Mepk Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 някога ми беше попаднала такава програма и работеше екстра. За съжаление не помня името и. Някакви идеи ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 9, 2006 Share Posted October 9, 2006 някога ми беше попаднала такава програма и работеше екстра. За съжаление не помня името и. Някакви идеи ? Ами ако обясниш какво точно овърклоква може и да помогнем....аз навремето имах (и още имам) едно утилити дето клокваше рефреш честотата на мишката ми (на PS2 порт) - до 200 Hz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted October 11, 2006 Author Share Posted October 11, 2006 да , целта е мишката да се движи по гладко. Линк ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 11, 2006 Share Posted October 11, 2006 линк Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mepk Posted October 12, 2006 Author Share Posted October 12, 2006 мерси за линка точно тази програма търсех , но за съжаление не бачка с ХР Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.