FuckKiller Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 The.Suffering.Ties.That.Bind.SFCloneCD-MiRROR Official web page: The Suffering: Ties That Bind Publisher: Midway Developer: Surreal Software Genre: 3D Action Release date: 13.10.2005 Story/Description: The Suffering: Ties That Bind is a revolutionary action-horror game that emphasizes the disturbing terror of its predecessor, with new twisted creatures and a few familiar faces. Set in the unforgiving streets and prisons of Baltimore, the player once again controls Torque as he seeks revenge against the mysterious grand manipulator Blackmore, a man somehow tied to the death of Torque's family. Players will explore the tough inner-city, with poverty and urban injustices trapping people just as effectively as a physical prison. The unique morality system returns, as players delve into the perverse world of Torque's sanity to discover his past and struggle to control his future. Multiplayer: None Review: IGN - 8.1/10, GameSpot - 7.2/10 Demo, movies & utils: 3D Gamers downloads Screenshots: 3D Gamers, GameSpot, Gamer's Hell Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Абе на мен нещо ми запецва в апартамента на Торк? Вика ми само да си гледам "пейпарите" аз си ги изчитам а то пак, никъв напредък.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 При мен има нещо много дразнещо. Разни предмети стават по-светли. Просто така като се движа или въртя се променят. Един стане по-светъл, после друг. Видео картата ми е GeForce 4 MX 440. Поддържа се, ама тя е толкова бъгава, че може и да е от нея. Промених опциите - нищо. Някой да има същия проблем? Иначе играта нещо много не ме кефи, аз съм още в началото, ама... Някви гласове, видения, депресия. Някой път въобще не разбирам какво става. Може би защото не съм играл единицата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Corp, то тази част е директно продължение на предната, макар че не е задължително да си играл единицата, за да разбереш и тази де... но иначе играта е супер добра и определено много мрачна... още по-мрачна от предната що се отнася до историята... Но.... не ми допадна бад ендинга... Ама не ми се преиграва да видя какъв е добрия или неутралния край А иначе за апартамента, ако не се лъжа, след като видиш документите, май трябваше към банята да се насочиш или беше към телевизора в хола... ще те излъжа точно... На много места има такива скриптирани събития и просто обиколи няколко пъти всички стаи докато не се активира Link to comment Share on other sites More sharing options...
FuckKiller Posted October 18, 2006 Author Share Posted October 18, 2006 Vzimash paperite ot spalniata v garderoba natiskash 2 i sled tva numpad 4 ili 6 beshe za papers chetesh gi i otivash pri televizora.I nai nakraia igra v koiato mojesh da umresh naposledak igrichkite sa dosta lesni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Мнито в банята нито в хола, само оная ми повтаря да си спомня и да чета papers. И от време на време някви проблясъци с някви изврати ама нищо не се случва.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Corp Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Corp, то тази част е директно продължение на предната, макар че не е задължително да си играл единицата, за да разбереш и тази де... но иначе играта е супер добра и определено много мрачна... още по-мрачна от предната що се отнася до историята... Но.... не ми допадна бад ендинга... Ама не ми се преиграва да видя какъв е добрия или неутралния край Аз така и предполагах, че има голяма връзка с единицата. Иначе сигурно мога да разбера за какво ства въпрос и без да играя първата част, но например когато става на някво чудовище, нямам никва идея защо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SPASM Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Някои ако е минал нивото Discipline punish да ми прати сеифа след него че ме изхвърля точно като влезна в асансиора и ми дава грешка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Реших проблема с нова конфигурация, по неизвестни причини играта се държи мн бъгаво, а пачове няма... Трябвало е да прочета писмата, които докато бях със старата машина въобще не ми отваряще с Num 4. Куриози. Пиша за обща информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.