Jump to content
BulForum.com

Разкодиране Nokia N70

Recommended Posts

Здравейте!

Искам да попитам,дали Nokia N70 може да се разкодира в Пловдив и дали е сигурно,

за да знам дали има смисъл да ми го носят от Англия?

:)

За сега този телефон не може да се разкодира :cry говори се, че имало някакъв човек в Сърбия и друг в Унгария, които разкодирвали, но не мога да дам повече информация :angry: :blink:

Разкодирането на BB5 телефони (какъвто е N70) засега е възможно само в Белград при Dejan... И мисля че струва около EUR150-200.

хах.. аз не съм казал, че вярвам,а само кво съм чел ама дори и да е така няма да си дам телефона на някъф си пак той да го дава на сърбина или македонеца бла бла пффф :blink: :)

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...

Вече съм разкодирал лично при Dejan в Белград 2 телефона 6630 и N70 цените са :

6630 - 50 евро

6680 - 55 евро

N70 - 65 евро

разкодира ги чрез въвеждане на код преь клавиатурата все едно е даден от оператора но го прочита от телефона с кабел. 6630 дори не беше флашнат

ако няама кой да ти го занесе до Белград не го вземай, скоро в България няма кой да го разкодира

Ако някой го интересува да пише PM имам адреса и телефона в офиса и мобилния на Dejan

Вече съм разкодирал лично при Dejan в Белград 2 телефона 6630 и N70 цените са :

6630 - 50 евро

6680 - 55 евро

N70 - 65 евро

разкодира ги чрез въвеждане на код преь клавиатурата все едно е даден от оператора но го прочита от телефона с кабел. 6630 дори не беше флашнат

ако няама кой да ти го занесе до Белград не го вземай, скоро в България няма кой да го разкодира

Ако някой го интересува да пише PM имам адреса и телефона в офиса и мобилния на Dejan

А към кои оператори са били кодирани телефоните. Защото до колкото разбрах на Vodafone ги разкодират почти навсякаде. А колкото до разкодирането в България, в скоро време(2-3 месеца) ще се разкодират всички. Просото от NOKIA не са разработили официална версия на unlocking software-а, пуснат ли го официално една от първите фирми, която ще го закупи ще бъде М-Тел :-)

• 2 weeks later...
  • 3 months later...

Не искам да отварям нова тема, за това ще питам тук ...

Някой да знае къде (в Пловдив за предпочитане) могат да ми разкодират Nokia 6234, на Vodafone e. Ходих на едно място, казаха че нямало да има никакви проблеми. На следващия ден ми казаха, че било много сложно. Някакви платки... някви простотии. На едно друго място без излишни обеснения ми казаха, че не могат... Благодаря предварително :).

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...