karaman Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
game_overss Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Скоро като Сидеров стане президент ши го вземе в СКАТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 ами той е неудобен на доста хора с въпросите си,така че нищо чудно Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Караман отново хвърли граната във форума! Пазете се от осколките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Добре де, ако наистина информацията му не е била проверена и е поднесена, без да е основателна, тогава какво му е политическото на цялата тази работа? Въпреки че не съм оставала с впечатлението, че Инджев си скалъпва новинки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 да, оказало се инфото не е вярно. Инджев бил казал, че информацията е непроверена и не носи отговорност, ама точно по време на предизборните кампании, хвърлената кал трудно се измива, тоя пуснал клюката, а после Жорето да ходи да обяснява, че няма сестра. Според мен тоя инджев е изпълнил поръчка на някой от другите щабове и за тва дгд и без това беше скучен и изобщо не ставаше за водещ Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_alien Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 И мен супер много ме дразни Инджев, но ако мислиш, че на Първанов му е чиста работа или изобщо на някой политик.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 Вие не разбрахте ли, че скоро няма да се изкорени комунистиеския манталитет на българина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
KyPo Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 простотия до шия е всичко тва ..... квото и да си говорим пари мари всичко се разиграва тука ТО си е нормално Link to comment Share on other sites More sharing options...
3dfx Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Честно казано съм доста разочарован от bTV... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Честно казано това ми звучи като новина от изказванията на Вучков по Скат. Първо на първо, след като информацията на Инджев е непроверена от къде накъде ще я пуска тази информация по най-гледаната телевизия в момента. Един слух като този се превръща моментално в истина в момента в който излиза по Бтв. Второ на второ, да се пуска непроверената информация без присъствието на човека, който е засегнат от нея е чиста проба непрофесионализъм и опит за аматьорско търсене на сензация. Най-малкото е провява на лошо възпитание. Първанов вероятно си е купил една кооперация такива апартаменти, но да се правят такива непроверени изказвания по Бтв е много глупаво решение. Трето на трето, ако Първанов се чуства засегнат от това изказване може да осъди Бтв за тиражирането на такава информация. За какво му е да иска уволнение на някакъв смешен журналист, след като възбуждането на един съдебен процес може да му послужи като добра реклама. Ако реши да го играе мъченик, видите ли мене всички ме плюят горкичкия аз какво ще правя, ще извлече огромни политически дивиденти. Та като цяло да обобщя. Или хората в предизборния щаб на Първанов са отчайващо некадърни, или цялата тая новина е опит на господин Инджев да повлияе по аматьорски начин на изборите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Приветствам уволнението на Инджев от БТВ! Това не му е първия гаф с непотвърдена информация. Помня случай при който имаше на гости политик от НДСВ и пак изцепи нещо непремислено, та после се извиняваше. Иво Инджев е поръчков журналист, така че пак казвам, че приветствам решението на БТВ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Какво значи "непотвърдена" информация? Журналисите си имат източници, които не са длъжни да издават. А колко е потвърдена или не, това може много лесно да се реши в съда след това. Ако Първанов наистина иска да свали Инджев от екрана, според мен, то не е зарди това, че говори глупусти, а точно обратното. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Не се осавяйте да ви играят, а се опитвайте да осмисляте това, което става. Целта в момента на всички в играта е Първанов да си остане президент. Случаите като този с Иво Инджев са си просто цирк, който е част от пудренето мозъка на електората. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SS24 Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Поуката от цялата работа е, че нито един от кандидатите за президент не е достоен да бъде избран. Просто аз самият съм изправен пред дилемата за кой да гласувам. Няма за кой. От друга страна ако всички такива като мене си кажат, че няма смисал да ходят да гласуват туко виш избрали Сидеров за държавен глава и тогава не ми се мисли какво може да стане... Link to comment Share on other sites More sharing options...
raptor2721 Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Поуката от цялата работа е, че нито един от кандидатите за президент не е достоен да бъде избран. Просто аз самият съм изправен пред дилемата за кой да гласувам. Няма за кой. От друга страна ако всички такива като мене си кажат, че няма смисал да ходят да гласуват туко виш избрали Сидеров за държавен глава и тогава не ми се мисли какво може да стане... Какво? Ще завалят метеорити и ще се изсипе армагедон от небето? Едва ли каде по-лоши неща са се случвали в България и както казваще един дядка "не ги гледай бе момче то само фасона им различен". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 Какво? Ще завалят метеорити и ще се изсипе армагедон от небето? Едва ли каде по-лоши неща са се случвали в България и както казваще един дядка "не ги гледай бе момче то само фасона им различен".Баш ни е притрябвал втори Милошевич или Радко Младич (не съм сигурен за второто име), на балканите. Както сме си що-годе мирни, да видиш как набързо всичко ще се въоръжи и никой няма да спечели от това... И без това е малка България, да я разделим още освен, както стана с Югославия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted October 19, 2006 Share Posted October 19, 2006 От друга страна ако всички такива като мене си кажат, че няма смисал да ходят да гласуват туко виш избрали Сидеров за държавен глава и тогава не ми се мисли какво може да стане... Ако изберат Сидеров за президент,при първа възможност емигрирам,изгарям си българския паспорт и по никакъв начин няма да се асоциирам с държавата България и още повече с глупавия и народ,способен на такава велика глупост да гласува за такъв човек,в предвид историята на Бълканския полуостров в последните 10 години. Започнах да откривам отговора на фразата "О ти неразумни юруде,що се срамиш да се наречеш българин...?" Колкото до Инджев:Предизборна кампания=война за надмощие,в която целта оправдава средствата.Според мен Инджев е бил оръжие в нечии ръце. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.