PSYCHOSIS Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Rainbow - Do you close your eyes ...Do you close your eyes when you're making love Making sweet love to me... Josh Kelly - To make you feel my love When the rain is blowing in your face And the whole world is on your case I would offer you a warm embrace To make you feel my love When the evening shadows and the stars appear And there is no one to dry your tears I could hold you for a million years To make you feel my love I know you haven't made your mind up yet But I would never do you wrong I've known it from the moment that we met No doubt in my mind where you belong I'd go hungry, I'd go black and blue I'd go crawling down the avenue There ain't nothing that I wouldn't do To make you feel my love The storms are raging on a rolling sea Down the highway of regret The winds of change are blowing wild and free But you ain't seen nothing like me yet There ain't nothing that I wouldn't do Go to the ends of the earth for you Make you happy, make your dreams come true To make you feel my love Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 СПЕЦИЛНО ЗА големия с МАЛКИ БУКВИ HEKTIK не за друго ама е петък хора ... мухаха обичайте се !!! The Cure - Friday I’m in love I don’t care if monday’s blue Tuesday’s grey and wednesday too Thursday I don’t care about you It’s friday I’m in love Monday you can fall apart Tuesday wednesday break my heart Thursday doesn’t even start It’s friday I’m in love Saturday wait And sunday always comes too late But friday never hesitate... I don’t care if monday’s black Tuesday wednesday heart attack Thursday never looking back It’s friday I’m in love Monday you can hold your head Tuesday wednesday stay in bed Or thursday watch the walls instead It’s friday I’m in love Saturday wait And sunday always comes too late But friday never hesitate... Dressed up to the eyes It’s a wonderful surprise To see your shoes and your spirits rise Throwing out your frown And just smiling at the sound And as sleek as a shriek Spinning round and round Always take a big bite It’s such a gorgeous sight To see you in the middle of the night You can never get enough Enough of this stuff It’s friday I’m in love Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Falling Away From Me KoRn Hey I'm feelin tired My time is gone today You flirt with suicide Sometimes that's ok Do what others say I'm here standing hollow Falling away from me Falling away from me The day is here fading That's when i'm insane I flirt with suicide Sometimes kills the pain I can always say It's gonna be better tomorrow Falling away from me Falling away from me Beating me down Beating me beating me Down, Down Into the ground Screaming some sound Beating me beating me Down, Down Into the ground (Falling away from me) It's spinning round and round (Falling away from me) It's lost and can't be found (Falling away from me) It's spinning round and round (Falling away from, me) Throw it down Beating me down Beating me beating me Down, Down Into the ground Screaming some sound Beating me beating me Down, Down Into the ground Twisting me They won't go away So I pray Go away Life's falling away from me It's falling away from me Life's falling away from me FUCK! Beating me down Beating me beating me Down, Down Into the ground Screaming some sound Beating me beating me Down, Down Into the ground (Falling away from me) Beating me beating me (Falling away from me) Down, down Into the ground (Falling away from me) Screaming some sound Beating me, beating me (Falling away from me) Down, Down Into the ground Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Франсоа Вийон БАЛАДА ЗА ОБРАТНИТЕ ИСТИНИ На врага се осланя човек и е петимен всеки за глад, който спи като пън, е нащрек, вкус на плява - каква благодат, колко смел е превитият врат, нежност има в сърцето от лед и почтеност във злия пират, а на влюбен умът му е в ред. На изгнаника пътят е лек, чист е, който се къпе в разврат, изнудвачът - на почит човек, луда радост - ритникът отзад, лицемерът е верен събрат, най-добре е да нямаш късмет, всичко бяло е в черния цвят, а на влюбен умът му е в ред. Всяко бреме е пухен дюшек, а простакът - духовно богат, жив е, който лежи във ковчег, да крадеш е почтен занаят, всеки пъзльо е смел акробат, от ядосан се иска съвет, във бардаците няма разврат, а на влюбен умът му е в ред. Вас ви дразни подобен похват? Изигран, аз съм всъщност богат. Йезуитът е доблестен гад. От трагизъм сме смешни наглед. Няма истини без маскарад. А на влюбен умът му е в ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Елегия на майка ми Как чакам вечер в дъхавите клони на старата липа край моя дом да се притули месец, да отрони звездица лъч над тоя град-фантом. Как тихо вейва споменът тогаз за детство, похитено твърде рано и сякаш из руините му глас покъртен шъпне кротичкото: „Мамо!“ И тя отвръща: „Чедо, прибери се, че пада мрак!“ Как скоро падна той! Не го усетих даже — вогнезди се в душата ми... Прояде я до гной... А старата липа с горчиви гранки пак милва набразденото ми чело. В прозореца ми майчината сянка през листите заплакан взор е свела... Български Инок Моя любов На Стефан Димов и "Домино" Заради очите ти си струва да отмина всяка лоша дума с мълчание, моя любов. Заради косите ти си струва са заспивам сам и да сънувам узряла ръж, моя любов. С теб до днес преживях и вина, и дни на радостта, но чак сега казвам аз: Заради ръцете ти си струва да прегърна обич и да чувам вика ти в мен, моя любов. Заради един човек си струва и едно море да се преплува в безлунна нощ, моя любов. с теб до днес надживях и вина и съдба, но чак сега казвам аз: Заради един живот си струва да живееш, без да се преструващ, че не си сгрешил, мое любов. Заради една сълза си струва да простя и пак да те целувам до сетен дъх, моя любов. Михаил Белчев Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Момиче в син гащиризон От горе до долу светкавицата на ципа Сигурно си гола в твоя пашкул от син плат. Ако някой нежно дръпне ципа, който минава между твоите гърди и слиза - танцуваща ос през твоя пъп - и отива да се изгуби между твоите бедра, синият гащиризон ще падне - море в твоите нозе - и ти ще излезеш от вълните му, Афродита, още веднъж родена от пяната. Хулио Кортасар ------ СТЕНИ ОТ СТАРА СТАЯ Кенет Уайт Върху първата стена беше щампата на Хокусай върху втората радиография на моите ребра върху третата предългият цитат от Ницше върху четвъртата изобщо нищо - тя е тази през която минах за да дойда ето ме ------ Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Nazareth - Where Are You Now? Every single day I think of the times When you were still mine And I’m blue Got to get away Get you out of my mind I’m caught up in time And I’m blue I don’t miss all the fun that we had You were always around me Where are you now I need you now If you were around It would be alright Living on my own I know I’m to blame I’m locked in my chains And you’re free Fallen like a stone I’m down on the ground I’m tied up and bound And you’re free I don’t miss all the fun that we had You were always around me Where are you now I need you now If you were around it would be alright Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 26, 2004 Share Posted November 26, 2004 Janet Jackson Where Are You Now? Love, my love I regret the day you went away I was too young to understand my love But now I understand my mistakes Where, where are you now? Now that I'm ready to Ready to love you the way you loved me then Where are you now? Do you still think of me? Or does your heart belong to someone else's Love, Oh my love Wonder sometimes were you just a dream I sit in the dark Wondering if our paths Will ever cross again Oh lord I need to know I sit and wonder If I close my eyes And make a wish When they open will you be right here with me Could it be that two people were meant to be In my dreams that's what I feel Or could it be that I'll never see you again My love that was so true Still I sit here waiting all alone By the phone for you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 ~ Leif Erikson ~ She says It helps with the lights out Her rabid glow Is like braille to the night She swears I'm a slave to the details But if your life is such a big joke Why should I care? The clock is set for nine But you know you're gonna make it eight So that you two can take some time Teach each other to reciprocate She feels that my sentimental side Should be held with kids gloves But she doesn't know That I left my urge in the icebox She swears I'm just prey to the female Well then hook me up and throw me baby cakes Cause I like to get hooked The clock is set for nine But you know you're gonna make it eight All the people that you've loved They're all bound to leave some keepsakes I've been swinging all the time Think it's time to learn your way I picture you and me together In the jungle it will be ok I'll bring you when my lifeboat Sails through the night That is supposing that You don't sleep tonight It's like learning a new language Helps me catch up on my mind If you don't bring up those lonely parts This could be a good time It's like learning a new language You come here to me We'll collect those lonely parts And set them down You come here to me... She says brief things Her love's a pony My love's subliminal She says brief things Her love's a pony My love's subliminal interpol Interpol - Leif Erikson Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Whiskey Lullaby Alison Crauss ft. Brad Paisley She put him out Like the burning end of a midnight cigarette She broke his heart He spent his whole life trying to forget We watched him drink his pain away A little bit at a time But he never could get drunk enough To get her off his mind Until the night He put the bottle to his head and pulled the trigger He finally drank away her memory Life is short But this time it was bigger Than the strength he had to get up off his knees We found him with his face down in the pillow With a note that says I’ll love her till I die And when we buried him beneath the willow The angels sang a whiskey lullaby The rumors flew But nobody knew How much she blamed herself For years and years She tried to hide the whisky on her breath She finally drank her pain away A little at a time But she never could get drunk enough To get him off her mind Until the night She put the bottle to her head and pulled the trigger And finally drank away his memory Life is short but this time it was bigger Than the strength she had to get up off her knees We found her with her face down in the pillow Clinging to his picture for dear life We laid her next to him beneath the willow While the angels sang a whisky lullaby http://www.warez.ru:8080/FTP/MP3z/*TEMP/Ri...y%20Lullaby.mp3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Признание 4 Како можам да се викам така како што се викам отсутна од часовите по пливање во Лета, можеби сум само жена in praesentia која утрово помина меѓу два семафора со една бела и една црна сандала. Би рекла дека најпосле сум интертекстуална. Би можела да бидам и екстратекстуална, но главата ми е избричена, а ти ме сакаш. Седнав на работ од балконот и си мислев: "Сега, кога бапче е мртва, пак ли ?е пишувам рурална поезија?“ Пак прскаа против комарци. Дури и под креветот иако не знае да зуи, само крцка и паѓа од седмиот кат сосе линијата на отпорот, тезата, вокалите на кинеските стипендистки, и јас паѓам, но секако, угоре, угоре, кон совршениот кат, мек како облаците над Terra. Со тебе се е обратно, сонот е вертикален, понеделник е празник, и секако - In veritas vinas. Што се однесува до мене, тоа е вистинско чудо, бев мртва, а сега сум жива, и како што тече постоењево во обратен правец а ти ме сакаш, се пове?е ме сакаш, знам, ве?е сум бесмртна. Ех, да можеше да ја сакаш исто толку и баба ми Ветка! Лидjа Димковска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chaos Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Пейо Яворов -Демон Аз съм вихър и мъгла, владея царство без предел: че имам орлови крила и ноктете на орел. Аз съм вихър и мъгла: не зная време, нито цел в размах, пориви и стремеж. Аз съм зной и скреж. А ти си плаха гълъбица. Напразно се боиш от мен. Ще бъдеш ти, с орел самин, с орел орлица. И благослови тоя ден. Изгубена те найдох - вездесъщ, и те обгърнах, тъмен и могъщ. Далеко ще те отнеса: отвъд най-смелата мечта. Високо ще те изнеса на горда самота в призвездния предел. Духът ми е орел. И аз живея там. Но аз съм сам... Да бъда зной, да бъда скреж! В подземни пламъци горях и нивга никого не сгрях. Без цел размах, без път стремеж! В свръхземен студ се вкамених и никого не разхладих. Напразно, плаха гълъбица, напразно се боиш от мен. Ще бъдеш ти, с орел могъщ, с орел орлица... И благослови тоя ден. Аз имам орлови нокте: и жар и лед - това са те в ярка острота. Далеко... и високо... там, където аз живея сам, другарка в будна самота, ти в пламък ще се вледениш, под кървав студ ще изгориш. Че с ноктете на орел, пронизал тая плът, ще досегна твоя дух... Далеко от света, високо над прахът, в призвездния предел, - зрение и слух - ще бъде в огън тая плът, а лед ще бъде твоя дух! И горко ще ридаеш ти, ще прокълнеш рождения си час: земята и небето ще кънти от твоя стон, от твоя глас, Тогаз ще дойде и часът за нашия задружен път: на моето безумие часът, за твоето блаженство кратък път! И грабнал те в ноктете си тогаз, с тебе лих ще полетя; и както бурята премята заграбен лист, така и аз бясно ще те завъртя между небето и земята. Онуй, което чакам сам, най щедро тебе ще го дам: в пиянство, в шемет над света блаженството велико на смъртта.. И ще размахам пак крила без път, в пориви и стремеж, вихър и мъгла, с нокте на хищник - зной и скреж... И ще размахам пак крила, понесъл горестно самин, вихър и мъгла, за тебе споменът един Напразно, плаха гълъбица, напразно се боиш от мен. Ще бъдеш ти, макар за миг, с орел могъщ, с орел орлица... И благослови тоя ден! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Ден като ден Ставаш. Издишваш агония, раздробените сънища, неусвоената си пресита. Целият ден не преставаш да си онзи, дето го гонят по голите кърища. А ти се иска поне някой да те беше попитал дали имаш останали сили да се спъваш и падаш, да потъваш n-кратно. С живота тежко сте се напили. Жестоко! До наглост! И двамата се държите развратно. И затова ли не ви се прощава, най-вече на тебе, приятелю?! Не бе опростен махмурлука! A той все лукаво си те предава. Без от това да му пука. Накъде си запътил душата си. Нозете ти към ада те водят. Объркват смисъла на нещата и в безсмислието им не можеш да бъдеш свободен. Хванат в рибарската мрежа на случайности и причини, полукърваво, полудиво, замрежено гледаш как животът ти ще те отмине. Зачеваш и раждаш без време. Случваш се несподелено. Онзи, който можеше да те приеме, те забрави за това, че си "нещо" твърде широко скроено. И не си се фиксирал в посока. и не си си посочил адреса. Лъвски не ти е отскока. Разпилян си, често си тъжен или до болка потресен. Е, това е, семената от тръни ще издращят отвътре чистото. Ще прокърви, ще избухне, ще спъне всяко ново разлистване. Не се и надявай на нещичко топло. Животът е отрезвително! Или помен със свещи и вопли, или болест някаква заразителна. Подслони се като куче във плаща му. Ако изчака да го догониш. Иначе вечно, като на гара, ще го изпращаш А ти се иска силно като децата да викнеш "Ти, ти гониш". Денят, разчертан или на рани разкъсан, те завръща в света изкупително. Всичките ти договори снощи са скъсани. Гол си. Отречен. И нов. Ако това ти звучи успокоително... "Да е добър денят ти!" Михаела Алексиева ----------------------------------------------------------------------------------------- Незавръщане Ние няма към какво да се връщаме - просто нищо не се е случило... Нямаме тайни греховни, интимна вечеря на свещи, даже мъничко бягство за двама - нищо такова нямаме. Вярно, с души сме се любили! В пулса си вслушани сме мълчели... и толкова дълго един в друг прониквахме, че съвсем сме се слели! Кой може да го развърже този възел от живи въжета?! Ти не тръгваш. И аз не тръгвам... Връща ли се човек при сърцето си?... Руслина Александрова p.s. На ordinaryworld(промяна!),за да види,че и тук съм съвсем аз...да се позамисли за мисленето наново,да започне най-после да прави нещата,които казва че ще направи! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 *** Ако знам, че обичта ще свърши; ако знам, че тя ще се смали; ако знам, че гръм ще я прекърши; ако знам, че няма да боли; ако в нея дълго съм се лъгал ако не оставя тя следа, ще я разруша до някой ъгъл и отново ще я изградя. Евтим Евтимов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 ДЕСЯТАЯ ЗАПОВЕДЬ Добра чужого не желать Ты, Боже, мне повелеваешь; Но меру сил моих ты знаешь - Мне ль нежным чувством управлять? Обидеть друга не желаю, И не хочу его села, Не нужно мне его вола, На всё спокойно я взираю: Ни дом его, ни скот, ни раб, Не лестна мне вся благостыня. Но ежели его рабыня Прелестна... Господи! я слаб! И ежели его подруга Мила, как ангел во плоти,- О Боже праведный! прости Мне зависть ко блаженству друга. Кто сердцем мог повелевать? Кто раб усилий бесполезных? Как можно не любить любезных? Как райских благ не пожелать? Смотрю, томлюся и вздыхаю, Но строгий долг умею чтить, Страшусь желаньям сердца льстить, Молчу... и втайне я страдаю. 1821 А.Пушкин Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Продавам дог. Яде всичко. Много обича Деца Link to comment Share on other sites More sharing options...
Death_rideR Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Ето някои извадки от книгите на любимия ми автор Тери Пратчет: Отличаваше се с еротичния заряд на букова греда -Доколкото ми е известно, Сър Самюъл, вие сте бил алкохолик. -Не е тъй - възрази смаяният Ваймс. - Бях пиянде. Не ми достигаха пари за да съм алкохолик. Всяка сутрин изгревът ги сварваше напълно неподготвени. Но ставаше късно, всъщност ставаше толкова късно, че започваше да става рано. Кофициентът на интелигентност на разгневена тълпа е равен на коефициентът на най-тъпия, разделен на броя участници Пондър кимна. Беше много схватлив опреше ли до детайли на механизми, и веднага си нарисува мислена скица. Сега предпочиташе да си има и мислена гума за триене на такива скици. В "Хвърчилото" подложиха положението на "обсъждане". По този начин хората, които не знаят нищо, се събират за да споделят невежеството си. Той така и не събра кураж да опита попарата на Албърт, която водеше свой собствен живот на дъното на тенджерата си и ядеше лъжицил ...каза канцлерът твърд като едноседмична филия хлябл -Умрял е от отравяне с тежки метали. -Как тъй? -Три меча в корема. -А как наричате нещата, с които мелите зърното? -Селяни. Погледът на архиканцлерът бе толкова неприветлив, че би пропъдил и закоравял пияница от бар с безплатни напитки. Конят беше стар. И ездачът беше стар. Конят изглеждаше като скара за хляб в отесняла кожа. Човекът изглеждаше така, като че единствената причина да не се саморазпадне беше, че не можеше да събере достатъчно енергия за това. Веднъж Сибил - благословена да е от боговете - му донесе това духче с цели петнадесет функции, макар че десетина от тях изглежда се ссъстояха в оправдания защо не може да изпълнява останалите пет. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Death Rider научи се да ползваш бутона "Edit".Виждам че си начинаещ,и тъй като най-вероятно не си прочел правилата на форума,ти препоръчвам да ги прочетеш Поне ще избегнеш доста недоразумения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Няколко "горещи" творби. Събличаш ме алчно. С поглед изгарящо... Усещам я роклята. Пада. Потръпвам в твойте ръце. Изгарям от тежко желание. Вземи ме. Люби ме... Пий с устни потта ми. Твоя да бъда сега. Изгаряща. Страстна. Жадувам за твоето нежно "обичам". Потъвай в мене неспирно... И искай ме... Искай ме още. До края Когато ме любиш, разпускаш косите ми, жадни пръсти пълзят и изгарят гърдите ми. И преглъщам целувки с аромат на жасмин и цъфтят маргаритки по вълшебен килим. И когато те любя, все затварям очи, че светът се изгубва, не горчи от сълзи. Като полъх си нежен, като буйна река, ме разтваряш безбрежен и струи синева. И потъвам без свян, само в къс светлина, няма утрешен блян, просто днес и сега. Ще се облея с вода ароматни масла бавно ще втрия гола на светлината от свещи пред огледалото тръпнеща и настръхнала ще слушам протяжно копнежно саксофонно тази нощ ще ти изневеря със себе си… Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Nymphetamine Laid to the river Midsummer, I waved A ‘V’ of black swans On with hope to the grave And through Red September With skies fire-paved I begged you appear Like a thorn for the holy ones Cold was my soul Untold was the pain I faced when you left me A rose in the rain.... So I swore to the razor That never, enchained Would your dark nails of faith Be pushed through my veins again Bared on your tomb I'm a prayer for your loneliness And would you ever soon Come above unto me? For once upon a time From the binds of your loneliness I could always find the right slot for your sacred key Six feet deep is the incision In my heart, that barless prison Discolors all with tunnel vision Sun setter Nymphetamine Sick and weak from my condition This lust, this vampyric addiction To Her alone in full submission None better... Nymphetamine Nymphetamine Nymphetamine Nymphetamine Girl Nymphetamine Nymphetamine Nymphetamine My Nymphetamine Girl Wicked with your charm I am circled like prey Back in the forest Where whispers persuade More sugar trails More white lady laid Than pillars of salt... Fold to my arms Hold their message away And dance out to the moon As we did in those golden days Christening stars I remember the way We were needle and spoon Mislaid in the burning hay Bared on your tomb I'm a prayer for your loneliness And would you ever soon Come above unto me? For once upon a time From the bind of your Holiness I could always find the slot for your sacred key Six feet deep is the incision In my heart, that barless prison Discolors all with tunnel vision Sun setter Nymphetamine Sick and weak from my condition This lust, this vampyric addiction To Her alone in full submission None better... Nymphetamine Sun setter Nymphetamine (Nymphetamine) None better… Nymphetamine Nymphetamine Nymphetamine Nymphetamine Girl Nymphetamine Nymphetamine My Nymphetamine Girl…… Cradle Of Filth Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Улыбка Aвтор слов - Пляцковский М., композитор - Шаинский В. От улыбки станет всем теплей, От улыбки в небе радуга проснется, Поделись улыбкою своей, И она к тебе не раз еще вернется! И тогда наверняка Вдруг запляшут облака, И кузнечик запиликает на скрипке! С голубого ручейка Начинается река, Ну а дружба начинается с улыбки! С голубого ручейка Начинается река, Ну а дружба начинается с улыбки! От улыбки солнечной одной Перестанет плакать самый грустный дождик, Сонный лес простится с тишиной И захлопает в зеленые ладоши! И тогда наверняка Вдруг запляшут облака, И кузнечик запиликает на скрипке! С голубого ручейка Начинается река, Ну а дружба начинается с улыбки! С голубого ручейка Начинается река, Ну а дружба начинается с улыбки! От улыбки станет всем теплей, И слону, и даже маленькой улитке, Так пускай повсюду на земле Будто лампочки, включаются улыбки! И тогда наверняка Вдруг запляшут облака, И кузнечик запиликает на скрипке! С голубого ручейка Начинается река, Ну а дружба начинается с улыбки! С голубого ручейка Начинается река, Ну а дружба начинается с улыбки! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Disasterpiece by Slipknot I wanna slit your throat and fuck the wound I wanna press my face in and feel the swoon I wanna dig inside, find a little bit of me Cause the line gets crossed when you don't come clean My wormwood meets your pesticide You'll never get out, cause you were never alive I am infinite, I am the infant finite Come a little closer and I'll show you why (NO ONE IS - SAFE) Noises, noises, people make noises People make noises when they're sick Nothing to do except hold on to NOTHING How does it feel to be locked inside another dream That never had a chance of being realized? What the fuck are you looking at? I'll tell you what you're looking at Everyone you ever fucking laughed at Look in my eyes for the answers - typical I can feel it underneath like a miracle Everybody in the world needs more than Lies and consequences to power them Once again, it's me and no one else I can't remember if there was a someone else It's not mine, it's not fair, it's outta my hands And it's shaking - you'll never take me (NO ONE IS - SAFE) Noises, noises, people make noises People make noises when they're sick Nothing to do except hold on to NOTHING NOTHING! (HATE) Hate ain't enough to describe me (SCREAM) Somewhere between screaming and crying I'm not supposed to be here I'm not supposed to be (WHY) When do I get to know why? (BITTER) Bitter as the stink of when I try I'm not supposed to be here I'm not supposed to be Pull your hands away I'm gone - goodbye - it's so depressing Withering away Take a look - inside - my soul is missing All I have is dead, so I'll take you with me Feel like I'm erased - so kill me just in case (COVET) Everything around me's mine (STY) Can't see through the sties in my eyes I'm not supposed to be here I'm not supposed to be (DOWN) Scratching and clawing all the way (STAY) You won't let me fucking stay I'm not supposed to be here I'm not supposed to be (LIVE) Is there another way to live? (DIE) Cause it's the only way to die I'm not supposed to be here I'm not supposed to be Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 The Songless Bird The very deepest of your wishes. Climb up high, take my hand. Tread carefully through these sickening angels. Look at your god. look at the way he stands. The uterine murderess dies herself. Let me show you all my pain. Sardonyx lays waste to your eyes and leaves you blind. Gone is the day. They that did feed, delicately. Feed on me. The call has come, from bird and beast. Insect and serpent, and all that lives in the sea. And cities of fire, rip through me. My life a widower sad. On your knees, smell your disease. If i live you will be sorry. I have a thousand forms. Uninjured by your tongue. I'm working to ensnare you. Couple your name with cruelty. The mother of dying children. My hatred is unnumbered. It rises in my breast. We've lived with our suffering. But now...? My Dying Bride/Turn Loose the Swans/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 27, 2004 Share Posted November 27, 2004 Let Me Love You Tonight Santana It’s midnight - And I don’t want to see you leaving Thought of you - going back - back to him - is killing me Baby please - how can you torture my heart We both know - where we belong we belong here in each other’s arms Come with me and we can make the heavens sing Can’t deny the forces that you feel within Come with me and we can make the heavens sing "Let me love you tonight" "Let me love you tonight" (if you) Go we’ll never know - what tomorrow brings Got to be a way to end this - suffering Come with me and we can make the heavens sing "Let me love you tonight" "Let me love you tonight" Baby I - I don’t wanna see you hurting…(no more) Gotta do what’s right - ’cos we can’t - can’t go on like this anymore I’m on my knees - you know it’s over with him So why go back - when all that you need You know that it’s right here with me Come with me and we can make the heavens sing Can’t deny the forces that you feel within Come with me and we can make the heavens sing "Let me love you tonight" "Let me love you tonight" (if you) Go We’ll never know - what tomorrow brings Got to be a way to end this - suffering Come with me and we can make the heavens sing "Let me love you tonight" "Let me love you tonight" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 28, 2004 Share Posted November 28, 2004 Здравей, аз! На Николай Аврамов От себе си не си отивай, със себе си живей. Хей, Аз - за твойта съпротива към моя свят - здравей! Здравей, усмивка на лицето, за твоята тъга. Ще крачим двама общо взето със тебе все така. Тя си отива по-щастлива - това го проумей. От себе си не си отивай, със себе си живей. Сложи картини на стената, две чаши извади, налей коняк, изпий едната и пода измети. Легни си вечерта със свойта внезапна самота и чакай себе си да дойдеш от бялата врата, за да прошепнеш мълчаливо на себе си: Здравей! От себе си не си отивай, със себе си живей. 1968 Недялко Йорданов Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.