Jump to content
BulForum.com

падате ли си по различни джаджи

zlobil

Recommended Posts

Цената не е гаранция за качество.Ти откъде знаеш, че тази дето е в тоя магазин не е някво менте и ся да го продават двойно по-скъпо?

Знам много добре, защото тогава никъде ги нямаше и бе поръчана директно на човек, който внася осветителни тела и пристигна от Германия специално за клиента, който за съжаление не бях аз. Други умни въпроси?

и аз си поръчах ей това

http://www.bezpanika.com/index.php?option=...&Itemid=127

ако всичко е наред когато дойде и остана доволен ще си поръчам още джаджи .....

абе тия неща трябва да се забранят със закон , всеки път давам сумати пари за глупусти :wacko:

и да се похваля намерих си powerbol-a , бях забравил колко е зарибено да си джъткаш с него :bgrin:

и да се похваля намерих си powerbol-a , бях забравил колко е зарибено да си джъткаш с него :bgrin:

Какво е пауър бол :confused За какво служи? Или по точно как се борави с него :confused

Много яки джаджи ама се чудя дали да си давам парите за тях...

Колкото и да са интересни след няколко дена играчка ще писнат... :bgrin:

Последно си купих от Мадрид едни обли магнити, които ги хвърляш разделени във въздуха, те почват да се удрят и въртят издавайки звук като гърмяща змия (или късане на тиксо, зависи от гледната точка). Абсолютно са безполезни но е забавно, а и са идеални за подаръци - хората се зарибяват. Ако ходите в Мадрид и чуете странен звук около някой китаец (китайка) на улицата си купете 5-6 непременно :D

• 8 months later...

Мисля, че такива магнитчета се продават в магазина долу (Хранителни стоки).99 стотинки струват, ако не се лъжа..и ако са същите магнитчета :D

и аз си поръчах ей това

http://www.bezpanika.com/index.php?option=...&Itemid=127

ако всичко е наред когато дойде и остана доволен ще си поръчам още джаджи .....

абе тия неща трябва да се забранят със закон , всеки път давам сумати пари за глупусти :wacko:

това което си го поръчах преди ~8 месеца преди около месец успях да го разтворя , ебати зора видях , сега смятам да поръчам следващото моделче , изгубих доста време в офиса докато се чудя какво да правя но съм доволен ;)

Всичко в тоя магазин е ужасяващо скъпо. Пример: фермата за мравки струва 60лв, а реалната й цена е не повече от $20. Много от нещата пък в Америка ги раздават безплатно. Аз лично имам някои от тия криваци, от които стават скулптурки и така нататък. Дадоха ми ги като реклама на медицинския център в колежа. Не мога да ви опиша колко е мизерен самият той...да не кажете, че е щото нещо са много богати...

Аз се кефя на ей такива. :D

цък

цък

цък

И кат си представя,че хората ги хвърлят с цели чанти и ми прилошава. :wacko:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...