Jump to content
BulForum.com

Проблем с антивирусните програми

danio

Recommended Posts

След последната преинсталация на windows си сложих за антивирусна касперски както и друг път досега.Дотук всичко добре но след като рестартирах компа секунда след като стартира иконата на касперски отсрани до часовника тя изчезва.След това се мъчих да ънинстална касперския но като искам да влезна в папката тя сама се изключва и така нямам никакъв достъп до него.Мъчих да го махна от контрол панела но пак същото като натисна ънинстал и add remove programs се изключва.Исках да сложа панда и при инсталацията дава грешка.И сега не мога да си сложа никаква антивирусна нито да махна старата.На мен ми намирисва на вирус но как да го махна като не мога да си пусна нито една антивирусна.

Ами не мога да я отворя.Като я пусна и ми се затваря веднага.Никой ли не може да ми помогне че сега и един приятел ми се обади и той бил така.

Няма смисъл да сменяш Каспрерски с Панда. Влез в Safe mode, деинсталирай Касперски и без да излизаш пак го инсталирай. И един съвет от мен: Като си преинсталираш системата, изваждай LAN кабела. Е, после ще си поиграеш малко за мрежовите настройки, но така е по-здравословно.

Няма смисъл да сменяш Каспрерски с Панда. Влез в Safe mode, деинсталирай Касперски и без да излизаш пак го инсталирай. И един съвет от мен: Като си преинсталираш системата, изваждай LAN кабела. Е, после ще си поиграеш малко за мрежовите настройки, но така е по-здравословно.

Целия проблем в касперски ли е бил.Той ли ми е затварял всички папки които не мога да ги отворя, защото като го преинсталирах през safe mode всичко се оправи.Само че дали съм се изчистил така ако е имало вирус.

EDIT:оправи се но след 5 мин пак се бъгна и незнам защо.

Повтори процедурата, после влез Safe mode with networking, стартирай Касперски, обнови дефинициите и сканирай докато си в тоя режим. Виж активните процеси. Като влезеш в нормален режим, сравни процесите - може да има някой подозрителен.

Този път май се оправих.Вируса беше fifa2007.exe и го махнах под като сканирах.Обаче касперския бая трудно го изтри защото много бързо се копираше.Трябваше да натисна del 20 пъти докато го изтрия.Alchemy мерси за помощта.Някой модер ако реши да делне темата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...