nino77 Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Имам следния проблем - при влизането ми в един форум се появява следната картинка http://store2.data.bg/ufolog/bugnqkav.jpg и когато натисна линк ми дава нот фаунд. Пробвах с какви ли не браузъри не става. Изпразвах кеш и де що се сетиш и на мозилата и на експлорера и не ще. Нямам вируси, администраторите на форума ми казват, че нямам бан, и че всички други го отварят нормално, доставчика ми казва, че няма проблем с кеша си, направо шаш.... Само този форум не ми тръгва, а не ми се ще заради него да преинсталирам цял виндоус. Пробвах и с преинстал на експлорера и на мозилата пак не ще. Може ли някои да ми даде информация от какво може да и това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 Може ли някои да ми даде информация от какво може да и това? Не че е много вероятно, но пробвай да отваряш страниците на форума с изключен firewall. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted October 7, 2006 Share Posted October 7, 2006 просто ти или админът на форума трябва да ъпдейтне версията на smar mashine forum-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted October 7, 2006 Author Share Posted October 7, 2006 ne e ot firewall a kolkoto do updeita 6te popitam adminA da vidim kakvo 6te stane.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 оказва се, че не е от смарт машина... администраторите ми казват, че нямало какво повече да се упдеитва . Това е единственият форум, който ми прави такива проблеми. От какво ще да е дайте други идеи моля Ви.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Пробвай да го отваряш докато не сваляш нищо от нет-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted October 13, 2006 Author Share Posted October 13, 2006 Пробвал съм - не ще само с хайд ай пи го отваря и то бавно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted October 13, 2006 Share Posted October 13, 2006 Много странен проблем наистина. Пробвал ли си да видиш в папките където броузърите си събират кеша, дали изобщо свалят картинките и другите файлове които оформят графично сайта ? Тъй като Simple Machines нямат lo-fi версия (както да речем Invision), става все по-странно. Имат версия подходяща за iMode и WAP, но това е друг въпрос. И така както си разсъждавам на глас, ще направя едно предположение, което може да се стори малко странно но все пак ... имам чуството че броузърът при тебе изобщо не признава CSS-a от този сайт. Е това си е само предположение ... Иначе ето това е официалният форум на Simple Machines виж как ще го видиш него. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted October 18, 2006 Author Share Posted October 18, 2006 А може ли да ми кажеш пътя до папката за кеш на експлорера, мозила и флок? Не съм проверил още. Само тоя форум не върви всички други си ми тръгват. Странното е, че другите узъри във форума нямат този проблем - само при мен се появява И странно от всички други форуми и сайтове си признава цсс-тата, а само от този не ще.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 18, 2006 Share Posted October 18, 2006 А може ли да ми кажеш пътя до папката за кеш на експлорера, мозила и флок? Не съм проверил още. Само тоя форум не върви всички други си ми тръгват. Странното е, че другите узъри във форума нямат този проблем - само при мен се появява И странно от всички други форуми и сайтове си признава цсс-тата, а само от този не ще.... Нали каза, че си чистил кешове и квото се сетиш? Все пак изчисти ли всичко, включително всички кукита (cookies)? Ако имаш модем, пробвай да влезеш по телефона в интернет и пак опитай. Сигурно си правил нещо някакви настройки (или някой софтуер ги е променил) за да става така само с този сайт. Виж и popup blocking опциите, не се знае какво може да излезе, инсталира ли една Опера и с дефолт настройки да пробваш? Или само с наличните браузъри? "Нямам вируси" - откъде си сигурен? Сканира ли с поне 3 антивирусни, включително под Safe mode? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted October 21, 2006 Author Share Posted October 21, 2006 Зави ми се свят докато направя това което ми каза горе - резултата е нулев? Какво да правя? Помощ Link to comment Share on other sites More sharing options...
exo Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Ами от всичко казано до тук изглежда че на твоята машина има инсталиран third party софтуер който прави или е направил нещо с което ти пречи да видиш нормално сайта. Какво точно има на машината ти само ти си знаеш. Все пак пробвай да влезеш под safe mode with networking да видим там какво ще стане ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.