WriteR4e Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 http://fortegames.com/ Това е сайта, на който можете да проверите уменията си на 2-те игри. Изисква се една бърза регистрация и сте готови за игра. Има страшно много хора, така че без партньор за игра няма да останете. Разработват се още игри, така че ще става все по-интересно. Приятна игра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 И аз го цъкам, обикновено бия вритерчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
archi Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 bratcheta molya nekoi da me svetne ajaba kak da startiram igrata shtoto nese spraviam nekoi da obiasni no kato za nachinaesht ako moje pls znachi az startiram igrata no niamam validen acaunt i parola kak da napravia taz magia kajete palna india mi e tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 bratcheta molya nekoi da me svetne ajaba kak da startiram igrata shtoto nese spraviam nekoi da obiasni no kato za nachinaesht ako moje pls znachi az startiram igrata no niamam validen acaunt i parola kak da napravia taz magia kajete palna india mi e tova ами първо трябва да се регнеш.май ти трябваше само мейл и даже не ти пращат активиращ мейл,а ноправо почваш да цъкаш цъкам от доста време и коефициента ми се върти около 700 Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 17, 2006 Author Share Posted October 17, 2006 bratcheta molya nekoi da me svetne ajaba kak da startiram igrata shtoto nese spraviam nekoi da obiasni no kato za nachinaesht ako moje pls znachi az startiram igrata no niamam validen acaunt i parola kak da napravia taz magia kajete palna india mi e tova Значи зареждаш страницата и вляво има място да попълниш име и парола. Точно отдолу има бутон "Регистрирай се". Регистрираш се и цъкаш на линка, който ще ти бъде изпратен по пощата, за да активираш акаунта. След като направиш това логваш се с акаунта си и започваш да играеш, която игра искаш. Kaто влезнеш в белота или сантасето горе имаш 2 полета, за да си направиш своя игра. Ако искаш да влезнеш при други хора гледаш малко по-надолу и там са всички игри. Тези със звездичката са без парола, а с червения щит са с парола. (съответно, ако не я знаеш, не можеш да влезнеш) След като влезнеш в играта трябва да си избереш място и да чакаш да почне играта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Някой да иска да праснем 1-2 сантасета ... ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 18, 2006 Author Share Posted October 18, 2006 Малко закъснях за сантасето... Ако има навити довечера да се съберем от форума и да направим едно здраво белотче? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Малко закъснях за сантасето... Ако има навити довечера да се съберем от форума и да направим едно здраво белотче? Аз съм 'ЗА',по принцип играя белот с Favourite-Games,но ако се съберем ще поцъкам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Ами, хайде и аз ще се пробвам С ник Nikolega. Сега влизам аз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Ами, хайде и аз ще се пробвамС ник Nikolega. Сега влизам аз! А и аз съм там сега Nick:HBK Колега,ако искаш направи игра и да ги почваме Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 19, 2006 Author Share Posted October 19, 2006 Довечера в 8 часа правя стая ЕК с парола 123, който иска да идва. Предполагам, че ще се съберем 4 човека. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 Довечера в 8 часа правя стая ЕК с парола 123, който иска да идва. Предполагам, че ще се съберем 4 човека. Вероятно ще съм на линия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krastnik Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 И аз играя тука и мога да кажа, че въпреки бета версиите си ми харесва. Може наистина ленсо да се играе с други без много заобиколности. Жалко само, че не може да се играе така и табла ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 20, 2006 Author Share Posted October 20, 2006 И аз играя тука и мога да кажа, че въпреки бета версиите си ми харесва. Може наистина ленсо да се играе с други без много заобиколности. Жалко само, че не може да се играе така и табла ... Ми те щяха да разработват разни нови игри, ама нещо няма признаци на действие... Днеска някой навит да играем? Ника ми е Neotek. Някой, ако ме види да свирка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 21, 2006 Share Posted October 21, 2006 дано по бързо да си оправят бакиите че ми писна от бъгове.вчера никой не можеше да даде карта и някой трябваше да излезе-естествено коефициента пада/аз излязох/.на следващата игра имаше една черта през екрана...днеска часовника стигна до 0 и играта не свърши.абе хубава работа ама българска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.