Jump to content
BulForum.com

Ученичка се съблече пред Дирекцияата!!

jozo

Recommended Posts

Днес си купих вестник 24 часа и що да видя с огромни букви на първа страница.В бившото ми даскало "Професионална Гимназя по електротехника и електроника" няква ученичка се съблякла пред дирекцията.На къде върви тая България незнам :wacko: Сега се чудя да рева ли да се радвам ли какво ли .....

Ето една част от вестника:

Деветокласничка от Професионалната гимназия по електротехника и електроника в Пловдив се е съблякла пред кабинета на директора, след като се басирала със съученици. Нейни връстници са заснели стриптийза с GSM-и и сега записът се препраща сред тийнейджърите.

На видеоклипчето момичето е седнало на едно от червените кресла пред кабинета на директора в страничен коридор, който води към заседателната зала. В първите секунди девойката се оглежда, после сваля блузата си.........

• Replies 99
  • Created
  • Last Reply

Да живее ТЕТ-а :punk

Сега сериозно, какво друго очаквате след като от всякъде ни заобикаля чалгия ( не говоря за музиката, това е отделна тема) , начина на обличане , модел на подражание и прочие.

голямото важно. аз пък там съм се бил.

тия пък чак по вестниците писали. голяма липса на новини е настъпила явно.

голямото важно. аз пък там съм се бил.

тия пък чак по вестниците писали. голяма липса на новини е настъпила явно.

Колко жалко преди 15 години аз пък там учих (в Тет-а). Изглежда вече не е модерно да кажеш, че си учил там (беше престижно училище едно време), а е модерно да кажеш събличах се там, бих се там... Пази боже...

Ми 1 приятел учи в тет-а и каза че са я изключили от училище..

Не са. Тоя дето е снимал го знам. :) Ония ден като стана тва ми показаха клипчето и ми разказаха. Просто директора бил полудял сега и нея може да не я изключи, но за най-малкото провинение извършителя си заминава. :devil

Ми 1 приятел учи в тет-а и каза че са я изключили от училище..

Ами какво да кажа, браво за баса! Само ми е чудно как може да има толкова безмозъчни същества :confused :confused :confused ама то както по горе се каза в едно мнение всичко е от чалгЪта

Чудо голямо! Голите протести отдавна не са новост - дали ще е някой луд фен на терена, природозащитници на модно ревю или глуповата ученичка пред кабинета на директора... :)

Всеки е правил щуротии като ученик - то си е част от процеса, само дето сега ще бере срам пред половин България с това клипче! ;)

И верно има к'во да покаже! :P

Колко жалко преди 15 години аз пък там учих (в Тет-а). Изглежда вече не е модерно да кажеш, че си учил там (беше престижно училище едно време), а е модерно да кажеш събличах се там, бих се там... Пази боже...

ми и по мое време си беше елитно, бате. преди 15 години аз тамън влезнах там и даже учих. в края мубях научил доста неща, включително и такива, дето не се преподаваха в класните стаи. Това не се дължи на училището, а просто на съвпадението, че по това време всеки, включително и аз, си кара пубертета - кой както може.

айде стига сте се правили всички на света вода ненапита и на по-консервирани от бабите си. все едно вас хормони не са ви гонили. и както е казал Сина на Големия Шеф: "Нека първия камък бъде хвърлен от безгрешен човек!".

Не са. Тоя дето е снимал го знам. :) Ония ден като стана тва ми показаха клипчето и ми разказаха. Просто директора бил полудял сега и нея може да не я изключи, но за най-малкото провинение извършителя си заминава. :devil

Да го почерпи нешо бившия ми директор по така марково и сичко е ОК :):)

Поне камерата да беше хубава. И що се съблича като ще се крие? Тъпа овца. Ама има цици.

Ами тя затова се и съблича...ама и телефона дето е снимал сигурно е първия модел, дето е можел да снима "клип" с 5 fps... :laughing:

Ами тя затова се и съблича...ама и телефона дето е снимал сигурно е първия модел, дето е можел да снима "клип" с 5 fps... :laughing:

Пуснете НОВА ТВ вече сме в ЕФИР. Току шо гледах клип а по ТВ. Диркотора ще говори сега

Кво ме боли директора..искам Hi-Res клипче на циците и. И някой да спонсорира тоя пич за по-хубав телефон или за камера направо, че с тва по-добре да не снима вече. Не ми се гледат пиксели.

Пуснете НОВА ТВ вече сме в ЕФИР. Току шо гледах клип а по ТВ. Диркотора ще говори сега

А тъй като го изпуснах, ще кажеш ли какво е мранкал директора?? :D

Ай някой да качи нормалното филмче някъде :) Дано арената нещо са го рипнали, кат' се наспя ся ше търся.

Ама и аз да ви питам- кво се пените толкова? Тъпичко момичето ама си държи на думата. По-добре да се събличат в даскало от колкото да се гърмят. В последните 2 месеца в щатите май имаше 2-3 престрелки в училищата. Кое предпочитате?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...