VeGor Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 When I raise my flashing sword... and my hand takes hold on judgment, I will take vengeance up on mine enemies. And I will repay those who haze me. O Lord, raise me to Thy right hand... and count me among Thy saints... Boondock Saints Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Сашо Роман - Цвете мое Ще ме видиш в нечия сълза, паднала от горива тишина. Ще ме чуеж в нечий тъжен глас, като стон в песен от угаснал смях. В капки дъжд ще ме сбираш, жадно ще ме отпиваш и без дъх ще очакваш ноща. Светлина ще докоснеш, слънчев лъч ще откъснеш като хляб на бездомни ме раздай. Припев: Добър вечер, скитнице, добър вечер, мила моя. Прегърни ме, блуднице, целуни ме от неволя. Със треперещи ръце милвам днес косите твои Добър вечер, цвете мое. Ще откриеш купища лъжи, в две бразди, под моите очи. Ще ти липсват ли сълзите ми? В чужда скръб мене ли ще утешиш? В капки дъжд ще ме сбираш, жадно ще ме отпиваш и без дъх ще очакваш ноща. Светлина ще докоснеш, слънчев лъч ще откъснеш като хляб на бездомни ме раздай. Припев: Добър вечер, скитнице, добър вечер, мила моя. Прегърни ме, блуднице, целуни ме от неволя. Със треперещи ръце милвам днес косите твои Добър вечер, цвете мое. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Jader lacht Nichts ist für dich Nichts war für dich Nichts bleibt für dich Keiner braucht dich Ha ha ha ha Jeder lacht Jeder lacht - ja Jeder lacht über dich Keiner erträgt dich und niemand braucht dich Keiner braucht dich doch jeder braucht mich Ha ha ha ha Jeder lacht Jeder lacht - ja Jeder lacht über dich Всеки се присмива Нищо нямаш Нищо не си имал Нищо не ти остава Никому не си нужен Ха-ха-ха-ха Всеки се присмива Всеки се присмива - да Всеки се присмива На теб Никой не те понася И никому не си притрябвал Никому не си нужен Но всеки се нуждае от мен Ха-ха-ха-ха Всеки се присмива Всеки се присмива - да Всеки се присмива На теб Rammstein Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 7. My Selene [Music and lyrics by Jani Liimatainen] Nocturnal poetry: Dressed in the whitest silver you'd smile at me Every night I wait for my sweet Selene But still... Solitude's upon my skin A Life that's bound by the chains of reality Would you let me be your Endymion? I would Bathe in your moonlight and slumber in peace Enchanted by your kiss in forever sleep But until we unite I live for that night Wait for time Two souls entwine In the break of new dawn My hope is forlorn Shadows they will fade But I'm always in the shade Without you... Serene and silent sky Rays of moon are dancing with the tide A perfect sight, a world devine And I... The loneliest child alive Always waiting, searching for my rhyme I'm still alone in the dead of night Silent I lie with a smile on my face Appearance deceives and the silence betrays As I wait for the time My dream comes alive Always out of sight But never out of mind And under waning moon Still I long for you Alone against the light Solitude am I In the end I'm enslaved by my dream In the end there's no soul who'd bleed for me Hidden from daylight I'm sealed in my cave Trapped in a dream that is slowly turning to nightmare, Where I'm all alone Venial is life when you're but a dream, The book is still open the pages as empty as me [sOLO] I cling to a hope that's beginning to fade Trying to break the desolation I hate But until we unite I live for that night Wait for time Two souls entwine In the break of new dawn My hope is forlorn We will never meet Only Misery and me This is my final call My evenfall Drowning into time I become the night By the light of new day I'll fade away Reality cuts deep Would you bleed with me My Selene? Sonata Arctica Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 Тони - Всичко било е на сън Искаш с теб да избягам, но с мен ще избягаш ли Ти? /x3 Бягам x3 Топли влажни устни, жадни да ги вкуся. Сливахме дъха си толкова много пъти. Няма да допусна да съм нежелана, няма да Те пусна, няма и да остана. Може би любовта ми Те плаши, а може би Ти си избягал от нея, щом близо си бил и преди. Теб ли нежно докосвах ? А може би всъщност не съм. Или всичко било е насън? Или без сън, а само полъх на парфюм. Или всичко било е насън x4 Припев: Може би любовта ми Те плаши, а може би Ти си избягал от нея, щом близо си бил и преди. Теб ли нежно докосвах ? А може би всъщност не съм. Или всичко било е насън. Или без сън, а само полъх на парфюм. Целуни ме със устни прохладни, по-сладки от мед. Дай ми нежна отрова, но не и прегръдки от лед! Исках с теб да избягам, но с мен ще избягаш ли Ти? Всеки път ми се криеш, поне този път остани. Кой изтръгна крилете от крехките ти рамене? Нека аз те обичам поне... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted September 2, 2005 Share Posted September 2, 2005 It’s over You don’t need to tell me I hope you’re with someone who makes you Feel safe in your sleeping tonight I won’t kill myself, trying to stay in your life I got no distance left to run When you see me Please turn your back and walk away I don’t want to see you Cos I know the dreams that you keep is wearing me When your coming down, think of me here I got no distance left to run It’s over, I knew it would end this way I hope you’re with someone who makes you feel That this life is the night And it settles down, stays around Spends more time with you I got no distance left to run Blur, No Distance Left to Run Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Както преди Всичко в един, единствен ден исках да разбереш за мен. Всичко и нищо за мен. Колко ли трябва да знаеш - аз не съм това. Може би там и тогава друга е била. Всичко в един, единствен ден исках да разбереш за мен. Всичко и нищо за мен. Колко ли в нас ще остане тази свобода? Може би там и тогава друга съм била. Колко още трябва да говоря, да рисувам себе си по памет? Колко още трябва да се моля - мисли за мен както преди. Колко още трябва да говоря, да рисувам себе си по памет? Колко още трябва да се моля - мисли за мен както преди. Всичко в един, единствен ден исках да разбереш за мен... Колко ли трябва да знаеш - аз не съм това. Може би там и тогава друга съм била. Колко още трябва да говоря, да рисувам себе си по памет? Колко още трябва да се моля - мисли за мен както преди. Колко още трябва да говоря, да рисувам себе си по памет? Колко още трябва да се моля - мисли за мен както преди. Тони Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Графа - Давам всичко за теб Давам всичко за теб, да се върнеш пак при мен. Сърцето ми бие за теб, за нежното ти лице Давам всичко за теб, дори да чувствам само студ. Душата си давам за теб, но в живота ти има друг За последен път виждам утрото в твоите очи. Вали, тъжен дъжд по запустелите улици. Припомни ми, че обичала си ме някога Давам всичко за теб, в празнотата на града. Сърцето ми бие за теб, коленичил пред твоята врата Давам всичко за теб, за вълшебния ти глас. Душата си давам за теб, но ти не вярваш във това За последен път виждам утрото в твоите очи. Вали, тъжен дъжд по запустелите улици. Припомни ми, че обичала си ме някога Давам всичко за теб /х3 Давам всичко за теб Да се върнеш пак при мен Давам всичко за теб /х2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Зелената врата Хей, ти ли сам извъртя този път?! Как ти стигна сила по стената сива слънце да носиш, без да изгориш и да го пръснеш в нощта ръждива ти. А сега, накъде с празни ръце? Падна светлина над тази стена и видя, че пред тебе е зелената врата - вечно жадувала твоята човешка, силна обич да влезе тук. Добър ден, любов, добър ден! Как живя без мен? Последни стъпки и пак - излишни думи, вратата е пред нас, но ний сме чужди. Неосъществена наша мечта, неосъществена остава тя. Последни стъпки и пак - излишни думи, Вратата е пред нас, но ний сме чужди. ФСБ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Слави и Ку-Ку Бенд - Ах, къде е моето либе Ах, къде моето либе, дали мисли то за мене? Аз за него съм родена и за него аз ке умра. Коленичих иаз пред него и със сълзи на очите. Ако иаз да те излъжа, по-добре аз да умра. Ах, блазе му на душата който люби верно либе, той безценен камък носи и е верен чак до гроба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 11. Sleeping Sun The sun is sleeping quietly Once upon a century Wistful oceans calm and red Ardent caresses laid to rest For my dreams I hold my life For wishes I behold my night The truth at the end of time Losing faith makes a crime I wish for this night-time to last for a lifetime The darkness around me Shores of a solar sea Oh how I wish to go down with the sun Sleeping Weeping With you Sorrow has a human heart From my god it will depart I'd sail before a thousand moons Never finding where to go Two hundred twenty-two days of light Will be desired by a night A moment for the poet's play Until there's nothing left to say I wish for this night-time... I wish for this night-time... Nightwish Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Сашо Роман - Мой ангеле Много скитах по света, много мъки съм видял, но очите твои още ме изгарят. И проклинам дните си и изпих парите си, молех се и учех се как да те забравя Припев: Побелях и остарявам, но в сърце те нося. Цял живот аз твой оставам, па макар и просяк. Ти си моето имане, ти ми взе душата. Мой ангеле, моя сладка мъка. Снегове и ветрове, в тихи летни утрини, сънища и спомени, бавно ме изгаряш. И проклинам онзи миг в който бог ни раздели Моля се и уча се как да те забравя. Припев: Побелях и остарявам, но в сърце те нося. Цял живот аз твой оставам, па макар и просяк. Ти си моето имане, ти ми взе душата. Мой ангеле, моя сладка мъка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 LOKOMOTIVcho,ти обра точките с твоите Любими моменти-->Сашо Роман - Мой ангеле,Слави и Ку-Ку Бенд-Ах, къде е моето либе и като капак Графа.Просто онемях. A Rush of Blood to the Head coldplay He said I'm going to buy this place and burn it down I'm going to put it six feet underground He said I'm going to buy this place and watch it fall Stand here beside me baby in the crumbling walls Oh I'm going to buy this place and start a fire Stand here until I fill all your heart's desires Because I'm going to buy this place and see it burn Do back the things it did to you in return He said Oh I'm going to buy a gun and start a war If you can tell me something worth fighting for Oh and I'm going to buy this place, that's what I said Blame it upon a rush of blood to the head to the head All the movements you're starting to make See me crumble and fall on my face And I know the mistakes that I made See it all disappear without a trace And they call as they beckon you on They said start as you mean to go on Start as you mean to go on He said I'm going to buy this place and see it go Stand here beside my baby watch the orange glow Some'll laugh and some just sit and cry But you just sit down there and you wonder wh So I'm going to buy a gun and start a war If you can tell me something worth fighting for And I'm going to buy this place, that's what I said Blame it upon a rush of blood to the head So meet me by the bridge, meet me by the lane When am I going to see that pretty face again Meet me on the road, meet me where I said Blame it all upon A rush of blood to the head Link to comment Share on other sites More sharing options...
N00KiE Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Амет : Гъци, Гъци Припев: Гъци, гъци, гъци, гъци, гъци, гъци вее гуше, гуше, гуше, гуше, гуше, гуше вее дъртаки, дъртаки пак и пак и пааак дъртаки, дъртаки тайния влак. Влязах във таверната извикамеее шефката вкараме във офиса да и направя компраса. (х2) Ако изкаш мила компресаа аз щети направя сомангеса. (х2) Аз и викам даими пари тя ми вика джоба хвани. (х2) Припев: Сядам си в квартиратааа пияси ракиятааа, шефката ми званиии ела Гошо джоба ми хвани. (х2) Аз и викам даими париии тя ми вика джоба ми хвани. (х2) Припев: Ако знае жена ми, моите секси игри, моите секси игрии ще ме изгори. (х2) Припев: Тя каква си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Aquila, за тебе Спомен от детството Ти помниш ли кога сме расли в едни и същи детски ясли и още от невръстно бебе аз влюбен бях в тебе. Ти помниш ли едва родени в онзи тих родилен дом ний гледахме смутени и разбирахме се мълчешком. Небрежно лапнал биберон аз те гледах и смучех, но мойте чувства благородни към теб тогава не разкрих. А те напираха в гърдите, избликваха, и май от тях аз често пълнех пелените на всички бебета за смях. Да знаеш как те обичах само, ревях от ревност, бях ти роб- та аз преди да кажа:"мамо", казвах:"обичам те до гроб!" автор-не ми е известен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 @LPFC к'во да направя като тези песни винаги ме карат да се замислям и затова са ми любими и винаги ги слушам когато ми тъжно (както в момента ) Слави и Ку-Ку Бенд - Вземи огин, запали ме... Сън ако беше ти, можех да те забравя, но и на яве те искам. Песен да беше ти, можех да те забравя, но като звук до мен идваш. Припев: Вземи огин, запали ме, направи ме пепел, че не мога мило либе без тебе. Вземи огин, запали ме, направи ме пепел, че нем ога мило либе без теб. Рана да беше ти, можех да оздравея, нож да ме пробол искам. Жив да не бях сега, за да не гледам тебе, как ти при някой друг идваш. Припев (3): Вземи огин, запали ме, направи ме пепел, че не мога мило либе без тебе. Вземи огин, запали ме, направи ме пепел, че нем ога мило либе без теб. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Благодаря juji Breathing stone It had seemed a good idea But on reflection she had Lost her passing days in the tears Covered up and kept it to herself Take the knocks and never tell Whispers Everyone had known But it wasn't done to come between A man and wife oh Back in those days we crave I'll be gone And you will forget Only the record in stone Will speak for me yet The floors creak To unseen feet She is here again Words from no human voice Circle my throat Invade the silence And catch my hands I'll be gone And you will forget Unseen I'll be there When it's quiet And you're alone The house will start to talk to you It can tell Through it's old bones The memories of long ago Alive in stone Nigel Kennedy/David Bottril/Doug Boyle/Caroline Lavelle Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Васил Найденов - Седем пъти Седем нощи легнаха си, тъмнокоси. Седем синеоки дни искряха. И вихрушки седем, боси легнаха под тъжната ми стряха. Седем щори вдигнах да те видя. Седем пътища към теб пребродих. И простих горчилки и обиди, и на колене сега се моля! Припев: Седем пъти молих се на Бога! Седем пъти в дявола се вричах! Седем пъти лъгах се, че мога да живея без да те обичам! (х2) Седем свещи аз за теб запалих. Седем пъти даже те проклинах! И земята сякаш беше спряла. Седем дни, а сякаш бе година! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 А тя, припряно, както винаги, забърка из дълбоките си джобове и наизвади десетки лукчета, от ония сладките, не от другите, които баба й я караше да смуче, като се разболее. Разопакова всяко мн внимателно, редейки бонбоните на купчина, а хартийките - в стройно тесте. После извади един голям бял лист от намачкания си скицник и го накъса на по-малки листчета. На всяко от тях написа по нещо, нагъна ги и сложи по едно във всяка опаковка. Когато привърши, напълни шепата си с тия импровизирани, хартиени бонбони и доволна я отвори... - Вземи си, де... Взе си. - Е, какво пише? Зачете с неохота... - Аз пак ще се върна -пише. - Обещаваш ли...? Погледна леко очудено. Усмихна се и се почеса по тила. - Обещавам. - Добре... Сега съм доволна. Можем да си ходим вече... И като го каза, пъхна ръце в джобовете си, където сега имаше бонбони и се усмихна... с дъх на мента. --- Обичам те! Силвия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 Изтъркан момент Не помня и не виждам теб Прекрасен ден, ти ще стоиш пред мен. Не помня и не търся теб. Като на сън ти ще стоиш пред мен. Не мога да те заредя. Не искам теб да победя. Не помня и не търся теб. Прекрасен ден, ти пак стоиш пред мен. Не мога да те разбера. Не виждам в теб, не виждам в твоя свят. Прекрасен ден, изтъркан ден. Като на сън стоиш пред мен. Не мога теб да заредя. Не искам теб да победя. Прекрасен ден, изтъркан ден. Като на сън пак убиваш ме. Не мога теб да заредя. Не искам теб. Прекрасен ден, изтъркан ден. Като на сън стоиш пред мен. Не мога теб да заредя. Не искам теб да победя. Прекрасен ден, изтъркан ден. Като на сън пак убиваш ме. Не мога теб да заредя. Не искам теб да победя. Прекрасен ден, изтъркан ден. Като на сън пак убиваш ме. Не мога теб да заредя. Не искам теб да победя. Остава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 10. Shamandalie [Music and lyrics by Tony Kakko] In good old times, remember my friend Moon was so bright and so close to us, sometimes We were still blind and deaf, what a bliss? Painting the world of our own, for our own eyes, now? "Can we ever have what we had then? Friendship unbreakable Love means nothing to me Without blinking an eye I'd fade, if so needed, All those moments with you If I had you beside me" One cloudy day we both lost the game? We drifted so far and away Nothing is quite as cruel as a child Sometimes we break the unbreakable, sometimes? "And we'll never have what we had then Friendship unbroken Love means nothing to me Without blinking an eye I'd fade, if so needed, All those moments with you If I had you beside me now" I was unable to cope with what you said Sometimes we need to be cruel to be kind Child that I was, could not see the reason Feelings I had were but sham and a lie? I have never forgotten your smile Your eyes, oh, Shamandalie Time went by, many memories died I'm writing this down to ease my pain You saw us always clearer than me How we were never meant to be Love denied meant the friendship would die Now I have seen the light These memories make me cry "Can I ever have what I had then? Friendship unbroken Love means nothing to me Without blinking an eye I'd fade, if so needed, All those moments with you And see the world with my wide open eyes Friendship got broken There's no other for me Like the one of my childhood days Can you forgive me? The love got better off me, On that day back in old times" Sonata Arctica Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted September 3, 2005 Share Posted September 3, 2005 There's blood on the floor and you're not even moving. Don't really know if it's mine or yours but you ain't moving. Eyes are wide as you grin at me. You know there's a place where you rather would be. If you should die and I survive, how could I go on knowing that I'm still alive here breathing. There's a beast that's living deep within me. Forcing me to feed all my needs. Yeah he's in me. And brought us here to end our fears To wave goodbye to all of the tears To start a new life on the other side of the river Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 A Perfect Circle "Dead as dead can be" The doctor tells me But I just can't believe him Ever the optimistic one I'm sure of your ability To become my perfect enemy Wake up and face me Don't play dead 'cause maybe Someday I’ll walk away and say You disappoint me Maybe you're better off this way Leaning over you here Cold and catatonic I catch a brief reflection Of what you could and might have been It's your right and your ability To become my perfect enemy Wake up (Why can’t you?) And face me (Come on now) Don't play dead (Don’t play dead) 'Cause maybe (Because maybe) Someday (Someday) I’ll walk away and say You disappoint me Maybe you're better off this way Maybe you're better off this way (x3) You're better off this (x2) Maybe you're better off... Wake up (Why can't you?) And face me (Come on now) Don't play dead (Don’t play dead) 'Cause maybe (Because maybe) Someday (Someday) I’ll walk away and say You fucking disappoint me Maybe your better off this WAY! Go ahead and play dead (GO!) I know that you can hear this (GO!) Go ahead and play dead (GO!) Why can't you turn and face me? (WAKE UP!) Why can't you turn and face me? (WAKE UP!) Why can't you turn and face me? (WAKE UP!) Why can't you and face me? (GO!) You fucking disappoint me Passive-aggressive bullshit... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Bjork - PLAY DEAD Darling, stop confusing me, with your wishful thinking. Hopeful embraces, Don't you understand? I have to go through this, I belong to here where no-one cares, and no-one loves. No light no air to live in, a place called hate, The City of Fear. I play dead, It stops the hurting. I play dead, and the hurting stops. It's sometimes just like sleeping, curling up inside my private tortures. I nestle into pain, Hug suffering, caress every ache I play dead, It stops the hurting. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted September 4, 2005 Share Posted September 4, 2005 Ние сме волни Всеки търси своя път Да премине чист отвъд Искам само една съдба Да намирам красота Ние сме волни Красиви птици без крила Ние сме болни Умираме преди смърта Вечна игра Няма страх и няма грях Няма връщане назад Ела при мен приятелю мой и ти любима ела не се бой Да отключим вечността И погалим любовта Да поседнем при смъртта Свети сетица светлина Ние сме волни Красиви птици без крила Ние сме болни Умираме преди смърта Ние сме млади Свежи, силни докога? Ние сме горди Боли, но въпреки това. Остава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.