MaRto_MaX Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Здравейте! Искам да попитам,дали Nokia N70 може да се разкодира в Пловдив и дали е сигурно, за да знам дали има смисъл да ми го носят от Англия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Здравейте! Искам да попитам,дали Nokia N70 може да се разкодира в Пловдив и дали е сигурно, за да знам дали има смисъл да ми го носят от Англия? За сега този телефон не може да се разкодира говори се, че имало някакъв човек в Сърбия и друг в Унгария, които разкодирвали, но не мога да дам повече информация Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 В Пловдив няма. Единствено в София имало някъв тип който носел телефона на този сърбина и той го разкодирвал,но разкодирването е май 160-200лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRto_MaX Posted October 15, 2006 Author Share Posted October 15, 2006 да и аз така четох из разни форуми,но тва е неприемливо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Вярвяйте си за сърбина.Някой да си е разкодирал телефона при него ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Разкодирането на BB5 телефони (какъвто е N70) засега е възможно само в Белград при Dejan... И мисля че струва около EUR150-200. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaRto_MaX Posted October 15, 2006 Author Share Posted October 15, 2006 хах.. аз не съм казал, че вярвам,а само кво съм чел ама дори и да е така няма да си дам телефона на някъф си пак той да го дава на сърбина или македонеца бла бла пффф Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted November 9, 2006 Share Posted November 9, 2006 Ето тук разкодират BB5 смартфони. Има надценка на услугата около 100%, но и тоя дето ходи до Сърбия трябва да не капо Успех Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rolla Posted November 25, 2006 Share Posted November 25, 2006 Вече съм разкодирал лично при Dejan в Белград 2 телефона 6630 и N70 цените са : 6630 - 50 евро 6680 - 55 евро N70 - 65 евро разкодира ги чрез въвеждане на код преь клавиатурата все едно е даден от оператора но го прочита от телефона с кабел. 6630 дори не беше флашнат ако няама кой да ти го занесе до Белград не го вземай, скоро в България няма кой да го разкодира Ако някой го интересува да пише PM имам адреса и телефона в офиса и мобилния на Dejan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Error Posted November 30, 2006 Share Posted November 30, 2006 Вече съм разкодирал лично при Dejan в Белград 2 телефона 6630 и N70 цените са : 6630 - 50 евро 6680 - 55 евро N70 - 65 евро разкодира ги чрез въвеждане на код преь клавиатурата все едно е даден от оператора но го прочита от телефона с кабел. 6630 дори не беше флашнат ако няама кой да ти го занесе до Белград не го вземай, скоро в България няма кой да го разкодира Ако някой го интересува да пише PM имам адреса и телефона в офиса и мобилния на Dejan А към кои оператори са били кодирани телефоните. Защото до колкото разбрах на Vodafone ги разкодират почти навсякаде. А колкото до разкодирането в България, в скоро време(2-3 месеца) ще се разкодират всички. Просото от NOKIA не са разработили официална версия на unlocking software-а, пуснат ли го официално една от първите фирми, която ще го закупи ще бъде М-Тел :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
pi4a Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 namerih edin sait v koito pi6e 4e sa razkodirali n6630 eto go http://www.gsmhosting.com/vbb/showthread.php?t=298482 ako nqkoi moje da kaje dali e vazmojno edit:sajalqvam 4e pi6a taka no o6te nqmam flextypa Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted April 13, 2007 Share Posted April 13, 2007 Не искам да отварям нова тема, за това ще питам тук ... Някой да знае къде (в Пловдив за предпочитане) могат да ми разкодират Nokia 6234, на Vodafone e. Ходих на едно място, казаха че нямало да има никакви проблеми. На следващия ден ми казаха, че било много сложно. Някакви платки... някви простотии. На едно друго място без излишни обеснения ми казаха, че не могат... Благодаря предварително . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.