Jump to content
BulForum.com

Купувам захранване за принтер HP Deskjet 520

Recommended Posts

Ако някой има останало такова от заминал си принтер да предлага цена.

TED niama li vyzmojnost da se otremontira zahranvaneto ??? :confused Az imam izvesten opit s tezi neshta. Bih ti pomognal ako razbira se iskash :punk

Захранването в същност е само трансформатор дето дава два напрежения. По-лесно е да се купи готово, не трябва да му се мисли кутийка и ще е по-малко от направеното.

Захранването в същност е само трансформатор дето дава два напрежения. По-лесно е да се купи готово, не трябва да му се мисли кутийка и ще е по-малко от направеното.

TED ICQ-to mi e 221105364 ako tam ti e udobno ili ako ne kaji niakyde iz IRC da se chuem ????

@George_131

Трябва ти не кабел а цяло захранване, ако обърнеш внимание куплунга е особен (не е стандартен само с две пера). Почти 100% съм сигурен че имаш моя проблем.

Естествено че се продават с принтера, но германеца дето го е изхвърлил не се е сетил да го окомплектова със захранване.

Естествено че се продават с принтера, но германеца дето го е изхвърлил не се е сетил да го окомплектова със захранване.

Mamka mu i germanci......... Ne se nauciha i t'va e. :D

@George_131

Трябва ти не кабел а цяло захранване, ако обърнеш внимание куплунга е особен (не е стандартен само с две пера). Почти 100% съм сигурен че имаш моя проблем.

Moje da si prav. Toq printer mi go podariha ot BG. Horata koito mi go dadoha imat kabel ama go izpolzvat. Siguren li si, che ne se prodavat nikyde!!!!!

Този дето е при мен (Deskjet 520) иска външен траф, защото си няма вграден. Почти съм сигурен че и твоя е така.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...