RaptoR Posted October 12, 2006 Share Posted October 12, 2006 Цената не е гаранция за качество.Ти откъде знаеш, че тази дето е в тоя магазин не е някво менте и ся да го продават двойно по-скъпо? Знам много добре, защото тогава никъде ги нямаше и бе поръчана директно на човек, който внася осветителни тела и пристигна от Германия специално за клиента, който за съжаление не бях аз. Други умни въпроси? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 и аз си поръчах ей това http://www.bezpanika.com/index.php?option=...&Itemid=127 ако всичко е наред когато дойде и остана доволен ще си поръчам още джаджи ..... абе тия неща трябва да се забранят със закон , всеки път давам сумати пари за глупусти и да се похваля намерих си powerbol-a , бях забравил колко е зарибено да си джъткаш с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
madnes.s Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 pora4anata ot men djaja dnes pristigna zna4i...baqh pratil Mail s trite imena i adresa..i ostavih GSM - polu4ih nqkav avtomati4en otgovor na Maila i samo tva..i dnes hop mi zvanqt 4e sa pred nas..i taka vzeh si jajata i sam dovolen )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 а относно онази лампа ... има я в Практикер за 55лв малката Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Смятам да си поръчам поне 2 лампи от големите . След няколко дена ще кажа как са . Link to comment Share on other sites More sharing options...
UzITo Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Аз си харесах това тук идеално работа ще ми свърши лятоот на палтка като хода даже перфектна Link to comment Share on other sites More sharing options...
diabolik Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 и да се похваля намерих си powerbol-a , бях забравил колко е зарибено да си джъткаш с него Какво е пауър бол За какво служи? Или по точно как се борави с него Link to comment Share on other sites More sharing options...
slay Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 bzzz Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted October 14, 2006 Share Posted October 14, 2006 Много яки джаджи ама се чудя дали да си давам парите за тях... Колкото и да са интересни след няколко дена играчка ще писнат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasquatch Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Последно си купих от Мадрид едни обли магнити, които ги хвърляш разделени във въздуха, те почват да се удрят и въртят издавайки звук като гърмяща змия (или късане на тиксо, зависи от гледната точка). Абсолютно са безполезни но е забавно, а и са идеални за подаръци - хората се зарибяват. Ако ходите в Мадрид и чуете странен звук около някой китаец (китайка) на улицата си купете 5-6 непременно Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 и аз еи сега си поръчах магнитчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
d3Mag Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Мисля, че такива магнитчета се продават в магазина долу (Хранителни стоки).99 стотинки струват, ако не се лъжа..и ако са същите магнитчета Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted June 28, 2007 Author Share Posted June 28, 2007 и аз си поръчах ей това http://www.bezpanika.com/index.php?option=...&Itemid=127 ако всичко е наред когато дойде и остана доволен ще си поръчам още джаджи ..... абе тия неща трябва да се забранят със закон , всеки път давам сумати пари за глупусти и да се похваля намерих си powerbol-a , бях забравил колко е зарибено да си джъткаш с него това което си го поръчах преди ~8 месеца преди около месец успях да го разтворя , ебати зора видях , сега смятам да поръчам следващото моделче , изгубих доста време в офиса докато се чудя какво да правя но съм доволен Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Всичко в тоя магазин е ужасяващо скъпо. Пример: фермата за мравки струва 60лв, а реалната й цена е не повече от $20. Много от нещата пък в Америка ги раздават безплатно. Аз лично имам някои от тия криваци, от които стават скулптурки и така нататък. Дадоха ми ги като реклама на медицинския център в колежа. Не мога да ви опиша колко е мизерен самият той...да не кажете, че е щото нещо са много богати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted June 28, 2007 Share Posted June 28, 2007 Аз се кефя на ей такива. цък цък цък И кат си представя,че хората ги хвърлят с цели чанти и ми прилошава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.