curidge Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 Та, искам да ви питам дали случайно в Пловдив няма някое място, където да се продават плакати с минимални размери 90см на 60см. По принцип търся плакати на филми, но и репродукции на известни картини също са добре дошли. По специално търся нещо на Дали, "Сътворението на Адам" - Микеланджело, Ешер, а от филмовите плакати търся най-вече този, но няма да откажа и на който и да е друг, стига да успея да си избера Всякаква информация е добре дошла. Благодарим. бтв някой да си е поръчвал плакат от allposters.com ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 отиваш в някое кино ако имаш познати още по хубаво и си искаш на филми кажи един филм ще се опитам да ти намеря ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted December 2, 2003 Author Share Posted December 2, 2003 Виж линка, който съм дал. Трябват ми стари плакати, а не разните му там "Матрици" и "Властелини". Все пак благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted December 3, 2003 Author Share Posted December 3, 2003 Някой ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 curigde kato biahme v anglia s hadgy imashe strashni plakati. Neshto kato sergia zadeleni na movies | Music | Artist ave si4ko , tfa go videhme i niakude drugade (Paris mai) 8 euro be6e edinia . Da beshe kazal po-rano Link to comment Share on other sites More sharing options...
jorkata Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 vij idi vav mr.bricolage .. tam ima baq plakati i reprodukcii na kartini ..neznam dali ima tva koet ti ttrqq oba4e sas sigurnost 6a nameri6 ne6to poneje ima dosta ne6ta .. tva se pada kato vliza6 vav samia magazin kato vliza6 vednaga ot lqvo .. nqma na4in da ne go vidi6 .. dano nameri6 tva det tursi6 ;] Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted December 3, 2003 Share Posted December 3, 2003 Значи има няколко начина 1во някой приятел с цветен принтер и подобни при него кранкаш. 2рия вече е по сложен-има много печатници и дизайн студия в Пловдив(майка ми даже работи в едно) там като им кажеш ще ти го направят НО ЗА ЕДИНИЧНА БРОЙКА НЯМА ДА СТАНЕ.Трябва да са повече плакати нали разбираш Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted December 4, 2003 Author Share Posted December 4, 2003 taze, мерси за информацията. blowcow, колко плаката трябва да са ? 10-15-100-200 ? бтв туй с принтера как ще стане ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 Abe ako se saberem s Marian mojem da si poracheme celi.....dva plakata. Hm...tova mai niama da e dostatachno Link to comment Share on other sites More sharing options...
blowcow Posted December 4, 2003 Share Posted December 4, 2003 Колкото повече толкова по добре за вас защото става по евтино-ми сигорно за някаква бройка от вида поне 100 ако сте сериозни нещо ще питам?! А за принтера защо да не стане просот хартията щее друга имаш снимката ся няма да е 90х60 май ама...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted December 5, 2003 Author Share Posted December 5, 2003 Ми на мен ми трябват 3-4 плаката. От Георги още един-два е ето ти 10 (да бе имам 6 по матетика бтв не може ли за нас да се направи изключение бтв то с принтер майче най-голямото ще е A4, което не мяза много-много на плакат Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Незнам дали помагам, обаче за фирмата на баща ми разпечатаха на няква доста голяма машина в една печатарница и даже му го ламинираха Размерита са някаде 160х100. Ако ви се дават повече пари за супер качество 'щотото тоя плакат после няма мърдане години наред, отивате в най-близката печатарница и се договаряте. Аз знам че има една на новия бетонен мост/надлез на спирката на 37 преди да се качи на надлеза. Има още една на уличката на която са JOSS-а (билярдния клуб) и офиса на ПОтв, срещу кино Гео Милев е уличката. Аз за друг начин не се сещам. Договаряне му е мамата, но мисля че те имат конкретни цени П.С. Няма да ви се разминат десетина лева за 90х60 Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted December 5, 2003 Author Share Posted December 5, 2003 Охо Se2KeR, благодаря много за инфото, само дето едно не мога да разбера. Ако например си избера някаква картинка тя с какви размери трябва да е. Също така като се увеличи няма ли да излезне размазано или съм в грешка. Незнам не съм в час, но наистина съм много заинтересован. П.С. Няма да ви се разминат десетина лева за 90х60 Ако мина само с толкоз ще е баси кефа Link to comment Share on other sites More sharing options...
chochosan Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 curidge ako shte pechatash ti trqbva mnogo golqma razdelitelna sposobnost za da izglejda dobre na takiva razmeri, snimka pone s 3 megapixela znachi pone 2000x1500 pixela, inache shte e pixelizirano ili ako go poobrabotish s photoshop-zamazano. Znachi vmesto da probvash s nqkakvi maloumni printeri ili da se harchish po pechatnica otivash v cifrovoto foto sreshtu BNB na malkata glavna i za 5-6 leva ti izkarvat snimka A3 ot cifrov fail, chieto kachestvo si e na mnogo visoko nivo, abe kato snimka izliza, veche ako iskash po golemi neshta ti trqbva Plotter, maj ima edin do hotel bulgaria Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Ако например си избера някаква картинка тя с какви размери трябва да е. Тази картина за която писах горе е направена на Фотошоп и КорелДроу и има една машина снимана със 4.3МП дигитален фотоапарат + малко текст и излизаше около... абе незнам точно. Но разходи се до там кадето ти казах и 100% ще разбереш Невярвам да е била огромна но поне 1200х1000, 1500х1200 смятам. Тази на баща ми като я погледнеш от 2 рачки не си личи, обаче ако погледнеш от близко (една педя) и примижиш си личи че е направено от милиони малки точици преплетени в мрежа. Не е толкова страшно, не си личи споко Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 За да не пускам нова тема,тука ще пиша.Така,трябват ми сайтове,откъдето мога да си свалям картинки с висока резолюция и големи размери,които да могат да се принтнат и да се плолучат хубави плакати.Търсих в Yahoo и Google,ама всичко е платено.Тъй че,ако се сещате,пишете,моля ви. Link to comment Share on other sites More sharing options...
groover Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 ти хубаво я намери тази тема. има ли все още навитаци за плакати? аз ще искам 2-3, на "скарфейс" и "Кръстникът". ще ида днес до тази печатница до ДЖОСС ако още я има, след една година Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Абе аз смятам да се възползвам от услугите в Копи центъра.Ама ми трябва High Resolution Image най-напред.Ако трябва да съм по-точен искам нещо от сорта на ония плакати,дето ги има в Лъки синема,ама те направо не се пипат...та някой да има идеи за сайтове с подобни снимки? Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Абе няма ли накоя 'книжарка' или квото ще да е , където продават плакати на каквото и да е, трябват ми най-вече на футболни отбори и м. групи??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Утре ще мина през една печатница,дето имам познат, да поразпитам за какво става въпрос с цените.Щото аз пък си търся плакат на "Война". Link to comment Share on other sites More sharing options...
M-Star Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Grimjaur айде пиши после за цени,размери и тн. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Океййй.Тъкмо ще видим ако успеем да се организираме да направим една голяма покупка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Uncle Fester Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Океййй.Тъкмо ще видим ако успеем да се организираме да направим една голяма покупка <{POST_SNAPBACK}> Ако стане както сте го замислили,се включвам и аз във голямата покупка,защото и аз от доста време мисля да си взема плакати на филми и да си ги сложа във метални (или пластмасови) рамки (както са плакатити на филмите във всяко кино). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Та, искам да ви питам дали случайно в Пловдив няма някое място, където да се продават плакати с минимални размери 90см на 60см. По принцип търся плакати на филми, но и репродукции на известни картини също са добре дошли. По специално търся нещо на Дали, "Сътворението на Адам" - Микеланджело, Ешер, а от филмовите плакати търся най-вече този, но няма да откажа и на който и да е друг, стига да успея да си избера Всякаква информация е добре дошла. Благодарим. бтв някой да си е поръчвал плакат от allposters.com ? <{POST_SNAPBACK}> Като влезеш в лъкито в дясно продават такива неща. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kmc Posted January 7, 2005 Share Posted January 7, 2005 Какви плакати ви трабваха точно?Нешто не разбрах. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.