Lord_Gudo Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Афекс, случвало ми се е, след като жената дълго време е подскачала отгоре ми, след вулканичната част на мен да ми се спи като пън, а на нея да й се говори и гушка... Тъй е приказки от рода на ... политика ... тоз такъф онзи онакъф ... кура ти беше мек ... бившото гадже издържаше повече ... такива и още много теми па на теб ти са иска да заспиш и мисълта за хубавото преживяване и да не усираш момента с много приказки които ще доведат до сръдни и такива глупости. А усилията ... верно е и на мен ми е аиляк да се излегна и да ми се мъчат отгоре и на мен да ми е кеф ама уви ... жените са егоисти ти даваш повече а получаваш по-малко докажете ми обратното и ще има бира отгоре на тва при тях усещането е доста по-различно и по-продължително при нас кво е метнеш семето за няколко секунди и тва е ... за тва чекията му е майката даже ще споделя под секрет само вие да знаете че преди 5 мин си праих яка чекия и ми стана супер ... макар и ръката да ми се поумори малко но за каузата се оказа приемлива жертва а пък и не се оплаква. Друго предимство е че можеш да си избършеш гъза с нея и няма да ти уреве маалата абе кво да ви говоря предимствата са много но не са за тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LautaHoolsYouth Posted November 17, 2006 Share Posted November 17, 2006 тоя закон дано не го сложат и в българия че лошо :) :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 19, 2006 Share Posted November 19, 2006 По темата - ми че то само пияните там можеш да ги накараш по някакъв начин да правят секс, трезвите правят чай "80% от мъжете се чувстват толкова изтощени след секс, че могат веднага да заспят. Жените обаче са много по-издръжливи и в този случай - след бурни сцени в леглото уморени се чувстват само 46% от дамите." - това говори лошо за мъжа, не си е свършил добре работата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 не виждам нормален и трезвен мъж да легне да се съвокуплява с някаква пияна патка Абе...относително е това. Зависи колко е пияна и зависи колко е яка Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 малко пияна и много яка - е тва е перфектна комбинация Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted December 1, 2006 Share Posted December 1, 2006 малко пияна и много яка - е тва е перфектна комбинация дааам,всички си мечтатете за такива,ама някои(мъжки пол) пак се ослушват Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 малко пияна и много яка - е тва е перфектна комбинация Мммммммммм да. Момчета, само полекичка с алкохола да не стане така, че яката мадама да не е точтно мадама и не точно вие да й го сложите Килър, получаваш мъмрене пре колектива не виждам нормален и трезвен мъж да легне да се съвокуплява с някаква пияна патка Че доста мъже го правят със змии, но поне патката е малко по-симпатична. Верно, че не може да се извива като змията, но пък кряка. Иначе ненормалници с лопата да ги ринеш... Чак да ти се прииска да направят във всеки бар по една стаичка, съоръжена специално с играчки за самотни мъже, за да могат поне мъничко да се кротнат Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Иначе ненормалници с лопата да ги ринеш... Чак да ти се прииска да направят във всеки бар по една стаичка, съоръжена специално с играчки за самотни мъже, за да могат поне мъничко да се кротнат Първо не ни пускате а после искате да сме и нормални.. ами не става така Да живее проституцията! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted December 4, 2006 Share Posted December 4, 2006 дааам,всички си мечтатете за такива,ама някои(мъжки пол) пак се ослушват Е па шо на мен не ми са случват такива работи Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 5, 2006 Share Posted December 5, 2006 гудо, тая работа изисква и малко късмет. да си в точното време на точното място Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 6, 2006 Share Posted December 6, 2006 и да излезеш навреме Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Че доста мъже го правят със змии, но поне патката е малко по-симпатична. Верно, че не може да се извива като змията, но пък кряка. Иначе ненормалници с лопата да ги ринеш... Чак да ти се прииска да направят във всеки бар по една стаичка, съоръжена специално с играчки за самотни мъже, за да могат поне мъничко да се кротнат Бе змията и пияна да е все съска, пък патката квато и да е все си иска патка. Ми то има такива барове ама ти като си ходила там си си мислела "Какви големи огледала" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Разликата между мъжа и жената: Мъжа - пут*а с патка Жената - патка с пут*а Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Аз не се определям като такъв. И жените около мен също Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ... забравяш, че има и патки с патки Link to comment Share on other sites More sharing options...
afx Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ... забравяш, че има и патки с патки и путки с путки Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Бе змията и пияна да е все съска, пък патката квато и да е все си иска патка. Ми то има такива барове ама ти като си ходила там си си мислела "Какви големи огледала" Хахах Май си противоречиш Брей...с тиа барове за мезинтригува. Как мога да се уредя да съм зад огледалата? edit: т`ва пък как съм успяла да го напиша Извинявам се за извън правилата. За да не сме извън темата, само ще вметна, че такива барове биха могли да спасят британците от закона, на който е посветена темата Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 mai si protivorechite s rulez-a Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 mai si protivorechite s rulez-a mai samo tva gleda6 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Тотално сте се сдухали, тва мога да ви кажа. Се едно на някой му е през центъра на слиповете/прашките какво са забранили във Великата Британия(ТМ). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 ...ми кво, тва си е бедствие, сигурен съм, че по тоя начин раждаемостта ще намалее с поне 10%. Ако ни сполети тука в България, нашата раждаемост и без това е малка, ще иде поне с 60%,за останалите 40 обвинявам Durex, One-Touch, Sportex и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 А за раждаемостта можем да обвиним презервативите от бутките за цигари и алкохол за по 20 стинки :Р П.П. Будка или бутка? Че не знам... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 С "Д" е. Въпреки че посмъртно не можеш да го произнесеш с Д. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 С "Д" е. Въпреки че посмъртно не можеш да го произнесеш с Д. ...всъщност си има причина да не може да се произнася с "д" - защото е с "т" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 Всъщност провери твърдението си преди да почнеш да го твърдиш Най-лесната проверка можеш да я направиш в SA Dictionary примерно, но и в Интернет има достатъчно мат'рял по въпроса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.