George_131 Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Каква идиотщина бихте направили за да спечелите пари от НЛИ (Национална Лига на Идиотите), с водач Сър Боби Турбосън? Давайте мнения си!!! P.S. Не забравяйте да освободите идиота във вас!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Бих си пуснал 1 малко таралежче в гащите Link to comment Share on other sites More sharing options...
batko32 Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Бих си пуснал 1 малко таралежче в гащите Aaaaa to po-dobre chovek da se ojeni E togava shte go priemat bez izpit Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naghual Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Аз бих се разхождал по оживена улица (като главната) по гащи, бих говорил ценизми и бих таркалял тенекиена раздрънкана количка за товар Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 1, 2003 Author Share Posted December 1, 2003 Аз бих се разхождал по оживена улица (като главната) по гащи, бих говорил ценизми и бих таркалял тенекиена раздрънкана количка за товар А аз лично бих целил миновачите със................... е като се сетя ще ви кажа!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Aaaaa to po-dobre chovek da se ojeni E togava shte go priemat bez izpit Damm napulno pdkrepqm batkoto Tva za govoreneto na cinizmi i hodeneto po gashti e izturkano. P.S. Kvoto i da napravite ne mojete da me u4udite Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 1, 2003 Author Share Posted December 1, 2003 P.S. Kvoto i da napravite ne mojete da me u4udite Българина винаги може да очуди когото и да било(дори и теб). Повярвай ми!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
earache Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Ама аз супер мноу обичам да права глупости... т.е. не глупости, щото не съм глупак, ами простотии Link to comment Share on other sites More sharing options...
game boy Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 бих поканил някои (вирус)и други негови колеги на по чашка :allien Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vankata Posted December 1, 2003 Share Posted December 1, 2003 Някои от постовете определено биха спечелили доста пари в НЛИ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
xb00t Posted December 2, 2003 Share Posted December 2, 2003 P.S. Kvoto i da napravite ne mojete da me u4udite Az preglagam da hodim po ulicite i da se zaqjdame s horata, ama brutalno i da smenqme temite mnogo byrzo: - Maika ti vchera beshe u nas ! - Molq? - KVO? Mnogo li si naduhan, A? Iskash li da ti promena fizionomiqta. - Kuf si ti we ?! - Kuf si ti we nqmash nikakvi kompleeeeeeeeeksii !!! - Q se mahai be. - Kupih si novi maratonki... NICKE. Kvo sha kaish? - Kazah ti da se razkarash. - Pokanen si na rojden den na baba mi v nedelq, idvash li ? - Izchezni ot tuka shta ubiq, ue (i pocha da goni) - Hvani go deeeeeeeeeeeeeee... P.S. Ti si nqmash na predstava kakvo mojem nie bylgarite Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted December 2, 2003 Author Share Posted December 2, 2003 P.S. Ti si nqmash na predstava kakvo mojem nie bylgarite I az taka mislq!!!!!!! Mejdu drugoto NQMAT pravo da uchastvat hora pod 18g. Koito e pog 18 moje da se obadi i da si kaji nomera, te da go napravat i toi da si zemi parite. No ne vqrvam che ako nqkoi e izmisli mnoo qk nomer(neshto koeto toi ne bi napravil, gnusno, gadno, brutalno i t.n.) te shte iskat da go napravat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
azsum Posted December 5, 2003 Share Posted December 5, 2003 Az preglagam da hodim po ulicite i da se zaqjdame s horata, ama brutalno i da smenqme temite mnogo byrzo: Bravo. Napravo otkri toplata voda. Tva za cinizmite sa go izmislili mnogo predi da si se rodil. Da si 4uval za edni 4i4kovci koito na golo obli4at shlifer, vurvqt po ulicite i si pokazvat onaq rabota i govorqt cinizmi ??? Da si vijdal pqn kak hodi po malka nujda na glavnata, i govori cinizmi na vseki koito mine pokrai nego ? izmisli neshto originalno, neshto koeto ne e izmisleno dosega i togava postvai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.