poznai Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Нещо не ме кефят новите санкции за скоростта и реших, че е време да се оборудвам вече, за да намаля с някой друг % вероятността да ме барнат и да кихам в несвяс кинти. Номера обаче е, че не мога да се ориентирам кой радар ще ми върши работа за условията в БГ. Някакви изпитани модели да предложите? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Нещо не ме кефят новите санкции за скоростта и реших, че е време да се оборудвам вече, за да намаля с някой друг % вероятността да ме барнат и да кихам в несвяс кинти. Номера обаче е, че не мога да се ориентирам кой радар ще ми върши работа за условията в БГ. Някакви изпитани модели да предложите? Моя си го взех от Деком на главната. Върши работа не само в границите на страната . Марката е Cobra. За точния модел трябва да изчакаш да отида до колата да го видя. 210 лева ми излезна. На 360 градуса отчита. 12 бандов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shadow^Dancer Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Аз си взех един SAVER Superwide X,K band и съм супер доволен. Всичко засича, не съм минал покрай радар без да го засече. Много по-ефтин е и върши супер работа. При интерес - ЛС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 И другаде съм споменавал за радарите - момчетата, които монтират в Технополис имат WHISTLER-и. За моя гарантирам, че се изби за няма и 2 месеца. За съжаление се налага да посвикнеш, защото са много чувствителни и засичат и врати с фотоклетки например /но на друга честота от радари и с друг звук/. Понякога и близо до такси ще ти писне. За съжаление не може да се отсее това, тъй като ако окуциш градския режим да не засича врати и т.н. рискуваш да пропуснеш и радарите /в упътването го пише: "В някои страни все още се използват стари модели радари и ако минете в CITY MODE II рискувате да не ги засечете"/. До момента и в града и по магистралата съм страшно доволен от моята машина, усеща кърлежите почти на двойно разстояние. Твърди се че има и защита от "стрелба" но тук малко се съмнявам лично аз, а не съм имал възможност и да пробвам. Изрично съм предупреден да не закупувам марката COBRA, позната на всички ни, тъй като има масово производство в любимия Китай и не знаеш на какъв ще попаднеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leper_Messiah Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Твърди се че има и защита от "стрелба" но тук малко се съмнявам лично аз, а не съм имал възможност и да пробвам.. Е стелбата нали представлява кратко включване на радара? Не мога да си обясня аз лично как засича изключен такъв. Хич не е логично. Срещу стрелба спасение няма, защото вече много хора имат антирадари и ченгетата действат "на сигурно" Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Нещо не ме кефят новите санкции за скоростта и реших, че е време да се оборудвам вече, за да намаля с някой друг % вероятността да ме барнат и да кихам в несвяс кинти. Номера обаче е, че не мога да се ориентирам кой радар ще ми върши работа за условията в БГ. Някакви изпитани модели да предложите? Всеки от тези ще ти върши работа. Зависи само колко пари си готов да дадеш Link to comment Share on other sites More sharing options...
HEMO Posted October 17, 2006 Share Posted October 17, 2006 Ползвам от около 3 години тази COBRA ESD6100,супер доволен съм Не се влияе сериозно от паразитни сигнали,хваща сигнала на включен радар на повече от 3 километра (проверено многократно) Бях за кратко с един натруфен WHISTLER,наблъскан с куп безполезни функции(примерно компас )Пищеше като заклан на всяка крачка,станах луд и го продадох го на втората седмица... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 то и моя уж има функция да засича радари-пистолети , ама не ги засича имах късмета да го изпробвам 2-3 пъти , писва но вече е прекалено късно за намаляне Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 1, 2006 Share Posted November 1, 2006 Днес при поредното ми идване до София избих антирадара само за едно пътуване... Имало някаква люта акция - полицаи почти "на всеки километър"... Установих обаче нещо много интересно - от маса време ме мъчи въпроса "Защо по дяволите както си се движа изневиделица писва аларма в диапазона V/L (при мен това ще рече лазерен радар отсреща), като много добре знам, че нашата полиция такава техника НЯМА??? Да не говорим че изобщо и пост няма наоколо...?" Предполагам много от вас колегите ползватели са си задавали тоя въпрос. Та днес както си се движа аз към София и улавям всички прекрасно скрити визуално патрулки отдалече и си се кефя, настигам бавно едно ново тунинговано БМВ 5-ца и почва да ми пищи Уислъра във V/L! Намалям аз, изоставам, почти веднага изключва... И така няколко пъти. След окло 4-5 мин. ме осени мисълта, че просто колегата отпред също има антирадар и това, което активира моя като го наближа, е именно той. Никакво друго логично обяснение нямам, понеже като помислих това ми се случва от време на време в града и все близо до някоя кола, с която като се раздалечим и веднага спира. Така че моето мнение е че когато се активира алармата за лазерен радар просто наблизо има "колега" с антирадар Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.