DarkWish Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Съжалявам че ви безпокоя , но може ли някой да ми каже от къде мога да си сваля или да ми прати USB data cable drivers za Panasonic VS6. Понеже имам дата кабел , но нямам драйвера. Благодаря предварително е-майла ми е : dwcorp@gmail.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 10, 2006 Share Posted October 10, 2006 Съжалявам че ви безпокоя , но може ли някой да ми каже от къде мога да си сваля или да ми пратиUSB data cable drivers za Panasonic VS6. Понеже имам дата кабел , но нямам драйвера. Благодаря предварително е-майла ми е : dwcorp@gmail.com Както винаги не си много в час с разделите...търсиш драйвер, пък го пускаш в хардуер... Я виж ей тука - имаш за теглене "Manual" , "USB Cable Device Driver & Modem Driver" и "HandsetManager for Panasonic VS6" Мануалът ти е към 5 Mb, драйверът ~4 Mb, а мениджъра около 22 Mb. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DarkWish Posted October 15, 2006 Author Share Posted October 15, 2006 Съжалявам от одавна не съм влизал и ... МОЛЯ НЯКОИ АДМИН ДА ЗАТВОРИ ИЛИ ИЗТРИЕ ТЕМАТА. Благодаря предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.