CTAH4O Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 На всеки различно Някой искат от филми,аз искам на Ливърпул @Аquila , тва във Лъкито по колки ги дават горе-долу Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 СТАН4О,в Лъкито са доста скъпички,но честно,ако имах парите не бих се поколебал.Нещата им са перфектни,ама под 35лв. не съм виждал и то за някакви малки плакати говоря.(Тука трябва да се каже,че не става въпрос само за парче хартия,а за постери с хубави рамки и стъкла) Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 A az da pitam pyzmojno li e da se napravi naprimer kalendar sas snimka v goreposo4enite mesta (kolkoto po-golqm tolkova po-dobre) Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Ами в Копицентъра могат всичко да ти отпечатат,стига да им го занесеш на диск.Сам трябва да си намериш high-res image обаче,което на мен не ми се отдава.Имат и избор на хартии,на които да печатат,така че едва ли ще е проблем да отпечатат и календар като хората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Оказа се,че не мога да ви дам информация. По простата причина,че там дето бачка моя познат не печатат плакати. Ако сте навити за диплянки е друг въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmc Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Пичове аз имам плакати на филми обаче са от най-големите,такива дето лепят във видеотеките и кината.Аз имам около 20 и мога да намеря още.Ако имате интерес кажете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mandirimuniak Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Пичове аз имам плакати на филми обаче са от най-големите,такива дето лепят във видеотеките и кината.Аз имам около 20 и мога да намеря още.Ако имате интерес кажете. <{POST_SNAPBACK}> Дай размер, цена и списък (на налични и тези които можеш да намериш) Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Та, искам да ви питам дали случайно в Пловдив няма някое място, където да се продават плакати с минимални размери 90см на 60см. По принцип търся плакати на филми, но и репродукции на известни картини също са добре дошли. По специално търся нещо на Дали, "Сътворението на Адам" - Микеланджело, Ешер, а от филмовите плакати търся най-вече този, но няма да откажа и на който и да е друг, стига да успея да си избера Всякаква информация е добре дошла. Благодарим. бтв някой да си е поръчвал плакат от allposters.com ? <{POST_SNAPBACK}> Значи такива постери и плакати има на входа на м-н Бриколаж,а в самият магазин могат да ви ги сложат в рамки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alliance Posted January 8, 2005 Share Posted January 8, 2005 Защо ме провериш в книжарниците.Лично аз съм виждал доста такива неща,а що се отнася до филмовите плакати-отиди във "Фламинго Синема" и ги помоли за плакат.Те много рядко отказват,ако не винаги можеш да си го купиш оттам Link to comment Share on other sites More sharing options...
lubo1972 Posted February 13, 2005 Share Posted February 13, 2005 Аз мога да ви отпечатам плакати :-) Максимална ширина 70см, дължина неограничена, цена 32лв на кв.м /т.е. 70/140см ще ви излезнат 32лв/. Притеснителното е че разпечатките са върху PVC самозалепващо фолио /на тази цена може да е бяло или прозрачно/ :-) Има вариант и върху платно ама там цената си я умножете по 3-4 :-)) Който е заинтересован - 655260, 655261 - Свилен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mate Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Iskam da pitam kade mogat da mi napravqt plakat s moq snimka koito da e ka4estven i da e golqm. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аз работя в рекламна фирма... Пишете ми колко точно плакати искате и с какви размери и естествено си пригответе предпечата - .cdr най-добре. Като сте готови ми пишете на ПМ и аз ще ви кажа цена. P.S. Някой да не си помисли че ще ви дера кожите за да правя парички? Просто ще говоря с хората с които работи нашата фирма и колкото ми кажат толкова ви казвам и на вас. Ориентировъчно за снимка А3 някъде, ми искаха 3.50 без значение на каква хартия ще го печатат - тоест печата се на най-качественото с което разполагат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted July 1, 2005 Share Posted July 1, 2005 Аз също искам да се включа в голямата покупка Искам на Кака'. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.