Jump to content
BulForum.com

Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent

Lil Scrappy

Recommended Posts

John_Cena said:
Ам може ли някой да даде линк за демото,че не ми се тегли цялата игра...Давида дали ще ми трагне :) ..

Демо още няма :huh: Защо? Питай Ubi...

• Replies 70
  • Created
  • Last Reply

Някой ще ми каже ли как се прави релийза в локал, защото или не гледам както трябва (много вероятно) или наистина няма описание в info файла как да се направи играта.

EDIT: Благодаря и извинявай, че не се вглеждам по - внимателно.

russsi said:
Някой ще ми каже ли как се прави релийза в локал, защото или не гледам както трябва (много вероятно) или наистина няма описание в info файла как да се направи играта.

³ Note: Just burn and install. The crack is applied automatically. ³

Пуснах играта и ми се зави свят. На прима виста ме предупреди, че 512-то РАМ е критично малко и ми сложи една весела жълта удивителна на видеото (било само 128 мб), при положение че съм със 6600GT ?!?!?! Пуснах малко тренинга да се поприпомня движенията - крашва и ме фърля редовно поради ... НИСКИ РЕСУРСИ?!?!? Не знам как ще я карам нататък ...

ЕДИТ: Оправиха се нещата, засега върви нормално. Играта е неописуемо красива (което се подразбира). Вече я "започнах" така да се каже. На тези, които са играли предните серии няма какво толкова да обяснявам - контролът е малко изменен, иначе всичко е като преди. ОБАЧЕ - има нови функции на Сам, както и предстои бая нова екипировка да видим, която частично се отключва с всяка мисия. Абсолютно подробна статистика след всяка мисия, само дето брой крачки не се отчита. Визуално всичко е перфектно, същото важи и за сценария. Това са ми впечатленията от първия час с ДВОЕН АГЕНТ и съм убеден, че все по-хубаво ще става!

Игра, която иска ЗАДЪЛЖИТЕЛНО SM3 направо не виждам как я мислят тая работа... Пълна простотия... Разработчиците да се потрудят малко откъм оптимизацията. Чакаме patch за SM2.

Аз съм с процесор Атлон 64 на 2.5Ghz 256 mb видео и 512 ram и като пусна играта зарежда, и извъднъж както се върти едно кръгче около loading и спира и компа зацепва. От какво може да е това??? (Току - що си инсталнах новите драйвери и няма никакъв прогрес)

russsi said:
Аз съм с процесор Атлон 64 на 2.5Ghz 256 mb видео и 512 ram и като пусна играта зарежда, и извъднъж както се върти едно кръгче около loading и спира и компа зацепва. От какво може да е това??? (Току - що си инсталнах новите драйвери и няма никакъв прогрес)

Значи че не си пескочил защитата, би трябвало едно съобщенийце да видиш...

Ако си като мен с версията 7.2ГБ от арената:

Install Notes:

1. Unpack the release with WinRAR or equivalent

2. Mount with Daemon Tools 4.06 (SPTD 1.35)

3. Install Game

4. Run YASU tool incl. with this rls.

5. Play

ВНИМАНИЕ!!! - Демон туулс-а ти трябва да е точно тази версия, иначе Ясу туула не работи

Като го пуснеш (той е едно малко ексе) нищо няма да видиш да се случва, но след това играта вече тръгва.

:punk

Добре ве МАЙНА, кажете ми защо не мога да я подкарам тая тъпа игра, ще я изтрия вече! Дал съм я на 1024 х 768 (никоя игра не я играя така), всичко е на minimum и така засича да си е*е мамата! РС-то ми е Athlon 64 3.00Ghz 512 DDR RAM GeForce 6600GT 256Mb, не знам има ли значение харда, ама там, където е играта има 190Gb свободно място. Просто не става и не става!

Няма логика да ти прави проблеми, вероятно грешката е някъде в твоята система. С тия компоненти спокойно на тази резолюция може да я пуснеш , че и на по-голяма. Аз съм я пуснал на 1024х768 на моя Бартън 3000 и върви като по масло

Знам, точно затова питам, някакви идеи?! Изключвам драйвери на видео карта, дъно и DirectX като проблем, друго е, не знам какво... Никоя друга игра не ми прави проблеми, не ми е засекла досега даже, колкото и да е тежка.

Ами машината ти е на границата според мен. Едвам закърпваш и за рама и за видеокартата. Не знам как очакваш да я играеш на макс на 1024...

AssassiN said:
Ами машината ти е на границата според мен. Едвам закърпваш и за рама и за видеокартата. Не знам как очакваш да я играеш на макс на 1024...

Минимума за играта не е 256, а 128мб за видео картата, моята не е никакъв минимум. Още нещо, не говоря за игра на макс, а въобще за игра, каквато и да е.

AssassiN said:

Говориш измислици... За 6600GT 256MB RAM да ми говориш ЕДВА е смях в залата освен ако не си със 7900GT 1GB RAM.

За да го докажа преди малко с моя Бартон 3000 512 кеш, 512 DDR 333, 6600GT 128MB RAM пуснах всичко и го дадох на максимум с две изключения:

SWADOW RESOLUTION остана на MEDIUM

ANISOTROPIC FILTERING на 4х

Изиграх цяла мисия докрая и започнах нова, която е на открито (момци предстои за първи път да контролирате парашутния скок на Сам) и всичко върви нормално. Леко ми накъса сред широките ледени поля, което с тия компоненти си е Шампионска лига, и то нямам предвид Левски в нея.

Следващия път ще усиля сенките докрай.

ANISOTROPIC FILTERING не е лъжица за всяка уста и не всяка карта се справя с него. Ако е пуснато на 16х както е максимума бая зор ще да даде и е възможна причина за накъсването

R_a_p_t_o_R said:
ANISOTROPIC FILTERING не е лъжица за всяка уста и не всяка карта се справя с него. Ако е пуснато на 16х както е максимума бая зор ще да даде и е възможна причина за накъсването

Става дума за minimum, low, very low, minimum, medium, low medium, off,very low, off... настройките са ми нещо от тоя сорт :)

Пробвах абсолютно всички начини на подкарване на играта. Нито един не сработи. иначе покривам изискванията MD 64 Athlon 3000+ AM2 1800 GHZ GF 7300GS 2x512 RAM. Единствено успях да подкарам мултиплеара, но сингъла неможах дава ми накакъв - Висуал рънтайм С++ / Crash i Must Check?????

DT ми е 4.0.6 с 1.35

От два дена я мъча и вече мисля да се отказвам((

Помагайте моля!!!

Yorkie said:
Става дума за minimum, low, very low, minimum, medium, low medium, off,very low, off... настройките са ми нещо от тоя сорт :)

Значи както ти казах проблема е някъде при тебе.

Отново ще кажа - говоря и гарантирам за ТОЗИ вариант.

За други не мога да кажа, защото не знам как са премахнати защитите и т.н. Четете .нфо-тата внимателно.

R_a_p_t_o_R said:
Значи както ти казах проблема е някъде при тебе.

Отново ще кажа - говоря и гарантирам за ТОЗИ вариант.

За други не мога да кажа, защото не знам как са премахнати защитите и т.н. Четете .нфо-тата внимателно.

Ами аз нямам регистрация в АренаБГ, така че не мога да отворя "ТОЗИ вариант" :)

Persefona said:
Какви са тея убийствени изисквания !!! :wacko: Безобразие! :angry:

Еми така е, както казват в играта "Next Generation"

Точно като пише Loading...,за да ми зареди 1-ва мисия ме изхвърля от играта и ми дава тази грешка.

dwdwqpw8.jpg

а после и това

hfdhhs8.jpg

Кажете ако знаите от кво може да е и как да се оправи,ако не delete...

Без тва не си заслужава 18гб играта :)

Yorkie said:
Ами аз нямам регистрация в АренаБГ, така че не мога да отворя "ТОЗИ вариант" :)

Ами тогава внимателно прегледай как се "излъгва" този вариант, който имаш.

Ако си го записал на носител между другото - гориш

Kenwood - видеокартата ти явно не поддържа изискванията

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...