jozo Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Днес си купих вестник 24 часа и що да видя с огромни букви на първа страница.В бившото ми даскало "Професионална Гимназя по електротехника и електроника" няква ученичка се съблякла пред дирекцията.На къде върви тая България незнам Сега се чудя да рева ли да се радвам ли какво ли ..... Ето една част от вестника: Деветокласничка от Професионалната гимназия по електротехника и електроника в Пловдив се е съблякла пред кабинета на директора, след като се басирала със съученици. Нейни връстници са заснели стриптийза с GSM-и и сега записът се препраща сред тийнейджърите. На видеоклипчето момичето е седнало на едно от червените кресла пред кабинета на директора в страничен коридор, който води към заседателната зала. В първите секунди девойката се оглежда, после сваля блузата си......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 ttiuwp Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Това ТЕТ-а ли трябва да е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Да живее ТЕТ-а Сега сериозно, какво друго очаквате след като от всякъде ни заобикаля чалгия ( не говоря за музиката, това е отделна тема) , начина на обличане , модел на подражание и прочие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Наслаждавайте се на величието си, младежи! Вие сте бъдещето на нацията! http://vbox7.com/play:26f475fb Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 После защо сме били на тоя хал ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Поне камерата да беше хубава. И що се съблича като ще се крие? Тъпа овца. Ама има цици. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 голямото важно. аз пък там съм се бил. тия пък чак по вестниците писали. голяма липса на новини е настъпила явно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 И що се съблича като ще се крие? Тъпа овца. Заради баса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 ne6to ne moje mi trugne ina4e tva neska gospojata po psihologiq.. v mehanoto ni go kaza mn burzo se raznqsq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Белов Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Ми 1 приятел учи в тет-а и каза че са я изключили от училище.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
petst Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 голямото важно. аз пък там съм се бил. тия пък чак по вестниците писали. голяма липса на новини е настъпила явно. Колко жалко преди 15 години аз пък там учих (в Тет-а). Изглежда вече не е модерно да кажеш, че си учил там (беше престижно училище едно време), а е модерно да кажеш събличах се там, бих се там... Пази боже... Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Ми 1 приятел учи в тет-а и каза че са я изключили от училище.. Не са. Тоя дето е снимал го знам. Ония ден като стана тва ми показаха клипчето и ми разказаха. Просто директора бил полудял сега и нея може да не я изключи, но за най-малкото провинение извършителя си заминава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Ми 1 приятел учи в тет-а и каза че са я изключили от училище.. Ами какво да кажа, браво за баса! Само ми е чудно как може да има толкова безмозъчни същества ама то както по горе се каза в едно мнение всичко е от чалгЪта Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deftur Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Чудо голямо! Голите протести отдавна не са новост - дали ще е някой луд фен на терена, природозащитници на модно ревю или глуповата ученичка пред кабинета на директора... Всеки е правил щуротии като ученик - то си е част от процеса, само дето сега ще бере срам пред половин България с това клипче! И верно има к'во да покаже! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Нищо ново под слънцето - поредната курва се е родила.... Въпросът е, че на голяям к.. се е хвърлила директорски Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Колко жалко преди 15 години аз пък там учих (в Тет-а). Изглежда вече не е модерно да кажеш, че си учил там (беше престижно училище едно време), а е модерно да кажеш събличах се там, бих се там... Пази боже... ми и по мое време си беше елитно, бате. преди 15 години аз тамън влезнах там и даже учих. в края мубях научил доста неща, включително и такива, дето не се преподаваха в класните стаи. Това не се дължи на училището, а просто на съвпадението, че по това време всеки, включително и аз, си кара пубертета - кой както може. айде стига сте се правили всички на света вода ненапита и на по-консервирани от бабите си. все едно вас хормони не са ви гонили. и както е казал Сина на Големия Шеф: "Нека първия камък бъде хвърлен от безгрешен човек!". Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Евала й Edit: Ма камерата е керлива Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Не са. Тоя дето е снимал го знам. Ония ден като стана тва ми показаха клипчето и ми разказаха. Просто директора бил полудял сега и нея може да не я изключи, но за най-малкото провинение извършителя си заминава. Да го почерпи нешо бившия ми директор по така марково и сичко е ОК :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Поне камерата да беше хубава. И що се съблича като ще се крие? Тъпа овца. Ама има цици. Ами тя затова се и съблича...ама и телефона дето е снимал сигурно е първия модел, дето е можел да снима "клип" с 5 fps... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Ами тя затова се и съблича...ама и телефона дето е снимал сигурно е първия модел, дето е можел да снима "клип" с 5 fps... Пуснете НОВА ТВ вече сме в ЕФИР. Току шо гледах клип а по ТВ. Диркотора ще говори сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Кво ме боли директора..искам Hi-Res клипче на циците и. И някой да спонсорира тоя пич за по-хубав телефон или за камера направо, че с тва по-добре да не снима вече. Не ми се гледат пиксели. Link to comment Share on other sites More sharing options...
s.Kiril Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Пуснете НОВА ТВ вече сме в ЕФИР. Току шо гледах клип а по ТВ. Диркотора ще говори сега А тъй като го изпуснах, ще кажеш ли какво е мранкал директора?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Ай някой да качи нормалното филмче някъде Дано арената нещо са го рипнали, кат' се наспя ся ше търся. Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Ама и аз да ви питам- кво се пените толкова? Тъпичко момичето ама си държи на думата. По-добре да се събличат в даскало от колкото да се гърмят. В последните 2 месеца в щатите май имаше 2-3 престрелки в училищата. Кое предпочитате? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.