Kreideiky Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 ~ Going Down ~ Dawn sings in the garden Phone sings in the hall This boy's dead from two day's life Resurrected by the call Penny here, we've got to come, so come on round to me There's so much, Penny lying here to touch, taste and tease Ring a ding ding ding i'm going down I'm coming round Penny's place her crummy room Her dansette crackles to jimi's tune I don't care, I taste ambre solaire Her neck, her thighs, her lips, her hair Ring a ding ding ding i'm going down I'm coming around All thoughts of sleep desert me There is no time 30 minutes brings me round to her number 9 Yeah she looks like a painting Jackson Pollock's number 5 Come into the forest and taste the trees The sun starts shining and i'm hard to please Ring a ding ding ding i'm going down I'm coming around All thoughts... To look down on the clouds You don't need to fly I've never flown in a plane I'll live until i die... the stone roses The Stone Roses - Going Down ***** ~ Elizabeth My Dear ~ Tear me apart and boil my bones I'll not rest till she's lost her throne My aim is true my message is clear It's curtains for you, Elizabeth my dear ... the stone roses The Stone Roses - Elizabeth My Dear ***** ~ Your Star Will Shine ~ Your star will shine again one day Through deep blue velvet skies Shine for all the world to see The universe in your eyes When the storm outside is raging And the dogs they howl your name Lay down and sleep , i'll kiss you You're star will shine. nah, nah, nah, nah, nah, nah, nah, nah Hush my darling, don't you cry I'll stay by your side until morning All through the night I'll watch the skies And your distant sun will shine Like the gun that's trained Right between your Daddy's eyes... the stone roses The Stone Roses - Your Star Will Shine Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Hold On To My Heart W.A.S.P. There's a flame, flame in my heart And there's no rain, can put it out And there's a flame, it's burning in my heart And there's no rain, ooh can put it out So just hold me, hold me, hold me Take away the pain, inside my soul And I'm afraid, so all alone Take away the pain, that's burning in my soul Cause I'm afraid that I'll be all alone So just hold me, hold me, hold me Hold on to my heart, to my heart, to me Hold on to my heart, to my heart, to me And oh no, don't let me go cause all I am You hold in your hands, and hold me And I'll make it through the night And I'll be alright, hold on, hold on to my heart http://www.warez.ru:8084/mp3/Wasp/Wasp.199...To.My.Heart.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Три танкиста На границе тучи ходят хмуро Край суровый тишиной объят У высоких берегов Амура Часовые Родины стоят Там врагу заслон поставлен прочный Там стоит отважен и силен У границ земли дальневосточной Броневой ударный батальон Там живут- и песня в том порука- Нерушимой крепкою семьей Три танкиста, три веселых друга Экипаж машины боевой На траву легла роса густая Полегли туманы широки В эту ночь решили самураи Перейти границу у реки Но разведка доложила точно И пошел, командою взметен, По родной земле дальневосточной Броневой ударный батальон. Мчались танки,ветер подымая, Наступала грозная броня И летели наземь самураи Под напором стали и огня И добили- песня в том порука Всех врагов в атаке огневой Три танкиста, три веселых друга- Экипаж машины боевой! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 НЯМО ТЯЛО " ...тази ловкост на телата, тази девственост в езика." Гаустин, 198... За това което прави тя с език и тяло чуй езикът как й липсва кой ти иска тук Батай Анаис Нин Фуко Буковски само тя да се разкаже без езика няма тяло без езика - нямо тяло важно е ухото само тази мида на страстта Георги Господинов Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Още нещо на любовна тематика. Надявам се да не ми се сърдите Просто ми е едно такова...любовно Целувай очите ми бавно, спусни се по бялата шия. Не си ме изследвал отдавна, следи други нямам да крия. И бавно сега ме събличай... една подир друга да падат красивите дрехи... обичаш, това е за тебе наградата. Прегръщай ме бавно и нека притисна се в теб отмаляла. Сложи ме в леглото полека, разглеждайки моето тяло. Не бързай, а бавно люби ме. Събирай ме ... страст разпиляна. И бавно ... и бавно вземи ме. С любов те дарявам в замяна. Мая Попова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Цар Иван Шишман Зная си дълга ! Достойно като войн да загина ! Но твоя дълг е паство и родина да изведеш оттатък само вяра сега е нужна - нещо съм разбрал! През моя преждевременно узрял живот и то е истина прастара ! Непоклатима ! Не на мъртъвци не върху кости се крепи България а на духа на своите Светци! Изсмука тлен царе и господари покри в забрава цели племена но тя богоспасената страна чрез тях пребъдва аз те призовавам ! Отшелнико велики от Атон книжовнико със всеславянска слава ! Ти пожали народа си безправен посичан с меч пробождан със стрели но още чист но още православен ! На тебе го предавам аз - бъди! Което си водител и предтеча ! И ако мрак се спусне сей звезди ! Не на мъртъвци не върху кости се крепи България а на духа на своите Светци Епизод Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 ФЬОНИ МЪТИ КРЪГЛИ РЕЧНИ КАМЪНИ (тъжна приказка) Константин Павлов Фьони е кафява. Светлокафява. Кадифено меки са перата й. Фьони мъти кръгли речни камъни. Седем. Това е Фьони. Това са камъните Фреска, Фон, Фретон, Фритоли, Персифедрон, Орон, Жиг. Камъните също са кафяви. Светлокафяви, продълговато кръгли. Камъните много си приличат. Само Фьони може да ги различи. Само Фьони може да ги назове по име. Фреска Фон Фретон Фритоли Персифедрон Орон и Жиг. Фьони ще им бъде нежна майка. Това е Фреска. Фреска е единственото й момиче. Прекалено женствена ще бъде тя. Трябва да внимава с нея - красота и доброта събрани заедно добро не носят. Това е Фон. Фон ще бъде доверчив и непохватен. Ще се разболее от детски паралич и ще му изсъхне лявото крило. Горкичкият. Това е Фретон. Това е Жиг. Фретон - груба сила без чувствителност. Ще извади едното оченце на Жиг. Това е Фритоли. Това е ножът. Фритоли ще бъде весел дебелак. Склонност към шеги без остроумие. Ще го заколят млад. Това е Персифедрон. Любимецът на Фьони е Персифедрон. Пъргав и стеснителен, поривист и сдържан - всичко това едновременно! Орон. Орон - тъмен характер, мистична душа. Няма да признае Фьони за родител. Възмездие за сторен грях - преди, някога, далече назад... Това е Жиг. Това е Фретон. Жиг ще има хитро изражение. А когато Фретон му извади едното оченце, лицето му ще захитрее още повече. Фьони мъти кръгли речни камъни. Двадесет и второ денонощие. Ослушва се. С нежна човка чуква върху Фреска. Тишина. Фьони разсъждава така: Забави се Фреска. И Фон се забави. И Фретон. И Фритоли. И Персифедрон. Орон и Жиг - също така. И е тъжно това. Много е тъжно това. Има ли нещо по-тъжно от това? Ах, нека се парализира Фон! Ах, нека ослепее Жиг! Ах, нека заколят Фритоли! Ах, нека, ах, нека! Само да имаше! Ах, да имаше: Фреска Фон Фретон Фритоли Персифедрон Орон и Жиг! Уви, това е невъзможно: Фьони мъти кръгли речни камъни. Фьони е тъжна. Фьони плаче. Камъните са тъжни. И камъните плачат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Оувърман.......яко...... и тъжно.......оправдава си името Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Gary Moore - Crying In The Shadows Sometimes he sees her walking by. He never looks her in the eye. She doesn't know, she doesn't care, what he is feeling. And as she turns to walk away, there is nothing he can say. She doesn't know. Why should she care? When he's alone, she's never there, to see him Crying in the shadows of a love he used to know, but now it's all over. Crying in the shadows of someone he called his own, but now he's all alone again. Sometimes she sees him walking by. She never looks him in the eye. He doesn't know, he doesn't care, what she is feeling. As he turns to walk away, there is nothing she can say. He doesn't know. Why should he care? When she's alone, he's never there. He leaves her Crying in the shadows of a love she used to know, but now it's all over. Crying in the shadows of someone she called her own, but now she's all alone again. Well, he can see it in her eyes. And she can fell it in her heart. Yes, they can feel it in their hearts. It's tearing them apart. Over and over again. Crying in the shadows of a love he used to know, but now it's all over. Crying in the shadows of someone she called her own, but now she's all alone. Crying in the shadows of a love they used to know, but now it's all over. Crying in the shadows of a love they used to know, but now they're all alone again. Crying in the shadows. Crying in the shadows, of love. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Хмм то тва за Фьони май се учеше в 4 клас доколкото помня. Не знам само кой го е сложил в учебника... Queen of the Damned OST: Jay Gordon of Orgy - Slept So Long Walking, waiting Alone without a care Hoping, and hating Things that I can't bear Did you think it's cool to walk right up To take my life and fuck it up Well did you Well did you I see hell in your eyes Taken in by suprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside Walking, waiting Alone without a care Hoping, and hating Things that I can't bear Did you think its cool to walk right up To take my life and fuck it up Well did you I hate you I see hell in your eyes Taken in by suprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside I've slept so long without you It's tearing me apart, too How to get this far Playing games with this old heart I've killed a million petty souls But I couldn't kill you I've slept so long without you I see Hell in your eyes Taken in by suprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside I see Hell in your eyes Taken in by suprise Touching you makes me feel alive Touching you makes me die inside Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Stevie Wonder I Just Called To Say I Love You No New Year's Day to celebrate No chocolate covered candy hearts to give away No first of spring No song to sing In fact here's just another ordinary day No April rain No flowers bloom No wedding Saturday within the month of June But what it is, is something true Made up of these three words that I must say to you I just called to say I love you I just called to say how much I care I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart No summer's high No warm July No harvest moon to light one tender August night No autumn breeze No falling leaves Not even time for birds to fly to southern skies No Libra sun No Halloween No giving thanks to all the Christmas joy you bring But what it is, though old so new To fill your heart like no three words could ever do I just called to say I love you I just called to say how much I care, I do I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart I just called to say I love you I just called to say how much I care, I do I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart, of my heart, of my heart I just called to say I love you I just called to say how much I care, I do I just called to say I love you And I mean it from the bottom of my heart, of my heart, baby of my heart Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 ОБИЧАМ ТЕ Обичам те със пръстите ти тръпни! Обичам те със устните, с косата! Обичам те в тръпчинките кафяви! Обичам те сред облака, върху зeмята! Обичам те във чашката на мака, във капка мед, във капчица отрова! Обичам те с дишането, с мрака! Обичам те под старата луна, с луната нова! Обичам те в дъжда, във храсталака, с пчелите, оплождащи полето! Обичам те засмян, намръщен, плакал! Обичам те до края на сърцето! ........................................................ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Красавице - изчезна ми ума! Ще трябва твойта гръд да претършувам! Намеря ли го - ще те нацелувам! Ако го няма там - ме накажи! Ала къде ще се е сврял, кажи - той поглед не откъсваше от тебе! Ще трябва да претърсим под полата - край пъпчето ти и между бедрата!.. И ми прости безумните брътвежи, достойни за простаци и невежи! Нали разбра - изгубих си ума! Как красотата ще спаси света? Ако, край ябълката на раздора, за най-красивата жена във спора например - Парис тебе би избрал, Атина с Хера би се примирили! Със избора му биха се смирили! Не би била Троянската война! Гордан Тренчев Link to comment Share on other sites More sharing options...
AVANA Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 You can run and you can hide You can tell me you're untrue You can play around with my feelings Say you found somebody new But there's one thing you can't do You can't stop me loving you You know I love you baby Why do you treat me this way I don't deserve this kind of treatment And I'd have been so good like a lover should And I'd have loved you anyway You can run and you can hide You can tell me you're untrue You can play around with my feelings Say you found somebody new But there's one thing you can't do You can't stop me loving you You're gonna drive me crazy honey Why are you so blind Cool, aw you think you're so cool now, baby But you just can't see all the love in me When I give you all the time I know I'm gonna be fine You ain't gonna pull my chain I ain't gonna change my mind How do you feel baby I bet you feel real tall Why did you leave your manhunt, honey When I give you love and it's not enough And you try to make me look small Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Натежали и вкусни, с цвят на пухкави устни, вплели слънцето в своя нектар, жажда в тебе събуждат и невинно възбуждат в сетивата ти сладък пожар! Посегни да усетиш тежестта във ръцете, сочни праскови мамят очи и неистово жаден, на инстинкта отдаден, длан протегна и мене откри. Нека сокът се стича, както ти го обичаш, да ме гали със шеметен плам, като миро черковно, върху тяло греховно, да измие от мен всеки свян. Бавно устни допираш, но нектара не спира, да се лее по нежния мъх, тези праскови сочни в твойте устни порочни, ще достигнат до тихия връх. Албена Соколова Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Някакси не е коректно да не споменаваме авторите на произведенията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 29, 2004 Share Posted November 29, 2004 Права си...ще ги добавя. Ето още едно прекрасно и възбуждащо : Желание Желание за секс струи от погледа - под клепки примижали, потрепващи като крила на пеперуда около ярък пламък закръжила. С езиче розово докосваш устните си мило и зъбките ти бели блестят като брилянти от слънцето огрени. Люлееща походка на кръшното ти тяло събужда в мен мъжкото начало пулсиращо дълбоко нейде в слабините. Искам те сега - като лоза да те обвия, жадно да захапя нежната ти шия, с връхчета на пръсти да те галя до отмала страстно да те любя! Александър Колев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 ~ Colorblind ~ I am colorblind Coffee black and egg white Pull me out from inside I am ready I am taffy stuck and tongue tied Stutter shook and uptight Pull me out from inside I am ready I am fine I am covered in skin No one gets to come in Pull me out from inside I am folded and unfolded and unfolding I am colorblind Coffee black and egg white Pull me out from inside I am ready I am fine counting crows Counting Crows - Colorblind Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 НЕКА БЪДА ТВОЯТА ЕСЕН /Ваня Костова/ Не можах да бъда твоята пролет Не можах да бъда твоето лято /2/ Нека /2/ бъда твоята есен Нека бъда твоята есен, ще тежа във ръцете ти златна и зряла, ще се стича в сърцето ти моята сладост, и кръвта ти ще стане вино- есенно младо. Дрехата си, ще ти постилам, като златна затоплена шума, и укротена, и немилвана аз до теб ще лежа безшумно. Не можах да бъда твоята пролет - друг окърши клоните нацъфтели. Не можах да бъда твоето лято друг се къпа в реките горещи и бели. Няма да има пролетни мълнии, юлски горещници няма да има, с кротка нежност ще те изпълня, с ябълков дъх и нещо без име. Не можах да бъда твоята пролет Не можах да бъда твоето лято Нека /2/ бъда твоята есен. Не можах да бъда твоето лятo. Нека /2/ бъда твоята есен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 I Don't Want To Miss A Thing Aerosmith I could stay awake just to hear you breathing, Watch you smile while you are sleeping, While you're far away and dreaming, I could spend my life in this sweet surrender, I could stay lost in this moment forever, When every moment spent with you is a moment I treasure, Don't wanna close my eyes, I don't wanna fall asleep, Cause I'd miss you baby, And I don't wanna miss a thing, Cause even when I dream of you, The sweetest dream would never do, I'd still miss you babe, And I don't wanna miss a thing. Lying close to you, feeling your heart beating, And I'm wondering what you're dreaming, Wondering if it's me you're seeing, And then I kiss your eyes, And thank God we're together, I just wanna stay with you in this moment forever, Forever and ever. And I don't wanna miss one smile, I don't wanna miss one kiss, I just wanna be with you, Right here with you, just like this, I just wanna hold you close, And feel your heart so close to mine, And just stay here in this moment, For all the rest of time Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Aurora Borealis Silent death is creeping in the night while the burning sky gives hope owls watching the dying wanderer flames in the sky, freezing night Why is the sky so bright at night who put the flames in our lives... northern light winds are so cold and he knows the only hope is to follow the flames in the northern sky Guide me burning sky, guide me kiss goodbey the freezing night northern lights, will you take me guide me burning sky, guide me Why is the sky so bright at night who put the flames in our lives... northern light winds are so cold and he knows the only hope is to follow the flames in the northern sky Catamenia/Morning Crimson/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 КАМИЛО МОЯ Пред вратата на стаята на пръсти ходи напред-назад жената на Йеремия. От време на време се спира пред вратата, долепя ухо и сълзите й капят направо на чергата. Вътре Йеремия седи на леглото с вестник в ръка и беседва с някаква камила. - Междупланетната станция "Касини" полетя към Сатурн - казва й той. - Най-напред ще върви към Венера, в нейното гравитационно поле ще извърши две маневри на ускоряване, а след това, през 2001 година, ще мине на 400 километра от Земята и засилена като с прашка от земната гравитация, ще отлети към Юпитер, с чиято пък помощ ще се насочи към Сатурн. Какво ще правим ние с тебе, камило моя, през това време? Камилата не отговаря. - Ще треперим! - казва Йеремия. - Ще треперим дали ще изкараме зимата, дали ще има какво да ядем, докато раззеленее лападът, и дали няма да ни спрат тока. Камилата го гледа с блестящите си черни очи и не казва нищо. - "Касини" ще влезе в орбита около Сатурн през юли 2004 година, а три месеца по-късно ще прелети край Титан, най-големия спътник на Сатурн. А ние с тебе, камило моя, какво ще правим? Камилата мълчи. - Ще кърпим старите обувки, ще пием бира на вересия и ще треперим да не ни съкратят от горското! - обяснява й Йеремия. - Това ще правим. От "Касини" ще се отдели спускаемият апарат "Хюйгенс" и ще кацне на повърхността на Титан. А ние с тебе за какво сме подготвени, камило моя? Йеремия отпива от шишето с мастика, преполовил го е и въобще не чака отговора на камилата. - Май само за треперене - казва. - Че не треперихме ли с тебе, камило моя, толкова години? Не треперихме ли цял живот? Треперихме в училище, треперихме в чужбина, треперихме за повишение, за заем, за частното ползване, за да не ни хванат на пазара... Камилата кима с глава - май треперихме. - Така е - казва Йеремия. - Може и да не е личало чак толкова, но така си беше. - Така си беше - казва камилата. Отвън жена му плаче и се чуди какво да прави. - "Касини" ще кръжи в системата на Сатурн до 2008 година и ще събира данни за спътниците, пръстените и атмосферата. Учените се интересуват защо едното полукълбо на спътника Япет е снежнобяло, докато другото е катраненочерно. Виждаш ли от какво се интересуват хората, камило моя? Камилата се усмихва горчиво. - А ние с тебе от какво се интересуваме? - пита Йеремия. - От какво се интересувахме? Да си сложим бойлер, камило моя, да си купим кола на старо и да си приберем онези три метра от съседната нива, дето са си наши. Мастиката отново забълбуква в гърлото му. Камилата го гледа и преглъща. - Те ще се опитат да разкрият дали луната Енцелад е вулканично активна - казва Йеремия. - И дали евентуалните изригвания не "подхранват" най-външния сатурнов пръстен. Каква ни е на нас луната Енцелад, камило моя? Чувала ли си някога за нея? Камилата клати отрицателно глава. - Живяхме си и без луната Енцелад! - отсича Йеремия. Надига бутилката, но в нея вече няма нищо. - Но знаеш ли какво ми минава през ума, камило моя? - казва внезапно Йеремия. - Всъщност беше ли това живот? Камилата го гледа и отговорът се чете в очите й. - Права си! - казва Йеремия. - Не беше. Беше си живо треперене. Пред вратата жена му тихо плаче. Мъчно й е, че Йеремия не говори с нея, а с камилата. Още повече че камила няма. Станислав Стратиев, "Вавилонска хроника" ------ БЪЛГАРСКИЯТ САМУРАЙ Ние сме страна на самураи. Самураите на Балканите. Най-напред бяхме белгийците на Балканите, след това прусаците на Балканите, а сега сме самураите. Може би един ден ще бъдем българите на Балканите. Като истински самураи и ние не работим нищо. Предпочитаме през цялото време да се бием. Българският самурай се бие само в гърдите. И се размножава чрез делене. И противопоставяне. Той дава не обет, а обед за служба. Българският самурай е верен не на дадената дума, а на този, който дава думата. Той е винаги от страната на изгряващото слънце. И никога от страната на залязващото. Конят на българския самурай е троянски, любимото му оръжие е чадър, а ветрилото му прави априлски вятър. Той никога не употребява меча си - пази го за музея на революционното движение. Българският самурай вярва не в кармата, а в казармата. Кимоното на българския самурай преди беше от шаек, а сега е от американ. Българският самурай прави харакири на съседа си. Той обича не "хайку", а хайки. Дори когато е с джапанки, българският самурай е бос. Българският самурай не бръсне никого. Даже главата си. И яде ластовичите гнезда заедно с ластовиците. Българският самурай винаги се смее последен. И се познава и под съдран чул. Той е прав, дори когато е легнал. Любимото му изкуство е бойното. Когато чуе думата "култура", българският самурай се хваща не за пистолета, а за бюджета. И съкращава сумата. В предизборната си програма той обещава да превърне дори плачещите върби в смеещи се. И Черно море в Бяло. Паунът на българския самурай е едноцветен. Българският самурай е екологически чист, политически активен, социално слаб и сексуално силен. Той не гори, но поддържа горенето, Не яде треви, но където мине, трева не никне. Колкото повече сме самураи на Балканите, толкова по-малко ще бъдем българи в Европа. Станислав Стратиев,"Българският модел" ------ БЪЛГАРСКИЯТ МОДЕЛ Ако сме дали нещо на света - това е българският модел. Той е - както Хеопсовата пирамида или Вавилонската кула - нашият принос в съкровищницата на човечеството. Казано сложно - това е състояние на духа. Определен начин на мислене. Тип душевност. Казано просто - обратното на всичко. Колумб тръгва за Индия и открива Америка. Ние тръгваме за Америка и стигаме в Индия. Все откриваме Америка и все се оказва, че сме открили Индия. Навсякъде по света в приказката на Андерсен кралят е гол. У нас се получи обратното - кралят е облечен, а народът е гол. И гладен. И безработен. Навсякъде по света считат лудите за свестни, но болни хора. У нас свестните считат за луди. Още от времето на Ботев. Навсякъде по света дупките са предимно в сиренето. У нас те са на ръководни места. Там, когато стреляш по някого, той умира. Тук, дори когато стреляш по друг, умира Алеко Константинов. Там са велики народите. Тук - Народното събрание. Там от великото до смешното има само една крачка. Тук няма никаква разлика. При тях са свободни хората, а при нас - цените. Това е българският модел. Българският модел е по-лош от Бермудския триъгълник. В Бермудския триъгълник нещата просто изчезват. И знаеш, че ги няма. При българския модел ги има, но не са те. И не знаеш какво е. Нарича се бензиностанция, но нито има бензин, нито ти сменят маслото, нито проверяват гумите, нито мият стъклата. Знаеш само, че е най-високото на Балканите. Или най-широкото. Според този модел българските джуджета са най-ниските в света, а българските мъже - най-мъжествените. Българският модел е, когато мълчанието е злато, а преклонената главичка остра сабя не сече и по-добре яйце днес отколкото кокошка утре, защото кроткото агне от две майки суче. И когато отвличаме останките на Чарли Чаплин за откуп. При българския модел селяните идват в града, за да купуват мляко, а гражданите отиват на село, за да прибират реколтата. Българският модел е велосипед без педали, но с десет кормила. И когато заводите произвеждат художествена самодейност. Българският модел е продупчена и завързана с конец стотинка. За да се возим безплатно в асансьор и да говорим безплатно по телефон. При българския модел няма девета дупка на кавала. Тя не е пробита. Пробита е направо десетата. Българският модел е не аз да съм добре, а ти да си зле. Българският модел е неунищожаем. С него ще бъде свършено, когато всички отидем в Канада. Както ще бъде свършено и със самата Канада. Станислав Стратиев,"Българският модел" Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Pogues - Streams Of Whiskey Last night as I slept I dreamt I met with Behan I shook him by the hand and we passed the time of day When questioned on his views On the crux of life's philosophies He had but these few clear and simple words to say I am going, I am going Any which way the wind may be blowing I am going, I am going Where streams of whiskey are flowing I have cursed, bled and sworn Jumped bail and landed up in jail Life has often tried to stretch me But the rope always was slack And now that I've a pile I'll go down to the Chelsea I'll walk in on my feet But I'll leave there on my back Because I am going, I am going Any which way the wind may be blowing I am going, I am going Where streams of whiskey are flowing Oh the words that he spoke Seemed the wisest of philosophies There's nothing ever gained By a wet thing called a tear When the world is too dark And I need the light inside of me I'll walk into a bar And drink fifteen pints of beer Iam going, I am going Any which way the wind may be blowing I am going, I am going Where streams of whiskey are flowing I am going, I am going Any which way the wind may be blowing I am going, I am going Where streams of whiskey are flowing Where streams of whiskey are flowing Where streams of whiskey are flowing Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 Remember Yesterday Hammerfall Can you tell me why It seems so hard to carry on When you hear a voice From long ago, so bittersweet Even though I try, I can not Read between the lines You know I tried, Oh, yes, I tried, what´s wrong Too late to turn back time To look over my shoulder Maybe one day i´ll return again Remember yesterday And think about tomorrow But you have to live today Oh, lonely yesterday Don´t leave me with the sorrow Cause I have to live today Every morning I awake To see the newborn day To carry on the flame Until the end of time Too late to turn back time To look over my shoulder Maybe one day i´ll return again Remember yesterday And think about tomorrow But you have to live today Oh, lonely yesterday Don´t leave me with the sorrow Cause I have to live today Oh, oh, oh, don´t you step aside And pretend about the future Oh, oh, oh, never live a lie Don´t you know tomorrow never comes Remember yesterday And think about tomorrow But you have to live today Oh, lonely yesterday Don´t leave me with the sorrow Cause I have to live today Oh, oh, oh, don´t you step aside And pretend about the future Oh, oh, oh, never live a lie Don´t you know tomorrow never comes http://www.warez.ru:8084/mp3/Hammerfall/Le...r.Yesterday.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted December 1, 2004 Share Posted December 1, 2004 ~ Bittersweet ~ If I tell you Will you listen? Will you stay? Will you be here forever? Never go away? Never thought things would change, hold me tight Please don't say again that you have to go A bitter thought I had it all But I just let it go Hold your silence It's so violence since you're gone All my thoughts are with you forever 'Till the day we'll be back together I will be waiting for you If I had told you You would've listened You had stayed You would be here forever Never went away It would never have been all the same All our time what have been in vain Cause you had to go The sweetest thought Had it all Cause I did let you go All our moments keep me warm When you're gone All my thoughts are with you forever 'Till the day we'll be back together I will be waiting for you within temptation Within Temptation - Bittersweet Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.