adibas Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 Гледах последния епизод от сезон 2.Свръши така...все едно няма да има повече сезони... Не не определено няма да свърши току така....ще има още сезончета! И не знам защо в крайна сметка смятам, че майката ще е Робин. Мисля така, защото когато се появят началните надписи на филма вижте,че на снимката са само наще хора няма още една жена (напр. 1 жена-жената на Тед, но със закрито лице примерно)....е не е това основната причина да мисля че Робин ще да е майката ама....може и да не е тя...но така ми се иска на мен ! Но поне още 1 сезон ще има задължително! Това не е краят! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Няма да е Робин. 547% съм сигурен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted May 27, 2007 Author Share Posted May 27, 2007 Няма да е Робин. 547% съм сигурен. еее да ама ми се иска да ни изненадат така Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Добре, ако на мен нямаш доверие, замисли се защо Тед я споменава пред децата си като "леля ви Робин" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Exploit Posted May 27, 2007 Share Posted May 27, 2007 Добре, ако на мен нямаш доверие, замисли се защо Тед я споменава пред децата си като "леля ви Робин" Пък и ако е Робин...Децата к'во не знаят, че майка им се казва Робин ли? И няма да се сетят ? Ето линкове към 2-та сезона + субтитри. http://torrent-bg.org/details.php?id=3f114...ca43d055bfe5b62 http://torrent-bg.org/details.php?id=a908b...d4b102aee95a908 Link to comment Share on other sites More sharing options...
adibas Posted May 28, 2007 Author Share Posted May 28, 2007 Добре, ако на мен нямаш доверие, замисли се защо Тед я споменава пред децата си като "леля ви Робин" да точно тва е причината, поради която съм сигурен и аз, че няма да е тя....ама нали ти казах така ми се иска! както и да е .... чакаме следващия сезон...леген...дарнооооо! Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 3-ти сезон започна ето я и първата серия http://zamunda.net/details.php?id=101345 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 25, 2007 Share Posted September 25, 2007 има доста материал от днеска нов епизод на затворо , нов сезон на Heroes и нов сезон на тоя яяяк сериал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 20, 2008 Share Posted January 20, 2008 Идеи кога е следващия епизод? Link to comment Share on other sites More sharing options...
irinaniko Posted January 29, 2008 Share Posted January 29, 2008 Идеи кога е следващия епизод? tuk mojesh da vidish: http://www.cbs.com/primetime/how_i_met_your_mother/ i vse oshte nqma nishto napisano za sledvashtiq epizod: http://imdb.com/title/tt0460649/episodes Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 30, 2008 Share Posted January 30, 2008 Естенствено, че там мога да видя, къде другаде... Но едва преди два дни обявиха официално кога ще е следващия. Интересуваха ме слухове, ако някой някъде е видял нещо. И все пак- доживяхме го - Monday, February 4, 8pm et/pt How I Met Everyone Else When Ted's new girl becomes jealous that the story of how he and his pals met is better than the story of how she and Ted met, her ranking on Barney's "crazy scale" skyrockets. ® TV14-DL Иначе ефектът от стачката можете да следите на този адрес: http://en.wikipedia.org/wiki/Effect_of_the...e_on_television Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted February 5, 2008 Share Posted February 5, 2008 Хмм има ли нов епизод щото в замундата нещо не го виждам ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eagle Posted February 16, 2008 Share Posted February 16, 2008 Новият епизод ще излезе на 17 март Ето тук има инфо А иначе ето и самата извадка How I Met Your Mother shut down production, however once the strike ended, CBS announced that the show will return March 17, 2008 with 9 episodes. Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted March 29, 2008 Share Posted March 29, 2008 барнисимус отново изкърти в 13 епизод какво само направи, за да спечели отдавнашен бас Link to comment Share on other sites More sharing options...
peet Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 беше взело да ми поомръзва сериалчето, но последните епизоди са доста интересни ето го последния епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 беше взело да ми поомръзва сериалчето, но последните епизоди са доста интересни ето го последния епизод Последната излезнала серия е 17 ти си дал линк за 14 Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted April 29, 2008 Share Posted April 29, 2008 защо спряха да му обръщат внимание на превода само не знам сериала е доста сполучлив и поне не е спрян...както стана с war at home Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted May 1, 2008 Share Posted May 1, 2008 ********* delete Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted July 15, 2008 Share Posted July 15, 2008 Отскоро го гледам сериала и се зарибих страшно. Не съм се смял толкова от доста време Иначе Барни е LEGENDARY Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted September 15, 2008 Share Posted September 15, 2008 Next episode: Do I Know You? Stella has to give Ted an answer. Barney wants to say something to Robin. Airs: Monday September 22, 2008 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted September 16, 2008 Share Posted September 16, 2008 Awesome! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 9, 2008 Share Posted October 9, 2008 Иначе Барни е LEGENDARY новият сезон почна, ако някой не е разбрал Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Барни е просто брутален в 4-та серия, попилях се да се смея... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 17, 2008 Share Posted October 17, 2008 Да Барникъл наистина рулира, но като цяло сериалът вече доста ми доскуча... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted October 16, 2009 Share Posted October 16, 2009 How I met your mother се превъръща в кошмарна, лишена от смисъл сапунка тип 'Дързост и красота'. Никога няма да разберем коя е майка им. Помнете ми думата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.