sincity Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 За НЕЯ .......... Foreigner - Died In Your Arms Tonight I just died in your arms tonight, It must have been something you said, I just died in your arms tonight I keep on looking for something I can't get, Broken hearts lay all around me, But I don't see an easy way to get out of this, Her diary sits by the bed side table, The curtains closed, the cats in the cradle, But who would have thought a boy like me could come to this ? Ooh.. I just died in your arms tonight, It must have been something you said, I just died in your arms tonight Ooh.. I just died in your arms tonight, It must have been some kind of kiss I should have walked away, I should have walked away Is there any just cause for feeling like this ? on the surface, I'm just a name on a list I try to be discrete but you blow it again. I'm lost and found this is my final mistake, She's loving by proxy no giving, all take, resigned to fill her fantasy one of so many times Ooh.. I just died in your arms tonight, It must have been something you said, I just died in your arms tonight Ooh.. I just died in your arms tonight, It must have been some kind of kiss I should have walked away, I should have walked away It was a long hot night, she made it easy, She made me feel right, and now its over, The moment is gone I followed my hands not my head I knew I was wrong Ooh.. I just died in your arms tonight, It must have been something you said, I just died in your arms tonight Ooh.. I just died in your arms tonight, It must have been some kind of kiss I should have walked away, I should have walked away (solo, fade to silence) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 14, 2005 Share Posted August 14, 2005 Отнесен Хиподил Здравей отнесен от заблудите Какво преследваш този път? Безстрашието ли на лудите или все още нежна плът? Каквото и да е опитай, защото само това си струва. Защо стоиш до мен отлитай, в опита гори заблудата. Това е, което е скрито от хората, бавно напуснал своята плът това е смисълът скрит в умората това е, когато е силен духът. Целунат от цветята грапави трепери въздухът в мен, побързай да затвориш портите отива си и този ден. Довиждане на всички пътници, които с нокти се крепят, защото аз подрязах своите и падам за пореден път. Ти го искаш и не можеш и избираш начин друг, може би ще се наложиш, но едва ли ще е тук. Ти го искаш и не можеш и избираш начин друг, може би ще се наложиш, но едва ли ще си тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 ...Myth, и каква е твоята дефиниция за 'любими МОМЕНТИ' ? <{POST_SNAPBACK}> Ми помисли малко, не мога да разбера на тъп ли се правиш в момента или? Нека не ме рабира някой погрешно, темата не се изродила в отрицателна посока, това което се поства наистина са страхотни неща. Но...... Та, като толкова държиш за дефиниция ми замисли се за думичката "МОМЕНТ" която така грижливо си написал с ГЛАВНИ букви. Наистина много удачно си подчертал точно тази дума. Момент е отрязък от време, ако нямаш нищо против. И в началото темата си вървеше както трябва, публикуваха се любими моменти от филми, книги, от живота и т.н. Публикуваше се това за което беше темата, после го обърнахте на любима поезия, любими текстове от песни или любими песни. Та разбра ли каква е дефиницита за момент, и не е моята защото друга няма, ама явно такива като теб си имат техни си идеи какво е това любим момент. Казах вече, постовете са наистина страхотни, НО НЕ СА ПО ТЕМАТА. МОДЕРАТОРЕ СПИШ ЛИ ТА ПОНЕ ЕДНА ЗАБЕЛЕЖКА НЕ НАПРАВИ? Това вероятно е единствената тема която модераторите толерират, значи пак с два аршина нещо мерим. А е толкова просто нека се направи тема, "Любима поезия и текстове" например. Щото какво се получава, влизам аз да прочета нещо си, в темата и намирам след първите няколко страници, нещо съвсем различно. Поне сменете името на темата ако ще е така. Та като каза някой "еб*ати любимия момент, текст от 10 мин. песен" е това пък на мен ми стана любим момент. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Ми помисли малко, не мога да разбера на тъп ли се правиш в момента или? Нека не ме рабира някой погрешно, темата не се изродила в отрицателна посока, това което се поства наистина са страхотни неща. Но......Та, като толкова държиш за дефиниция ми замисли се за думичката "МОМЕНТ" която така грижливо си написал с ГЛАВНИ букви. Наистина много удачно си подчертал точно тази дума. Момент е отрязък от време, ако нямаш нищо против. И в началото темата си вървеше както трябва, публикуваха се любими моменти от филми, книги, от живота и т.н. Публикуваше се това за което беше темата, после го обърнахте на любима поезия, любими текстове от песни или любими песни. Та разбра ли каква е дефиницита за момент, и не е моята защото друга няма, ама явно такива като теб си имат техни си идеи какво е това любим момент. Казах вече, постовете са наистина страхотни, НО НЕ СА ПО ТЕМАТА. МОДЕРАТОРЕ СПИШ ЛИ ТА ПОНЕ ЕДНА ЗАБЕЛЕЖКА НЕ НАПРАВИ? Това вероятно е единствената тема която модераторите толерират, значи пак с два аршина нещо мерим. А е толкова просто нека се направи тема, "Любима поезия и текстове" например. Щото какво се получава, влизам аз да прочета нещо си, в темата и намирам след първите няколко страници, нещо съвсем различно. Поне сменете името на темата ако ще е така. Та като каза някой "еб*ати любимия момент, текст от 10 мин. песен" е това пък на мен ми стана любим момент. <{POST_SNAPBACK}> Аз пък друго не мога да разбера - колко голям проблем се оказа за теб тази тема.Освен сега модераторите да вземат да изтрият всеки пост,включващ текст на песен или стихотворение,защото за някой си са тръни в очите.Тук общо взето пишат едни и същи хора, и да - досадно е,когато едно нещо се поства за пореден път,защото някой много държал да напише нещо,ама не проверил,че това нещо го има 3 пъти досега Относно заглавието на темата, вече няколко пъти е говорено за това "и т.н." На мен пък дадено стихотворение ми е любим МОМЕНТ от творчеството на даден автор,помисли Темата се била изродила - ми за мен това е единствената приятна тема,в която намирам интересни неща и следователно пиша почти само в нея.Къде е проблемът да има едно място,където всеки да пише нещо,което в даден момент му е направило впечатление?Той май е само за теб... А,и предполагам има доста по-интересни дейности от това да се заяждаш по форуми за неща,незасягащи те пряко по никакъв начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Myth Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Аз пък друго не мога да разбера - колко голям проблем се оказа за теб тази тема.Освен сега модераторите да вземат да изтрият всеки пост,включващ текст на песен или стихотворение,защото за някой си са тръни в очите.Тук общо взето пишат едни и същи хора, и да - досадно е,когато едно нещо се поства за пореден път,защото някой много държал да напише нещо,ама не проверил,че това нещо го има 3 пъти досегаОтносно заглавието на темата, вече няколко пъти е говорено за това "и т.н." На мен пък дадено стихотворение ми е любим МОМЕНТ от творчеството на даден автор,помисли Темата се била изродила - ми за мен това е единствената приятна тема,в която намирам интересни неща и следователно пиша почти само в нея.Къде е проблемът да има едно място,където всеки да пише нещо,което в даден момент му е направило впечатление?Той май е само за теб... А,и предполагам има доста по-интересни дейности от това да се заяждаш по форуми за неща,незасягащи те пряко по никакъв начин. <{POST_SNAPBACK}> Бе нещо не можем се разберем, първо разберете бе хора НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ. Второ не съм казал, че постовете в темата не са приятни интересни и.....просто не са по темата. Нека си има друга тема с друго заглавие, не мога да разбера какъв е проблема. Темата в началото си вървеше така както предполага заглавието и. Ти като влезеш в хлебарницата, месо ли ти продават? Баси никой ли не разбра за какво мрънкам и, че не се заяждам. Ма карай то едно си баба знае едно си бае. И извинявай имало го 3 пъти, ми темата е 83 страници да не съм видял колко пъти го има. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Нова Генерация-Студен живот Видях едно дете с крила, отблясък през прозореца. Замахнах с моята ръка, стъклото с крясък се разля. Толкова сам, колкото мога аз в отчуждение плувам натам. Всички сте жаби и аз просто не мога да проговоря езика ви сам. Здравей, здравей, студен живот! Аз ще приема твоя шанс и на ръба застинал бог ще плаче тихо във аванс. ********************************************** Михаил Белчев-Разговор с вятъра Време е вече дъх да си взема и да отворя прозорец. Стигат ми всички човешки драми - моята днес ще говори. Никой дори не се е запитал имам ли време да дишам. Моята обич със шепи раздавам, чуждата мъка събирам. Горя до лудост всякаква болка, викам от гняв и не жаля. Ще ми се всички да са щастливи! Себе си слагам на края. Дворът е пуст под моя прозорец, с вятъра аз разговарям. В мрака притичват сенки на хора. Кой ще ме чуе, не зная. Гоня до лудост всякаква болка, викам от гняв и не жаля. Ще ми се всички да са щастливи! Себе си слагам на края. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Бе нещо не можем се разберем, първо разберете бе хора НЕ СЕ ЗАЯЖДАМ. Второ не съм казал, че постовете в темата не са приятни интересни и.....просто не са по темата. Нека си има друга тема с друго заглавие, не мога да разбера какъв е проблема. Темата в началото си вървеше така както предполага заглавието и. Ти като влезеш в хлебарницата, месо ли ти продават? Баси никой ли не разбра за какво мрънкам и, че не се заяждам. Ма карай то едно си баба знае едно си бае. И извинявай имало го 3 пъти, ми темата е 83 страници да не съм видял колко пъти го има. <{POST_SNAPBACK}> Добре, извинявай, аз и още няколко човека не сме те разбрали Та,защо да има отделна тема, след като нещата са толкова сходни?Има особено значение,дали аз поствам текст от песен,цитат от филм или глава от любима книга?Ми...не мисля,може и аз да не ги разбирам нещата... Просто остави обикновените хора да се радват,да си праскат текстчетата, не е нужно за няколко страници толкова пъти да казваш колко те дразнело нещо си.Т'ва е просто тема...забавна тема,защо и тук да има строги правила,когато на никого,освен на теб не му пречи невежеството на хората относно дефиницията на "момент"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Равноденствие Отиде си. И беше време. И с мен е тъй. И ми е мъчно. И права си. И е съвременно. Очаквах го. И ми е мъчно. И е любов. И все я няма. И има друг. И ми е мъчно. И има друга. И сме двамата. Отивам си. И пак е същото... Александър Белчев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ghetto_Freak Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Та значи бях на море и там по случайност чух да си говорят двама селски рогача ! Единия вика на другия : " Аве братле тая п♛тка много проста ве ! Като ГЮМ с МЛЯКО ! " А впрочем тези двамата бяха по зле и от бичето скочил в каруца с кравишки изпражнения ! П.П.: ГЮМ - това е метален съд в който се сабира издуеното мляко(пионе така мисля) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 you know how it is, wake up feeling blue and everything that could be wrong is including you black clouds and rain and pain in your head and all you want to do is stay in bed but if you do that you'll be missing the world because it doesn't stop turning whatever you heard if you do that you'll be missing the world you have to get up get out and get gone you know how it is, wake up feeling green sick as a dog and six times as mean you don't want to sing you don't want to play you don't want to swing you don't want to sway all you want to do is nothing on a day like today get up get out and have some fun you have to get up get out and get gone get up get out and get it on get up get out and get gone you have to get up get out and get living this is really it so you know how it is, wake up feeling grey nothing much to think and nothing much to say don't want to talk don't want to try don't want to think don't want to know who what where when or why... The Cure - 'Gone' @Myth ...ми няма какво да мисля - тъп или не, темата си е Ок, а ти подхождаш доста дребнаво и се тормози излишно за глупости не мислиш ли? ...и btw 'момент' е достатъчно относително понятие, за да се дефинира само като отрязък от време, така че толкова с дефинициите Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 - Hey man, I thought you killed yourself. - What? - I thought you killed yourself. That wasn't you? - No, no, that wasn't me. (from the movie Garden State) Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 I WENT TO SEE HIM A WEEK LATER AND IT HAD JUST SNOWED... AND HE WAS SITTING OUTSIDE IN THE COLD. [ Bob ] SEAN ? WHAT ARE YOU DOING OUTSIDE, MAN ? - ARE YOU HIM ? - YEAH, I'M HIM. [ Sean ] JESUS, HAVE I SINNED OR AM I GOING TO HEAVEN ? [ Bob ] [ Laughs ] YOU'RE FRYIN', MAN. HOW MUCH ACID DID YOU TAKE ? [ Sean ] WAIT, YOU'RE NOT JESUS. YOU'RE BOB. [ Bob ] I'M BOB ! HOW GOES IT ? - HOW ARE YOU DOIN' THAT ? - DOIN' WHAT ? WALKIN' ON WATER. IF I GET OFF THIS CHAIR, I'LL DROWN. WANT TO KNOW WHY, BOB ? 'CAUSE I CAN'T SWIM. [ Bob ] OH, I GET IT. SO, SEAN, DO YOU SEE LAND ANYWHERE OR-- NO. JUST WATER. SAY, BOB ? [ Bob ] YEAH ? [ Sean ] YOU ARE JESUS. [ Bob ] THAT'S RIGHT, I AM. WHY DO YOU ASK ? [ Sean ] SATAN IS IN THE HOUSE. HE KILLED MY MOM... AND TURNED HER INTO A BULL. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Имаше зеленикав тен, костеливи ръце и хлътнали очи, с дълбоки виолетови сенки. Всеки, който я видеше, клатеше глава и със съжаление казваше: "Горкото!" Тя страдаше не от това, вече станало задължително възклицание, просто не можеше да разбере докъде стига съжалението и откъде започва отвращението, въпреки че и двете чувства и бяха еднакво противни и я караха да се чувства нищожество. Боледуваше почти непрекъснато и шкафчето до леглото и беше отрупано с всевъзможни лекарства. Беше длъжна да пие жълтеникавите сиропи с мирис на формалин, и огромните зелени хапове, които засядаха на гърлото. Усещаше, че непрестанните грижи, които полагаха роднините и за нея, ги уморяват и тяхната бивша загриженост и любов, се е превърнала в настояща омраза. Дори лекарите и сестрите, които се грижеха за нея, го правеха някак неохотно, само защото им беше задължение и начина, по който я докосваха, показваше колко ги е гнус. Само баба и се застояваше при нея. Просто сядаше на вечно неоправеното и легло, и я гледаше. Може би защото и към нея се отнасяха като към бреме и с нетърпение чакаха смъртта. За момичето нейното присъствие беше много повече от всички пресилени усмивки и неискрени пожелания, които беше получила за своите дванадесет години. Тя много искаше да и подари нещо и един ден направи от някакъв стар, мръсен и мазен пластилин, човече и когато баба и седна до нея, тя го постави в ръката и. Бабата трепна, но го взе. Беше с чудовищна физиономия и неопределен бозав цвят. Просто един изрод с усмихнато, отвратително за пипане лице. След това бабата излезе. Тя чу как се отваря вратата на клозета: плясъка на нейния подарък в тоалетната чиния; и накрая водата, която го отнесе. От този ден роднините и намираха нейните пластилинови изроди навсякъде из къщата. Те стояха на масата в хола; на тоалетката в спалнята; дори в обувките, които те обуваха припряно сутрин, бързайки за работа и пребледняваха при гадния допир с размазаното пластилиново тяло. Те претърсиха стаята, дрехите, всичко, но никъде не откриха и следи от пластилин. А изродите продължаваха да се появяват. Един ден баба и вдигна капака на тенджерата и изпищя. В яденето, сред бъблукащия сос се подаваха и размекваха усмихнати, пластилинови чудовища. Бабата блъсна вратата на стаята, но я завари напълно облечена и спокойна. Момичето мина покрай нея, сякаш не я виждаше и влезе в кухнята. Баба и я последва. Видя как отваря тенджерата и пластилиновата каша да потъва в гърлото и. Ядеше бързо, сякаш се страхуваше някой да не я спре... След погребението, бабата се прибра в стаята си, заключи се и бръкна под дюшека. Пластилиновият изрод залепна за пръстите, но тя внимателно отхапа от него... "Чудовище от пластилин" - Андрей Слабаков от книгата "Моите кошмари" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sunny_Girl Posted August 15, 2005 Share Posted August 15, 2005 Amazing by Aerosmith I kept the right ones out And let the wrong ones in Had an angel of mercy to see me through all my sins There were times in my life When I was goin' insane Tryin' to walk through The pain When I lost my grip And I hit the floor Yeah, I thought I could leave, but couldn't get out the door I was so sick and tired Of a livin' a lie I was wishin' that I Would die It's amazing With the blink of an eye, you finally see the light It's amazing When the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing And I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight That one last shot's a permanent vacation And how high can you fly with broken wings? Life's a journey, not a destination And I just can't tell just what tomorrow brings You have to learn to crawl Before you learn to walk But I just couldn't listen to all that righteous talk I was out on the street, Just a tryin' to survive Scratchin' to stay alive Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Какво от това Чужди истини заспиват тихо пред моята врата. Чужди спомени угасват скрити в тъмна светлина. Теб те няма, какво от това има други навън в нощта. Какво от туй, че ти си тъй далече. Нощта е вътре в мен. Цветът й само е различен вече, не е така студен. Ще тръгна сам навън със някоя и някъде ще спра. А ти ще бъдеш просто никъде за мен. Какво от това... Ще тръгна сам навън със някоя и някъде ще спра. А ти ще бъдеш просто никъде за мен. Какво от това... Well done! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 FRANKEE "F.U.R.B. (F U Right Back)" (You know there is two sides to every story) See I don't know why you cryin' like a bitch Talkin' shit like a snitch Why you write a song 'bout me If you really didn't care You wouldn't wanna share Tellin' everybody just how you feel Fuck what I did was your fault somehow Fuck the presents, I threw all that shit out Fuck all the cryin' it didn't mean jack Well guess what yo, fuck you right back Fuck what I did was your fault somehow Fuck the presents, I threw all that shit out Fuck all the cryin' it didn't mean jack Well guess what yo, fuck you right back You thought you could really make me moan I had better sex all alone (ha ha ha ha) I had to turn to your friend Now you want me to come back You must be smokin' crack Im goin' else where and thats a fact Fuck all those nights I moaned real loud Fuck it, I faked it, aren't you proud Fuck all those nights you thought you broke my back Well guess what yo, your sex was wack Fuck all those nights I moaned real loud Fuck it, I faked it, aren't you proud Fuck all those nights you thought you broke my back Well guess what yo, your sex was wack You questioned did I care Maybe I would have if you woulda gone down there Now it's over But I do admit i'm glad I didn't catch your crabs I can't sweat that cause I got to go Fuck what I did was your fault somehow Fuck the presents, I threw all that shit out Fuck all the cryin' it didn't mean jack Well guess what yo, fuck you right back. You made me do this Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted August 16, 2005 Share Posted August 16, 2005 Rammstein - Amour Die Liebe ist ein wildes Tier Sie atmet dich sie sucht nach dir Nistet auf gebrochenen Herzen Geht auf Jagd bei Kuss und Kerzen Saugt sich fest an deinen Lippen Grаbt sich Gаnge durch die Rippen Lаsst sich fallen weich wie Schnee Erst wird es heis dann kalt am Ende tut es weh Amour Amour Alle wollen nur dich zаhmen Amour Amour am Ende gefangen zwischen deinen Zаhnen Die Liebe ist ein wildes Tier Sie beist und kratzt und tritt nach mir Halt mich mit tausend Armen fest Zerrt mich in ihr Liebesnest Frist mich auf mit Haut und Haar und wurgt mich wieder aus nach Tag und Jahr Last sich fallen weich wie Schnee Erst wird es heis dann kalt am Ende tut es weh Amour Amour Alle wollen nur dich zahmen Amour Amour am Ende gefangen zwischen deinen Zahnen Die Liebe ist ein wildes Tier In die Falle gehst du ihr In die Augen starrt sie dir Verzaubert wenn ihr Blick dich trifft Bitte bitte gib mir Gift "Любов” Любовта е диво животно - диша те, търси те, гнезди върху разбити сърца. Тръгва на лов при целувка и свещи Здраво се засмуква за устните ти Копае си тунели през ребрата ти Посипва се, нежна като сняг Първо е гореща, после студена, накрая причинява болка Любов, любов Всички искат само да те обуздаят Любов, любов, накрая Съм заклещен между зъбите ти Любовта е диво животно Тя хапе и драска и върви към мен Държи ме здраво с хиляда ръце Влачи ме в любовното си гнездо Оглозгва ме до кокал И после ме изповръща години след това Посипва се, нежна като сняг Първо е гореща, после студена, накрая причинява болка Любов, любов Всички искат само да те обуздаят Любов, любов, накрая Съм заклещен между зъбите ти Любовта е диво животно Падаш в клопката й Вторачва се в очите ти Омаян си, когато погледът й те посрещне Моля те, моля те, дай ми отрова Link to comment Share on other sites More sharing options...
weasel Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 That blue eyed girl She said "no more" That blue eyed girl Became blue eyed whore Down by the water I took her hand Just like my daughter Won't see her again Oh help me jesus Come through this storm I had to lose her To do her harm I heard her holler I heard her moan My lovely daughter I took her home Link to comment Share on other sites More sharing options...
YoUR`DeaTH Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 "Хей, момче, сещаш ли се за шамара, който ти ударих когато се опита да ме целунеш? Сещаш се сигурно, беше прекалено, за да забравиш. Хей, момче, сещаш ли се, когато ми донесе първото цвете - синьо беше и ме подсещаше за твойте очи. Но цветето падна. Аз бях много тъжна, но ти се усмихна и ми каза, че ще ми донесеш много такива цветя, но нито едно от тях нямаше такъв цвят, които да напомня за твоите очи. Хей, момче, сещаш ли се, когато един ден се опитах да те целуна, а ти се дръпна и ми каза: - Мъничка, не те обичам вече, обичм друга и няма смисъл да бъдем заедно. Тогава те погледнах и казах: "Сбогом!!!" Обърнах се и откаснах един лист от дървото до мен и започнах да го гриза. Тогава усетих горчивия вкус на листото. Мислех, че то ще намали болката, но тогава чух твоя топъл и нежен глас: - Мъничка, може ли аз друга да обичам? Тогава се обърнах и започнах да те целувам. Колко беше мил света в тези ми мигове. На другата сутрин отидох при теб, но ти бе блед, тъжен. Не говореше... и когато поисках да си ходя ти каза: - Мъничка, днес заминавам за Америка! Може би повече няма да се видим. Аз бях потресена от твойте думи! На първо време си писахме, но после разбрах, че не трябва да се разпалва любов без перспектива и че любовта чрез писма не е любов. В последното си писмо му написах няколко реда от една стара японска поговорка: "Да обичаш е също като песен да пееш, но няма песен без край!" Един ден, когато се върнах от училище видях писмо адресирано до мен и веднага познах неговия почерк. Питах се дали да го отворя или да го оставя в шкафа, както другите неотворени. Двоумях се. С треперещи ръце го отворих, в него пишеше: " Мъничка, на 12ти вечерта тръгвам от Америка. На 13ти вечерта ще бъда в София. Връщам се завинаги. Когато чуеш моя глас, ако не ме искаш затвори слушалката. Ако ме искаш, ще поговорим и ще бъде както по-рано. И кой казва, че "няма песен без край"? " Това писмо е намерено до момичето с прерязани вени, а до нея е намерен вестник на 13та страница на която пишеше: "...Самолет, който през нощта тръгна от САЩ до Белград, експлодира близо до Югославска граница. Живи няма.... още не е открита причина за експлозията..." В допълнението на писмото е написано с кървави букви: " Да обичаш е също като песен да пееш, но няма песен без край... " 4etete i revete.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sincity Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Enya Only Time Who can say where the road goes, Where the day flows, only time? And who can say if your love grows, As your hearth chose, only time? Who can say why your heart sights, As your live flies, only time? And who can say why your heart cries when your love lies, only time? Who can say when the roads meet, That love might be ,in your heart? and who can say when the day sleeps, and the night keeps all your heart? Night keeps all your heart..... Who can say if your love grows, As your heart chose, only time? And who can say where the road goes Where the day flows, only time? Who knows? Only time Who knows? Only time Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Enya Only Time Who can say where the road goes, Where the day flows, only time? And who can say if your love grows, As your hearth chose, only time? Who can say why your heart sights, As your live flies, only time? And who can say why your heart cries when your love lies, only time? Who can say when the roads meet, That love might be ,in your heart? and who can say when the day sleeps, and the night keeps all your heart? Night keeps all your heart..... Who can say if your love grows, As your heart chose, only time? And who can say where the road goes Where the day flows, only time? Who knows? Only time Who knows? Only time <{POST_SNAPBACK}> Обожавам тази песен!Във всички песни на Enya има нещо много нежно и мистериозно,кото много ми харесва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted August 17, 2005 Share Posted August 17, 2005 Return Of The Warlord Manowar Now the time has come when all is said and done We're back together on the road it's time to fly No more time to wait you know it feels so great Wearin leather on a horse of steel I ride I ain't waiting to get old I'm runnin hot I'm never cold Kiss my ass if you don't like me I don't care I got my wheels I got my friends we're on the road again We're all crazy gonna ride until we die Time to burn you losers better learn No one controls our goddamn lifes We'll do just what we feel riding horses made of steel We're here to burn up the night Losers try to put us down it's just another day I got no money or big house just got life I don't like to save it's more fun to spend If you like metal you're my friend And that bike out in the yard well that's my wife Don't try to understand me my family never will Had to punch my teacher out now he's chilled I might stay in school or die in prison Either way it's my decision one more beer and heavy metal And I'm just fine Time to burn you losers better learn No one controls our goddamn lifes We'll do just what we feel riding horses made of steel We're here to burn up the night We are the undefeated we're not living in the past We're here tonight to kick some goddamn ass Feel the power of the wheel lets drink to riding steel Livin hard and ridin fast Time to burn you losers better learn No one controls our goddam lifes We'll do just what we feel riding horses made of steel We're here to burn up the night Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 За тези като мен... INXS Beautiful girl Nicky's in the corner With a black coat on Running from a bad home With some cat inside Now where did you find her Among the neon lights (or ghosts?) That haunt the streets outside She says Stay with me Beautiful girl Stay with me Beautiful girl Stay with me She wants to go home From doorway to doorway Street corner to corner With the neon ghosts in the city And she says Stay with me Stay with me She's so scared So very frightened Anything could happen Right here tonight Beautiful girl Stay with me Beautiful girl Stay with me Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 Йоана - Hypersonic Сива мъгла се вие и ме мяркаш едва, голи блясъци виждаш - това е мойта следа Жаден демон излиза и се вплита в плътта, дива сила навлиза влажни и мокри тела Аз ще се вмъкна в теб, ще разбъркам в теб, ще разхвърлям душата ти аз, ще се влея във теб, ще кипя във теб, ще взривя покоя ти Поглед в теб ще впия, ще разтворя криле мисълта ти се стича и облива ме Аз ще се вмъкна в теб, ще разбъркам в теб, ще разхвърлям душата ти аз, ще се влея във теб, ще кипя във теб, ще взривя покоя ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
E.T. Posted August 18, 2005 Share Posted August 18, 2005 U2 Beautiful Day The heart is a bloom Shoots up through the stony ground There's no room No space to rent in this town You're out of luck And the reason that you had to care The traffic is stuck And you're not moving anywhere You thought you'd found a friend To take you out of this place Someone you could lend a hand In return for grace It's a beautiful day Sky falls, you feel like It's a beautiful day Don't let it get away You're on the road But you've got no destination You're in the mud In the maze of her imagination You love this town Even if that doesn't ring true You've been all over And it's been all over you It's a beautiful day Don't let it get away It's a beautiful day Touch me Take me to that other place Teach me I know I'm not a hopeless case See the world in green and blue See China right in front of you See the canyons broken by cloud See the tuna fleets clearing the sea out See the Bedouin fires at night See the oil fields at first light And see the bird with a leaf in her mouth After the flood all the colors came out It was a beautiful day Don't let it get away Beautiful day Touch me Take me to that other place Reach me I know I'm not a hopeless case What you don't have you don't need it now What you don't know you can feel it somehow What you don't have you don't need it now Don't need it now Was a beautiful day Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.