Jump to content
BulForum.com

CD-RW - AudioCD

Jey

Recommended Posts

znachi mojesh sas vsiaka programa...

no izpolzvaj neshto za da prevurnesh mp3 failovete v Wav triabva da izpolzvash niakoia programka...kato MP3 to Wav Converter

a za tva ot kvo cd stavat - ot recordable i ot rerecordable stava obiknoveno Audio CD... ;)

P.S. Niakoj znae li dali ima takava programka na warez...ako ne da kacha...

Jey: Моля! ;)

Naghual: за какво ти е специална програма????? Мисля, че повечето от нас имат инсталиран Неро Бърн - той си я има тази функция и тя си работи перфектно. Избираш си, че ще записваш Audio CD и drag - and - drop мп3-ките, а Нерото си ги конвертира за отрицателно време!

грешиш

баси, все едно задаваш въпроса "мога ли да си отрежа филия хляб с нож за месо?" и после "ама верно ли става само с нож марка Солинген?"

аре стига глупости !

Naghual: за какво ти е специална програма????? Мисля, че повечето от нас имат инсталиран Неро Бърн - той си я има тази функция и тя си работи перфектно. Избираш си, че ще записваш Audio CD и drag - and - drop мп3-ките, а Нерото си ги конвертира за отрицателно време!

Знаеш ли?

Аз си имам Неро бърн и ся се сещам, че има такава фукция :wir

Дося винаги съм работил с уав конвъртър...мерси, че ме просвети...

Zainteresuah se po toia vupros i pro4etoh v PC mania (v web stranicata moje da namerite taia statia) , 4e ot CD-RW disk ne moje da se pravi audio CD (broia e star) . Po vuprosa s moia slu4ai .Sled kato mi se razvali diska probvah da go iztria ama nishto ne stana. :angry:

Zainteresuah se po toia vupros i pro4etoh v PC mania (v web stranicata moje da namerite taia statia) , 4e ot CD-RW disk ne moje da se pravi audio CD (broia e star) . Po vuprosa s moia slu4ai .Sled kato mi se razvali diska probvah da go iztria ama nishto ne stana. :angry:

Tiq ot PcBulshet sa lameta.Ne gi slu6aite kakvo govorqt i pi6at.Tova 4e CD-RW ne stava za muzikalen disk si e basi lajata :angry1

Ai togava nqkoi da mi obqsni az kak moga da imam muzikalen CD-RW i da si go slu6am :confused Ili mojebi mi na men taka mi se iska i haliociniram :confused ;)

Edinstvenoto uslovie koeto ima za da slu6ate e

I dobavkata e 4e samo uredbi koito podurjat CD-rw 6te go pro4etat

ei tva e .

Koito 4ete vsi4ko razli4no ot PcWorld e LAME

ot CD-RW disk ne moje da se pravi audio CD

ХаХаХа !

Сега нямам скенер тука, ама утре ще сканирам обложката на едно от най-старите ми CD-RW-та, (максимална скорост на запис 2x !!!!) на което пише For Digital Audio CD Recorders, и дори в единия ъгъл пише For Music Use Only !!!

edit : eto oblojkata i CD-to

Jey a pa ima i RW-ta na 12x :) po 1.50 leva :D

а стига уе ! верно ли има на 12x ?

записвачката LiteON на работата, дойде с диск RW 10x-24x, т.е. не High Speed (дето са тея 4x-12x) ами Ultra Speed и може да се пише само от по-новите записвачки, моята в къщи хич неще да го захапе тоя диск, "непозната медия" вика :angry:

е кико :) аз по магазинчетата не съм видял RW повече от 12х :(

а и това го казах защото хем е по бърз от примера на Jey хем по евтин :)

Работя с Nero Burning Rom - 5.5.10.15 и редовно си презаписвам 2 CD-R/W и едно мини CD-R/W като аудио дискове.Слушам ги аз и двама приятели без проблеми. Направил съм им вече по около 8-9 презаписа и нищо им няма. Дисковете ми са MEMOREX 700MB/12x и PRIMEDISK 185MB/4x, а записвачката ми е SONY CRX210E1.

• 4 months later...
Слушам ги аз и двама приятели без проблеми. Направил съм им вече по около 8-9 презаписа и нищо им няма.

8-9 prezapisa hah, az sam napravil na moite RW okolo 300 prezapisa i oshte si bachkat, mislq che mogat da izdarjat oshte mnogo (SKC 4-10x)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...