Yorkie Posted November 11, 2006 Share Posted November 11, 2006 Ами тогава внимателно прегледай как се "излъгва" този вариант, който имаш. Малко тъпичък, ама въпрос - къде по-точно е описано, защото нещо не го намерих? Последен опит ще направя и я махам, че взех да се изнервям вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 Малко тъпичък, ама въпрос - къде по-точно е описано, защото нещо не го намерих?Последен опит ще направя и я махам, че взех да се изнервям вече. Ами че ти ако това не си направил как очакваш да тръгне ?!?!??!?!? Търси някъде в архива .nfo файл (най-често) или .txt файл, който обяснява какво и как да се направи. Абе я кажи откъде какво си свалил аз да погледна? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 абе много ми е шибана графиката. още 1-вата мисия ме пуска от некав хеликоптер ли е кво е, ама не мога да разбера изобщо къде се намира. ето един шот http://store1.data.bg/djlian/untitled1.JPG ся ще пробвам с други драйвери Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 в крайна сметка тва което е качено при нас тръгва ли да знам дали да го тегля? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 12, 2006 Share Posted November 12, 2006 в крайна сметка тва което е качено при нас тръгва ли да знам дали да го тегля? да, тръгва. след смяната на драйверите всичко е точно и мога да кажа, че играта е с невероятна графика. всичко съм пуснал на макс та даже и някой работи, дето не ги знам закво са Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Ами че ти ако това не си направил как очакваш да тръгне ?!?!??!?!? Търси някъде в архива .nfo файл (най-често) или .txt файл, който обяснява какво и как да се направи. Абе я кажи откъде какво си свалил аз да погледна? Ами от японеца. Прегледах .nfo-тата, ама пише само обяснения за играта и начина на инсталиране (стандартен), нищо по-особено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Just burn and install. The crack is applied automatically. Ако това е вярно то проблема остава да е при тебе. Ако другите, които са свалили играта я пускат - търсиш повредата в твоя телевизор Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Just burn and install. The crack is applied automatically. Ако това е вярно то проблема остава да е при тебе. Ако другите, които са свалили играта я пускат - търсиш повредата в твоя телевизор Абе... трия я Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 някой може ли да ми прати сейфове, че почти бях минал мисията в Шангхай и ми се наложи да преинсталирам уиндоуса и отиде всичко Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Цяла седмица съм зает и нямам време да играя - още съм сред ледовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 18, 2006 Share Posted November 18, 2006 Цяла седмица съм зает и нямам време да играя - още съм сред ледовете ако ти се занимава качи докъдето си стигнал така поне няма да играя 1-вите 2 мисии Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 2, 2006 Share Posted December 2, 2006 Играта е много яка!Днес си я записах и изиграх първите 2-3 мисии.Атмосферата от предишните версии се е запазила,а графиката и всичко друго са супер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kenian Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Да знаете от къде мога да си дръпна песничките към играта? Link to comment Share on other sites More sharing options...
D-Generation X Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Moga li da pitam dali 6te mi tragne na konfiguraciq-GF FX5900 3ghz procesor i 1GB Ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Да ще тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fenix Posted December 27, 2006 Share Posted December 27, 2006 Да ще тръгне а на 3GH , FX5200 и 512mb ram Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted December 28, 2006 Share Posted December 28, 2006 Да ще тръгне не ми се вярва Supported OS: Windows® XP (only) Processor: 3 Ghz Pentium® 4 or AMD Athlon™ 3000 (3.5 Ghz Pentium 4 or Athlon 3500 recommended). Game optimized for Dual-processor-enabled computers. RAM: 1 GB Video Card: DirectX® 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (256 MB recommended) (see supported list*) Sound Card: DirectX® 9.0c-compatible (EAX" recommended) - PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital audio. DirectX Version: 9.0c or higher (9.0c included on disc) DVD-ROM: 4x DVD-ROM or faster Hard Drive Space: 8 GB Peripherals Supported: Mouse, keyboard Multiplay: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster *Supported Video Cards at Time of Release ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900 демек ти трябва карта с SM 3.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoDL1Ke Posted April 18, 2008 Share Posted April 18, 2008 На 5-тото ниво (Шангхай) като стигна до един сейф ,от който трябва да взема "Red Mercury", не мога изобщо да помръдна въртящите се неща. Някой ако го е играл това, ако може да ми каже дали е бъг Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted June 9, 2010 Share Posted June 9, 2010 оправих се Link to comment Share on other sites More sharing options...
INCINERATOR Posted August 11, 2010 Share Posted August 11, 2010 Нещо не ме радва като старите серии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeNaTa* Posted August 15, 2010 Share Posted August 15, 2010 В такъв случай не ти препоръчвам да играеш Splinter Cell Conviction. Защото,лично аз, не виждам къде е стелт елементът в тази игра.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.