lil_stenly Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Mage Knight: Apocalypse Download Ако някой може да каже нещо повече за тази игра като системни изисквания и още нещо за gameplay-а да заопвяда ! Също така ако сте я играли си кажете мнението и дали изобщо си заслужава , защото от това което прочетох останах с впечетлението , че е много добра ! Всъщност искам да знам дали може да започнеш играта с всеки герой или играеш само с един отначалото ! И дали ще може да се подкара на мойта слаба машина ... P4 Celeron 1.7ghz , 256ram и GF4 MX440 128mb ! Много се дразнех от факта , че никъде по сайтовете , из които четох за играта не споменава дребни , но важни детайли ! Така , че ако някой смята да дискутира да пише тук ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 Minimum System Requirements Windows XP DirectX 9.0c Intel Pentium® III 1.8GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 256MB RAM 6.5GB free hard drive space 64MB 3D graphics card (run at 800x600 resolution) Recommended System Specifications Intel PentiumIII 2.4GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 512MB RAM 256MB 3D graphics card (run at 1024x768 resolution) Optimal System Specifications Intel PentiumIII 3.0GHz or equivalent AMD Athlon XP processor 1GB RAM 512MB 3D graphics card (run at 1280x1024 resolution) Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted September 30, 2006 Author Share Posted September 30, 2006 А нещо повече за самата игра ! Като мултиплейър и дали сингъла е нещо зарибено ! Имам предвид на играта дали може да се играе с всеки от 5те героя още като е започнеш или е нещо по-различно ! Защото ще ми са нужни седмици за да е сваля , а после някой да дойде да ми снима изражението като се окаже няква гадна няма да е много хубаво ! Затова всякакво инфо за играта е добре дошло тук ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 ами за играта незнам. Аз я свалих току що и ми дава проблем в CD1 на 36-тото рарче. Всички останали са по 14МВ а то в 11МВ. И не ми разархивира файла. Някой ще може ли да го отстрани този проблем и да я качи наново. Нз дали тук му е мястото за оплакване но видях че става въпрос за играта и сметнах че ще е добре да се спести свалянето на хората и после да разберат че няма да тръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 ами за играта незнам. Аз я свалих току що и ми дава проблем в CD1 на 36-тото рарче. Всички останали са по 14МВ а то в 11МВ. И не ми разархивира файла. Някой ще може ли да го отстрани този проблем и да я качи наново. Нз дали тук му е мястото за оплакване но видях че става въпрос за играта и сметнах че ще е добре да се спести свалянето на хората и после да разберат че няма да тръгне rld-mka1.r36 30-Sep-2006 20:05 14M Пробвай пак да го свалиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted September 30, 2006 Share Posted September 30, 2006 rld-mka1.r36 30-Sep-2006 20:05 14M Пробвай пак да го свалиш Ми незнам, сега пак проверих и пак ми го дава 11МВ rld-mka1.r36 30-Sep-2006 01:18 11M Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 1, 2006 Author Share Posted October 1, 2006 Ей сега проверих 14мб е и си го отваря ! Свали го с флашгет и после го отвори ! Ако пак не става си свали най-новия винрар ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bruss Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/30/29444_974.BMP Това и на един друг приятел му го показа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted October 1, 2006 Share Posted October 1, 2006 http://www.picvalley.net/v.php?p=u/30/29444_974.BMPТова и на един друг приятел му го показа. http://gamez.com.tw:8083/gamez2/Mage.Knigh...kfix-Razor1911/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted October 4, 2006 Share Posted October 4, 2006 Само на мен ли ми се струва така, но ъпгрейдвам оръжията и бронята, вдигам ниво и ако съм млатил с 38 пак същото. Смъкват ми живота също толкова бързо както и по-малко броня. Някой да е забелязал нещо такова, иначе играта като цяло ме кефи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Значи свалих си играта от локалния, сложих патча и крака от 6ти диск, но камерата постоянно се върти около героя, което е адски дразнещо, забелязвам, че като мъдрам мишката и спира, но като спра да я мърдам пак се почва, пробвах от опшъните да го оправя, но не става Някакви идеи как да го оправя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord ico Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Да нямаш проблеми със средния бутон(скрола) на самата мишка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 8, 2006 Author Share Posted October 8, 2006 От мишката ти е 100% ! Пробвай да е смениш с някой без друга , може и да е без скролер ! Аз съм има такъв проблем на много игри и всеки път се оказваше мишката ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted October 8, 2006 Share Posted October 8, 2006 Едва ли, досега не съм имал проблем с мишката Link to comment Share on other sites More sharing options...
plamsky Posted October 16, 2006 Share Posted October 16, 2006 Е lil как е пробва ли я дали ти върви че и моята машина е слабичка Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted October 16, 2006 Author Share Posted October 16, 2006 Тръгна , но ми насичаше ! Но , не гледай при мен как е било , защото виндолса ми е толкова бъгнат в момента ! Иначе тръгва и с намалени детайли бачка много добре ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 Имам проблем с играта ! Инсталирах е , патчнах е , сложих крак и тръгва , но ми дава грешка ! Пише , че фреймовете ще са много малко и неможе да рендира графиката ! Иска ми директ Х СДК и сега ми го даде това на инсталирания на чисто виндолс ! Дава ми следните две прозорчета преди играта да тръгне ! И като цъкна ОК ми дава това ! След това играта тръгва на черен екран , но се чуват звуците от филмчетата и като цъкна ентер ми отива в менюто ! Чувам звука от менюто , но пак си седи само на черен екран ! Използвам 84.21_forceware_winxp2k драйвери за видео картата ! Може ли да ми помогнете ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Инсталирал си най-новия Direct X 9.0c build от октомври 2006? Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 При СП2 самостоятелен Директ еКс неможе да се инсталира ! Значи ще ми трябват новите драйвери за видеото ! Но , тогава пък ЦС с чийтинг дет ми дава грешка заради обновения опенгл ! Да питам , кой са първите драйвери , които поддържат Direct X 9.0c build от октомври 2006 и цс да работи с тях за да съчетая двете игри ! Гледам , че 91.47 май го поддържат , но другата игра няма да тръгне с тях , много гадна дилема ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.