Jump to content
BulForum.com

връщане на дефаулт фонтовете на уиндолс

predatora

Recommended Posts

историята е такава.. инсталирал съм за фотошопа доста фонтове които сестрами да ползва, но онзиден е била правила почистване на шрифтовете и ясно е изтрила някой от оригиналните си на уиндолс и сега стар менюто и някой друг надпис излиза с друг шрифт. Някой има ли идея как оправя този проблем.

Кажи на някой приятел познат да ти прати Фонтовете от неговия Windows.. Примерно някой познат там от Skype.. Ако не се оправиш дай ми адрес да ти UPLOAD-на фонтовете :)

toneff, мерси че помогна оправих ги като взех от 1 фр деф шрифтовете, но има 1 магарийка която мисля да споделя с вас ако някой др попадне на подобез проблем, след като се екстрактнат шрифтовете за да влезнат в "действие" трябва да се влезне в папката фонтс, да се отворят сичките и на всеки 1 шрифт да се даде "done" (горе в ляво). Иначе ще стоят тези които са били сред изтриването на уиндолските :Щ

А пък аз да ви светна как се инсталират шрифтове освен...

Не се копират просто в \Windows\Fonts, а се отваря именно папката Fonts от контрол панел (може и не оттам), и се дава File - Install New font..., при което се избират фонтовете, където са на диска, и се дава Copy to Fonts Folder и ОК.

Или си инсталирате някоя програма за управление на шрифтове, например Bitstream Font Navigator.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...