат и календар като хората.

Оказа се,че не мога да ви дам информация. :(

По простата причина,че там дето бачка моя познат не печатат плакати. :angry:

Ако сте навити за диплянки е друг въпроса :lol:

Пичове аз имам плакати на филми обаче са от най-големите,такива дето лепят във видеотеките и кината.Аз имам около 20 и мога да намеря още.Ако имате интерес кажете. :D

Пичове аз имам плакати на филми обаче са от най-големите,такива дето лепят във видеотеките и кината.Аз имам около 20 и мога да намеря още.Ако имате интерес  кажете. :D

Дай размер, цена и списък (на налични и тези които можеш да намериш) :D

Та, искам да ви питам дали случайно в Пловдив няма някое място, където да се продават плакати с минимални размери 90см на 60см. По принцип търся плакати на филми, но и репродукции на известни картини също са добре дошли. По специално търся нещо на Дали, "Сътворението на Адам" - Микеланджело, Ешер, а от филмовите плакати търся най-вече този, но няма да откажа и на който и да е друг, стига да успея да си избера :) Всякаква информация е добре дошла. Благодарим.

бтв някой да си е поръчвал плакат от allposters.com ?

Значи такива постери и плакати има на входа на м-н Бриколаж,а в самият магазин могат да ви ги сложат в рамки :)

Защо ме провериш в книжарниците.Лично аз съм виждал доста такива неща,а що се отнася до филмовите плакати-отиди във "Фламинго Синема" и ги помоли за плакат.Те много рядко отказват,ако не винаги можеш да си го купиш оттам

• 1 month later...

Аз мога да ви отпечатам плакати :-) Максимална ширина 70см, дължина неограничена, цена 32лв на кв.м /т.е. 70/140см ще ви излезнат 32лв/. Притеснителното е че разпечатките са върху PVC самозалепващо фолио /на тази цена може да е бяло или прозрачно/ :-) Има вариант и върху платно ама там цената си я умножете по 3-4 :-)) Който е заинтересован - 655260, 655261 - Свилен

• 4 months later...

Аз работя в рекламна фирма... Пишете ми колко точно плакати искате и с какви размери и естествено си пригответе предпечата - .cdr най-добре. Като сте готови ми пишете на ПМ и аз ще ви кажа цена.

P.S. Някой да не си помисли че ще ви дера кожите за да правя парички?:) Просто ще говоря с хората с които работи нашата фирма и колкото ми кажат толкова ви казвам и на вас. Ориентировъчно за снимка А3 някъде, ми искаха 3.50 без значение на каква хартия ще го печатат - тоест печата се на най-качественото с което разполагат.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...