diabolik Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Интересувам се къде има тренировки по йога. По точно моята сестра се интересува Ако някой може да ми даде някакъв телефон или да ми каже място където се тренирара туй чудо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DamnedSoul Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Незнам дали ще ти помогна, но до залата, в която тренирам има някаква сграда за йога, но не съм сигурен дали работи... Значи, намира се до спортното даскало... ПП: Ще потърся и ако намеря някакво инфо ще си едитна пост-а ПП: Я виж тук: ЦъК Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aston_ Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 в 60 класното училище в Тракия имаше поне до преди месец, два.Сега не съм сигурен, защото сестра ми от тогава не е ходила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 в Тотал Спорт мисля че има Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slain Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 * Link to comment Share on other sites More sharing options...
cheese Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 А бре, хора, какво ви става, преди време някой беше писал капоейрата като танц, сега - излезе, че йогата е martial art! Обърквате ми представи за живота, които съм съставял с години :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted October 15, 2006 Share Posted October 15, 2006 Простете за офтопика и за простотията, но не можах да се сдържа! Как ще не е бойно изкуство бе, тоя не го ли познавате: :P Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naman Posted January 21, 2011 Share Posted January 21, 2011 http://guide.plovdiv24.bg/469.html тук има информация. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.