3dfx Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Винаги са ми били смешни патриотичните изказвания на профанизираната съвременна младеж, която е научила от Шоуто на Слави да повтаря само имена на известни българи (Левски например) и да счита етническата си принадлежност за нещо повече от това, което всъщност е - чиста случайност. А всъщност реалността е малко по-различна - истината е, че българският народ не е нещо особено специално, дори напротив - последствията от пословичната глупост на българите стават все по-очевидни и ако вместо да повтаряте заучени имена просто седнете да направите едно сравнение между съвременна България и заобикалящите ни страни, ще откриете че България не само не е особено велика, а напротив - почти не става за нищо. И причината за това не е Ахмед Доган, нито Азис нито някой от останалите глупаци в листата, а колективната глупост на българския народ, селският манталитет и байганьовщина - нещата с които е известна България по света. Така че вместо да се прехласвате в писането на псевдопатриотични и шовинистични post-ове по форумите, вземете да отворите по един учебник по български език, за да научите, че няма думи като "пумак" и "убичам" и да си избиете от главите абсурдните идеи за величието на България, което е приключило преди около 1000 години. А и на въпросът, който задължително ще последва - да, българин съм... но обективен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 МОля ви дайте линк където има ред на класираните до сега ако изобщо има такъв де... Иначе аз гласувах за Симеон Велики Азис и другите съвременни изчадия долу! Link to comment Share on other sites More sharing options...
iliana_plovdiv Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 az glasuvah za Vasil Levski,no spored men ne moje da se sravnqvat li4nosti ot razli4ni vremena. no Levski naistina e velik bulgarin Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 13, 2006 Share Posted November 13, 2006 Аз пък гласувах за даскала ми по история (стария). г-н Соли Христов. Митко, твоя приятел Link to comment Share on other sites More sharing options...
RottenBrain Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 Левски е човек надживял времето си и нашето също Айде моля те, защото явно съм глупав, да ми дадеш определение за "надживял времето си". Кефи ме колко свободно се използва това определение в последно време. Не помня вече кой го каза, но да сравнявате хора от различни епохи, пък дори и от една е абсурдно и глупаво, когато те нямат НИЩО общо помежду си. Никой не може да ме убеди, че Вазов е по-велик певец от Азис примерно (не, не му се кефя, просто го давам като пример), но пък Азис не е по-велик писател от Вазов. Защо Левски да е по-велик от Ботев? По какъв критерий гласувате? В случая вие сте глупаците, а не тези от БНТ - те само са сложили анкетата. ВИЕ сте хората които гласуват. Просто ми се ще да вметна, че това да наизустиш няколко години от учебника по история и да пееш патриотични песни когато си пиян не те прави патриот. И последно (но не по важност) - като ще се правите на големи родолюбци, поне се научете да пишете първо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted November 24, 2006 Share Posted November 24, 2006 а са сложили някви пумаци 4e pomacite ne sa li bulgari?!Kakvo zna4enie ima kakva religiq izpovqdva6?Ami Botev kato e bil ateist i toi li ne e bil bulgarin? Izvinqvam se za 6liokavicata,no sum izvun Bulgaria. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.