second.life.syndrome Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Patrice - u always u When I look into your eyes I can feel the sun come rise it seems like you give me the things I i hane been missing in my life, the things I give up for search cause I thought things i'm not going to find, but how could I find when there's no light in my nights, I?m Saying how could I find when there're just clouds and no sunshine you fill me up with joy and every moment's a surprise you set me free from Babylon, you make me leave this place for miles you?re no illusion, so no you are the truth, never forget It?s you always you, you always you, you always you, na na na na na na na yeah, mhhh It>'s you always you my sweet dream yes you are my earth and you make me give birth to melodies and thoughtsenliven by your love I am a global villager but you give me home wherever I may wander wherever I may roam while I write this ya song the world around me dissapears I dip into my thoughts and I say this ya noiseless praier lord of lors and king of kings, say ... conquering lion, Jah Jah almighty one who arts in the mount Zion I beg you: guide and protect the woman me calls queen of queens and dream of dreams as an reflection of Patrice. You're right the words district the sense but I think you know what I mean, I mean what I really mean, when I call you my sweet dream.. na na na na na na na yeah mhhh it's you always you my sweet dream Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 From the album "Rock gegen Oben" Freiheit Politisches Asyl kriegt hier zu Lande jede daher gelaufene Kanaille. Die eigenen Bürger werden politisch verfolgt das ist die Kehrseite der Goldmedaille. Hunderte aufrechte Nationalisten hocken hinter Gittern und Stacheldraht. Chorus Freiheit für alle Nationalisten! Lasst unsere Kameraden raus. Freiheit für alle Nationalisten! Sprengt die Ketten, macht die Gefängnisstore auf. Menschenrechtsorganisationen längst gekauft und korrumpiert. Kümmern sich einen Dreck darum, was in Österreich passiert. Die Menschenrechte sind dort teilbar. Sie gelten dort nur für Kanacken und Zecken. Doch wirklich anders Denkende lässt das Regime im Knast verrecken. Chorus Jeden Tag holt ihr das Recht mit euren "Gummiparagraphen" Bist du deutsch und national dann setzt es harte Strafen. 'ne unabhängige Justiz gibt es nur auf dem Papier. Furchtbare Juristen, das seid ihr! Chorus Sturmführer Neulich hab ich auf dem Dachboden ne Kiste entdeckt die hat mein Großvater '45 da versteckt Drin warn all die schönen Sachen aus der guten alten Zeit und obendrauf lag Opas Uniform bereit Chorus x 4 Opa war Sturmführer bei der SS Bei 'ner Panzerdivision war Opa einst dabei Mann, haben die aufgeräumt in der Russerei kein Politkommisar kam ihnen davon Denn für Bolschewiken gab es kein Pardon Chorus x 4 Drum freuds mich heut auch jeden Tag enorm Seh ich meines Großvaters alte Uniform dann seh ich auf der Mütze den Totenschädel blitzen und weiß dass all die Schweine bald schon wieder flitzen Denn der Enkel wird Sturmführer bei der SS Chorus x 4 Landser Блажени са полегналите - Гарфийлд. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 [Part One – From hand to mouth] From day to day From hand to mouth We’re turning around Vicious ritual Getting used to it all Falling down again We’re waiting for The decrees of providence I don’t want to waste Any more of my life Live from day to day Live from hand to mouth Facing the light I brush aside your plans I’m going to have It all my own way And when that all shattered I felt I’d broken my fall Couldn’t pretend that I felt strong about us anymore Without your help I finally started to live my own life I just want you to know this time [Part Two – Secret Exhibition] I just want to feel your sigh on my neck Want to feel your breath Feel your need to stay You don’t know my name Don’t know my face Only thoughts I share in my secret place Secret exhibition Cure for loneliness I’ve ground to a halt There’s no turning back You know there are things I just can’t forget You’ve helped me so much To learn to be detached But when that all shattered I felt I’d broken my fall Couldn’t pretend that I felt strong about us anymore Without that help I finally started to live my own life And I know I don’t need you now Secret exhibition Cure for loneliness Life is much too short to be whiled away with tears Secret exhibition Cure for loneliness I erase you now I don’t need you now I erase you now with all of my past [Part Three – Vicious Ritual] [instrumental] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 16, 2006 Share Posted January 16, 2006 Hey there stranger Do you remember? You were a part of my life Early December Think I remember? Sentiment cuts like a knife And barely symphonic But strangely ironic Moments contained in one glance Oh how I adored you But now I'm ignored by you No evidence of romance... Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Неризанов: - Я ела тука, моето момче. А! Връзката ми се е развързала. Я да я завържеш?... Аааа, не така, мой'то момче. Не така! А сега - кръгом. (смее се) А да видим сега как ще ми завържеш връзката. А? Айде! Ааа... А така! Дълго и бавно. А-а-а, а така! Достатъчно. - Добре измислено! (смее се) - Видя ли сега, видя ли как се вързват връзки на началник? (мастурбира) А сега... познайте, колко връзки съм вързал, за да стигна до тука? А? Цъфнал съм като майска роза. И процъфтявам!!! И ще процъфтявам! Ще вързвам връзки и ще раста нагоре! Нагоре! Нагоре! (продължава да мастурбира) Защото такива като мен са призвани да стоят над вас, над тъплата и да ви управляват! Я ела тука, бе, келеш! Ела! Обърни се! Хайде! ... - Опечалено семейство, опечалени близки, роднини, приятели и колеги.Събрали сме се да отдадем почит към живота и делото на Милчо Георгиев Неризанов. Прекъснат е един прекрасен живот. Спря да тупти едно любящо човешко сърце. Нека за утеха да ви служи неговият достойно изживян живот. Да отдадем почит пред светлата памет на Милчо Георгиев Неризанов с едноминутно свеждане на глави. Маргарит и Маргарита Ако не сте гледали филма... Препоръчвам го. А си мислех, че Salo, or The 120 Days of Sodom e извратен филм... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Признание Не знам какво ми става, какво се промени, но виждам те таква,каквато бе преди, не сме живели сякаш толкоз много дни. Отново те поглеждам, чудя се ти ли си? Мисля си как стана така? Виждам те пак чак сега. Във този миг безкраен времето се спря. Далечен, нереален светът край нас замря. И ние сме замрели с докоснати ръце, от радост онемли, с усмивки на дете. Мисля си ка стана така? Виждам те пак чак сега. Откровение Когато мълчиш, когато крещиш, когато те носят леки крила, когато вървиш, когато стоиш, когато си в плен на "важни дела". Ти си земята, ти си звездите, ти си със вятъра навред. Ти си зората, ти си тревите, ти си и огън и лед! Когато градиш, когато рушиш, когато стенеш без звук, когато си мрачен, когато блестиш, когато мислите бягат във кръг. Ти си земята, ти си звездите, ти си съсъ вятъра навред. Ти си зората, ти си тревите, ти си и огън и лед! Когато разравяш древна земя и в теб е кръвта на милиони тела, и криеш лице в сухи листа, и чъвстваш дъха на много лета. Ти си земята, ти си звездите, ти си със вятъра навред. Ти си зората, ти си тревите, ти си и огън и лед! Ер Малък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted January 18, 2006 Share Posted January 18, 2006 Бичето - Игри на съдбата Игри на съдбата на майка ти в устата! От Бога намеса за пикана я меса. Кожа гюдерия гъзо и пандишпан. Шунка от мастия болести от срам! Свлачища от телеса дъх на стар пешкир, клеясали кюлоти бежан чемашир. Качамаци от плът кмрад на пръд, дамска запарка ще удрям злобарка. Увехнала моминска цаф - СМЪРДИ! Възнак изтанел чаршаф - ПЪРДИ! ./х2 Припев: Ти сереш - и аз сера! Но твоите говна отиват в Искъра. Ти сереш - и аз сера! Судбата си играе със судбата на съдба! /х2 Моята марка е кръв и сополи. Любимата ми група е група Станиоли. Кир по врато е стилът ми брато, ще ти човрим аз анала долная педала! Дупе у шепа. Я съм лолит - най-се възбуждам от дрът целулит! Носо го завирам у раздърпана шпиона, гъзо си не бришем. Я съм закона! Ей кирлива курво, ше ти мачкам главата! Така ли си миришеш, или пак пусна душата?! Шавам с къси пръсти в космите ти сплъсти. На педя оттам - лайна врият знам! Хапнах сиренье, имаш ли вино? Кажи ми долна смрадлива гадино! Дъх на канал от твоя анал, цици мекици, дупара кошара! ПУЗДРА ЯГОРИДА! Увехнала моминска цаф - СМЪРДИ! Възнак изтанел чаршаф - ПЪРДИ! /х2 Припев: Ти сереш - и аз сера! Но твоите говна отиват в Искъра. Ти сереш - и аз сера! Судбата си играе със судбата на съдба! /х2 Гладните нямат чувство за хумор - Гарфийлд Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 "Дас пуфен блузен готин за студ през зимен!" (Дарма от "Дарма и Грег") Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moon Light Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Хаха,тва ми напомня "Цвай гугуткен/коткен припкен по керемидкен" (някакъв стар селски/квартален лаф беше...) а от "Дарма и Грег" още и-"Тебе да не страх,мое сладко цвете!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Мартин - бодигардът на Георги Изов (Георги Илиев) в книгата на Христо Калчев "Калигула Бесният" : "Приживе на всички в устата ви срах, серете и вие на моя гроб без страх. Че мъртвец от гроба не може да се вдигне, серящия гъз с х♚й да достигне!" Георги Изов-Бесният към Оливия в "Нерон Вълкът" : "Твоето шибано радио може да знае всичко, но със сигурност не може да предвиди, че сега ще те еба?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 Yeah if I make it I'd be amazed Just to find tomorrow One more day and I'd be amazed Just to see it waiting And if I make it I'm still alone No more hope for better days But if I could change Then I'd really be amazed Link to comment Share on other sites More sharing options...
liquid Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 ... Yeah, so the chaos theory, the god Chaos. I believe in the god Chaos - I would believe in the god Chaos, you know, if he was around. I think he's not a god with a plan; a god without a plan! A god going, "What? Me? I didn't know!" And he lives in a caravan in deep space. "Do I? Is it? Oh, right. What? Just trying to make a flan here, can't get the pilot light on. (audience applause) You don't need to applaud too much in this. I kind of like it if on the video there's no applause at all, and everyone goes "Fuck!" You know, just because sometimes when applause happens I keep thinking, "Oh, I should go." But thank you… no, don't applaud. ... Yes, and I grew up in Europe, where the history comes from. Oh, yeah. You tear your history down, man! ”30 years old, let's smash it to the floor and put a car park here!" I have seen it in stories. I saw something in a program on something in Miami, and they were saying, "We've redecorated this building to how it looked over 50 years ago!" And people were going, "No, surely not, no. No one was alive then!" ... Before Stonehenge, there was Woodhenge and Strawhenge, but a big bad wolf came and blew them down, and three little piggies were relocated to the projects. ... Eddie Izzard Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 Всяка вечер книгата отварям, това е моят любим роман, в който героят го обезглавяват, когато разбрали, че не иска да е сам. Няма религия, няма вяра, която да иска от теб сам да се затвориш в гола стая и да се превърнеш във портрет. Какво ме засягат, питам ви всички, тези преминали стари войни, не искам нищо за тях да зная, животът е днес, а не в минали дни. “Копеле” всяко дете се нарича, щом е родено на този свят. Не ме интересуват ваш’те измислици, детето е истинско и без брак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Приятели Бяхме момчета шестнайсетгодишни и аз и ти. Бяха мечтите ни розово сини и до зори. Мечтаехме заедно как ще се втурнем в живота свой, пълни с надежда готови на всичко дори и на бой. 2 После животът ни странно се стече и аз и ти тръгнахме с тебе в различни пътеки помниш нали? Срещи нетрайни и все по-случайни имахме с теб всеки прегърнал бе своето щастие бяга напред Припев: /2х/ Нямаме време време дори да с е погледнем честно в очи и да си кажем "Ей как така?" Нали живеем врата до врата. Моят прозорец гледа към двора, където днес, децата откриват света както някога ние със теб. Всичко ли пак така се повтаря да или не? Искам да викна така че да чуят за миг поне. Припев: /2х/ Елит Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted January 24, 2006 Share Posted January 24, 2006 Приятели Бяхме момчета шестнайсетгодишни и аз и ти. Бяха мечтите ни розово сини и до зори. Мечтаехме заедно как ще се втурнем в живота свой, пълни с надежда готови на всичко дори и на бой. 2 После животът ни странно се стече и аз и ти тръгнахме с тебе в различни пътеки помниш нали? Срещи нетрайни и все по-случайни имахме с теб всеки прегърнал бе своето щастие бяга напред Припев: /2х/ Нямаме време време дори да с е погледнем честно в очи и да си кажем "Ей как така?" Нали живеем врата до врата. Моят прозорец гледа към двора, където днес, децата откриват света както някога ние със теб. Всичко ли пак така се повтаря да или не? Искам да викна така че да чуят за миг поне. Припев: /2х/ Елит Offtopic:Групата се казва Фактор, а не Елит!Иначе и песента и текста са много добри! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Песента може да е изпълнявана и от Фактор, но аз съм я чувал само в изпълнение на Елит Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 25, 2006 Share Posted January 25, 2006 Хиподил - Децката Градина Тате, искам пасти искам пасти, тате... Мисъл стъклено прозрачна имам в кръглата глава. Радвам се, че тя е ясна, както нивга досега. Не е в смисъл актуален или в творческа посока, чувствам се почти нормален, само дето спряха тока. Припев: Според мене, според тебе. Според мене смисъл има само в детската градина. Хей, ръчички, хей ги две, но едната е с паве. Май ти мисли нещо лошо честна дума - питай Гошо ! Гошо - Who the fuck is Gosho ? Смисълът се губи тука инвалидът сгази лука, мъжка котка куче чука, пожелай на сляп наслука, наковалня врътка чука, води труд към несполука, пъха го пиян в улука, свинското виси на кука. Хей, ръчички, хей ги три, но едната е с пари. Май, че иска да ни купи, по - добре е да я счупим. Хиподил - Море От Алкохол Корабът ще акостира сред море от алкохол. Екипажа бе гипсиран, капитанът беше гол. Всички болни от проказа, без сумнение за СПИН. Някой смело се изказа, че не му е хуя син. Ракия и бира и водка и ром - пием всичко, дай одеколон. Не че някой му повярва, той си беше оптимист, рожба на природа гавара, виртуозен онанист! Ракия и бира и водка и ром - пием всичко, дай одеколон. Ромът свършваше опасно, а мезето отшумя. Всички виждаха неясно папагала във тава. Папагала във тава, папагала във тава! Всички виждаха неясно папагала във тава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 С коси обвих лицето ти За да не видиш как аз плача И осъмвам с теб Нали не ми се сърдиш Аз се скрих зад мен а не зад друга Само тази нощ Остани до стената в стаята Искам сянката ти аз да нарисувам там Искам само някаква следа от теб Да напомня че си минал през живота ми И тук, точно тук си спрял В този дом и град.... Долавям тих камбанен звън И плясък от криле на птица Но ще следя от днес Дали така ще продължи Или така ще спра да дишам Щом не си до мен Остани до стената в стаята Искам сянката ти аз да нарисувам там Искам само някаква следа от теб Да напомня за една любов обречена за нас С нежност и тъга... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Джордж Майкс, Как да бъдеш чужденец Душата и омаловажаването Чужденците имат душа. Англичаните нямат. На континента постоянно налитате на хора, които въздишат дълбоко без видима причина за това, копнеят, въжделяват, страдат и изключително тъжно се взират в нищото. На това се вика душа. Най-лошата сред тях е Великата Славянска Душа. Онези, които страдат от нея, са обикновено вглъбени мислители. От тях можете да чуете изявления от рода на: „Понякога съм тъй весел, а друг път – тъй безмерно тъжен. Можете ли да ми кажете защо?” (Не можете, така че не опитвайте). Или пък: „Аз съм необозрим... Иска ми се да съм другаде, а не тук”. (Внимавайте да не кажете: „Аз също.”) Или: „Когато съм самичък, нощем в гората и си подскачам от дърво на дърво, често си мисля колко е необикновен животът.” Всичко това е безпределно дълбоко. Но е просто душа, нищо повече. Англичаните нямат душа. Вместо нея имат омаловажаването. Ако някой континентален юноша реши да се обясни в любов, той коленичи, признава й, че тя е най-сладкото, най-омайното и най-прелъстителното създание на този свят, че в нея има нещо особено и неповторимо, което притежават най-много още няколко стотици хиляди жени, и поради това не би могъл и миг повече да живее без нея. Често, за да придаде допълнителна тежест на думите си, той се застрелва на място. Това си е нормално делнично обяснение в любов в по-темпераментните континентални страни. В Англия момчето потупва предмета на своето обожание по гърба и тихо отронва: „Да ти призная, нямам нищо против теб”. Ако е обезумял от страст, може да добави: „Дори ми допадаш донякъде”. Ако е решил да се жени, казва: Таквоз... би ли... Ако реши да направи предложение от нецензурно естество: Таквоз... дали ще... Преувеличените изявления също играят важна роля в английското общество. Те обикновено са облечени в следната форма. Някой забелязва: „Таквоз...”, след което млъква и три дни уста не отваря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
noxious Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 За леката душа - гЕОргИ гОспОдИнОв После той се ражда мокри пелените кучето го ближе баят му жените пу че грозно бебе да не урочаса после го отбиват мляко му заквасвят после вече ходи пада и събаря и расте с мимути между два шамара после той се учи всичко е нормално нито много глупав нито гениален после е остриган в каква там рота майка му се тръшка а баща му горд е после със жените нищо интересно нито много трудно нито мн лесно после тя е трудна после те се женят после то се ражда пелените сменят после той се хваща в мините ли де ли блъска нощни смени някой лев печели после вдига къща цяло село цъка с баня с тоалетна и балкона стъклен после както става в някой виц банален тя с един от смяната май началник-смяна после той разбира но мълчи прощава после ляга болен повече не става дни лежи и мисли как така се случва някък много леко гладно като бучка всичко се изсулва няма даже дряма няма нищо после нищо няма няма Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Offtopic:Групата се казва Фактор, а не Елит!Иначе и песента и текста са много добри! Групата е една и съща... По едно време се казваше и Stounhenge...после станаха Елит и после заминаха за щатите. В Чикаго свиреха в българската кръчма (те вече са много, но тогава беше една основно) всяка събота и се познават вече добре със сестра ми и баща ми. Вече обаче не съществуват, защото нещо всички заминаха за различни краища на Америка... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Sucker love is heaven sent. You pucker up, our passion’s spent. My hearts a tart, your body’s rent. My body’s broken, yours is spent. Carve your name into my arm. Instead of stressed, I lie here charmed. Cuz there’s nothing else to do, Every me and every you. Sucker love, a box I choose. No other box I choose to use. Another love I would abuse, No circumstances could excuse. In the shape of things to come. Too much poison come undone. Cuz there’s nothing else to do, Every me and every you. Every me and every you, Every me...he Sucker love is known to swing. Prone to cling and waste these things. Pucker up for heavens sake. There’s never been so much at stake. I serve my head up on a plate. It’s only comfort, calling late. Cuz there’s nothing else to do, Every me and every you. Every me and every you, Every me...he Every me and every you, Every me...he Like the naked leads the blind. I know I’m selfish, I’m unkind. Sucker love I always find, Someone to bruise and leave behind. All alone in space and time. There’s nothing here but what here’s here’s mine. Something borrowed, something blue. Every me and every you. Every me and every you, Every me...he Every me and every you, Every me...he (x4) Placebo - Every you and every me!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Through the years of decay we walk like tigers in cages With each passing turn the smaller and smaller the circles Every weapon and word legitimate now as protection But these things should never be spoken These things should never be spoken I stand undefeated alone in the ring just pacing The sweat and the blood dried on my hands all wasted I'm shouting "come back and fight for I am the king" But the lights are all out and the people are gone We always burned brightest when no one was watching Now I kiss the lines on your beautiful face But these things should never be spoken And sometimes your hunger for life seems like desperation And when I read about the world these days all I can feel is hatred The fortune teller is closing her doors She looked into the crystal and saw nothing at all They're waiting round here for something to happen They won't really want it when it rolls out to greet them But these things should never be spoken These things should never be spoken... New Model Army - 'These Words' Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 27, 2006 Share Posted January 27, 2006 Имало някога художник един. Къщичка само си имал и платна. Но влюбен в актриса безумно, която обичала цветя, не пари. Заради нея той продал дома си, продал картините, кръвта си. И с всичките пари безумеца купил цяло море от цветя. Милиони, милиони, милиони червени рози от прозореца си виждаш ти. Който е влюбен, наистина влюбен, животът си за теб би превърнал в цветя. В утрото застанала до прозореца. Може би ума си е загубила? Като в сън наяве площада бил пълен с милиони цветя. Хлад в душата изпитала. Кой ли богаташ е зад това? А под прозореца, без дъх останал, стоял бедният художник. Кратка била срещата. Влакът я отнесъл в нощта. Но в нейния живот имало Песен на безумните рози. Художникът сам продължил, през много беди преминал. Но в неговият живот бил пълния площад с цветя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.