Lil Scrappy Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Tom Clancy's Splinter Cell: Double Agent *Homepages: Link *Publisher: Ubisoft *Genre: Modern Action Adventure *Release Date: November.7.2006 *Trailers, Game-Play: Link Download, изгледайте това и ще разберете за каква уникална работа става въпрос Click Gameplay Montage *Also On: PS2 | PS3 | XBOX | X360 | GC | WII and PC Game Score: PC Version: Coming Soon Xbox 360 Version: GameSpot - 8.5, IGN - 9.0 System Requirements: ............................................................ Supported OS: Windows® XP (only) Processor: 3 Ghz Pentium® 4 or AMD Athlon™ 3000 (3.5 Ghz Pentium 4 or Athlon 3500 recommended). Game optimized for Dual-processor-enabled computers. RAM: 1 GB Video Card: DirectX® 9.0c-compliant, Shader 3.0-enabled 128 MB video card (256 MB recommended) (see supported list*) Sound Card: DirectX® 9.0c-compatible (EAX" recommended) - PC audio solution containing Dolby® Digital Live required for Dolby Digital audio. DirectX Version: 9.0c or higher (9.0c included on disc) DVD-ROM: 4x DVD-ROM or faster Hard Drive Space: 8 GB Peripherals Supported: Mouse, keyboard Multiplay: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster *Supported Video Cards at Time of Release ATI® X1600/X1800/X1900 NVidia® 6600 /6800/7300/7600/7800/7900 ............................................................ Splinter Cell: Double Agent INFO! Тя ще ви накара да усетите унищожителното напрежение да бъдеш двоен агент. Този път Сам Фишър ще трябва да се внедри в най-опасната терористична организация, която някога сте виждали, и да я унищожи отвътре. Вашите решения по време на игра ще се отразяват не само на самата история, но и ще довеждат до всякакви последствия и съответно - Double Agent ще има няколко различни завършека. От вас ще се изисква да изпълнявате двойни мисии по едно и също време - от страната на правителството и на терористите. Убийте прекалено много престъпници и прикритието ви ще бъде разкрито. Поколебайте се повече, отколкото е нужно, и милиони ще умрат. Направете каквото трябва, за да изпълните мисията, но се измъкнете живи. Screenshot: IGN, GameSpot Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 нещо за евентуалните системни изисквания,че не мога да ги открия,или пък ако има демо да го пробвам дали ще тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
SLAIZER Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Незнам какво ще те накара да усетиш ама аз лично бих се застрелял при тези системни изисквания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 а бе, то и на call of juarez пише, че иска бая машина, ама на моята щайга си върви прилично ... а и щом е ubisoft, определено си имам едно на ум Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 Това продължението на Tom Clancy's Splinter Cell Chaos Theory ли е ? WoW Мноо якоо Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 а бе, то и на call of juarez пише, че иска бая машина, ама на моята щайга си върви прилично ... а и щом е ubisoft, определено си имам едно на ум Дано да е така, защото и на мен ми се иска да се застрелям. Аз съм фен на поредицата и и ми става мъчно , ако ще трябва да пренебрегна тази игра, заради някакви си изисквания. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 15, 2006 Author Share Posted October 15, 2006 2006-10-15 Xbox 360 Splinter Cell: Double Agent © Ubisoft *FULLDVD* *PAL* ALLSTARS XB360 версията е има вече за download по тракерите би трябвало до ден два да излезе и ПС версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 би трябвало до ден два да излезе и ПС версията според официалната информация за 360 излиза на 19 (или 18 ) а за PC,PS2,XBOX,GAMECUBE на 24-25 (зависи дали в Америка или Европа ) аз ще хуквам да я търся по магазините към 27,че кой знае кога ще дойде в BG P.S. 90% ще ми тръгне на макс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nostradamos Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Незнам какво ще те накара да усетиш ама аз лично бих се застрелял при тези системни изисквания. sa setish maina Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 PLATFORM: PC US RELEASE: 19-Oct-2006 NORDIC RELEASE: 27-Oct-2006 UK RELEASE: 27-Oct-2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 PLATFORM: PCUS RELEASE: 19-Oct-2006 NORDIC RELEASE: 27-Oct-2006 UK RELEASE: 27-Oct-2006 хм... а какво е nordic??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIP Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Скандинавски? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Играта ще се появи на 7 November 2006 за ПС но вече е оценена XB360 версията с: GameSpot - 8.5 IGN - 9.0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 28, 2006 Author Share Posted October 28, 2006 Конзолната версия е ненормална работа такива са отзивите за нея, очаква ме ПС версията с нетърпение ето малко шотове от ХБ360 версията Link to comment Share on other sites More sharing options...
aUR0Ra Posted October 29, 2006 Share Posted October 29, 2006 С излизането на все повече заглавия ,започва да се вижда коренната разлика в труда ,който полагат разработчиците над конзолната и компютърната версия на дадена игра - самата Сплинтър Сел е доста добре оптимизирана ,като гледам (визирам надписа "Game optimized for Dual-processor-enabled computers") ,но както добре знаем ,не може да се вярва на хвалбите ,които пръскат компаниите за игрите си Тепърва ще се виждат "умопомрачително" реалистични заглавия ,които изсмукват новата конзола В новата част,като гледам,са сменили главния герой и не виждам и грам от тъмните сцени на Стелт игра от миналите части - сигурно Юбисофт са решили да се изперчат с възможностите на новия енджин (поддържа ли се ХДР осветление?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted October 29, 2006 Author Share Posted October 29, 2006 В новата част,като гледам,са сменили главния герой и не виждам и грам от тъмните сцени на Стелт игра от миналите части До колкото знам не са го смени ли, стелт сцени ще има в това може да си сигорен изгледай Click Gameplay Montage от първия пост и ще разбереш за какво става въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Вече се появи в арена-та и е скромните 7.82GB , стига това да не е някаква измама Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 4, 2006 Author Share Posted November 4, 2006 Вече се появи в арена-та и е скромните 7.82GB , стига това да не е някаква измама Няма измама: 2006-11-04 PC Game ISOs Tom Clancys Splinter Cell Double Agent © Ubisoft *EMUDVD9* UNLEASHED дано по скоро кракерите изкарат кракната версия, определено играта ще си заслужава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Пак ли ще е като Chaos Theory да си минаваш мисийки или нещо друго ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted November 4, 2006 Share Posted November 4, 2006 Пак ли ще е като Chaos Theory да си минаваш мисийки или нещо друго ? Мне, тук ще си създаваш кариера като пилот на космически кораб Героят не е сменен, просто тук Сам Фишер ще играе двоен агент (името?) и затова я има тая разлика във външния му вид. Няма да има тия ултрамодерни суперинструменти, които "само ЦРУ и ФБР имат" и които бяха в предишните части За повече инфо - някой, който се е интересувал повече от играта, че аз го знам само от обща култура. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lil Scrappy Posted November 5, 2006 Author Share Posted November 5, 2006 Играта има оция за Next-Gen графика, Normal, и Custom (сам да си избираш кое да е включено и кое не) разбрах от други форуми че не е много лека (ако искате да е играете на макс) гълтала много ram но си заслужавала сравнение с миналата част тази била много по красива и интересна остава само да изчака ме кракерите да си свършат работата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Ами вижте ми конфиругацията,върви ми с 30 ФПС на next gen... яка игра ето един скрийншот от мултито и още един Link to comment Share on other sites More sharing options...
KenwooD Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Ами вижте ми конфиругацията,върви ми с 30 ФПС на next gen... яка игра ето един скрийншот от мултито и още един Еми конфигурацията ти е бая мощна как няма да ти върви с 30фпс Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted November 6, 2006 Share Posted November 6, 2006 Еми конфигурацията ти е бая мощна как няма да ти върви с 30фпс Ами казвам защото съм чувал че на хора с подобна конфигурация като моята или им насича ,или ИЗОБЩО не могат да пуснат играта (а са с SM 3.0 карта) или имат черти по екрана... сега тва за чертите не знам дали е бъг ама при мен всичко е наред Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_Cena Posted November 7, 2006 Share Posted November 7, 2006 Ам може ли някой да даде линк за демото,че не ми се тегли цялата игра...Давида дали ще ми трагне .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.