ov3rm4n Posted October 10, 2004 Share Posted October 10, 2004 The Song Is You (O.Hammerstein II, J.Kern) I hear music when I look at you A beautiful theme of every dream I ever knew Down deep in my heart I hear it play I can feel it start, then it melts away I hear music when I touch your hand A beautiful melody from some enchanted land Down deep in my heart, I hear it say "Is this the day?" I alone have heard this lovely strain I alone have heard this glad refrain Must it be forever inside of me? Why can't I let it go? Why can't I let you know? Why can't I let you know the song my heart would sing? Beautiful rhapsody of love and youth and spring The music is sweet, and the words are true The song is you [Recorded September 18, 1979, Los Angeles] Chet Baker's This Song Is You... - защото съм болен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 nqkoi momenti ot filma Fools Rush In: -I pee really fast. I live with five brothers, three cousins and only one bathroom. Believe me - I can pee faster than anyone in the world. ............ -How've you been? -Pregnant! ............ -You are everything I never knew I always wanted Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Три бръснати глави Три бръснати глави , музика струи, музика струи , три бръснати глави ! Настана време за борба , да възродим една страна и да сплотим един народ , за да живеем нов живот Сърби , гърци и турци , разкъсаха плътта ни като вълци ! От стадата ни крадат и ни продават като овци !!! Три бръснати глави , музика струи, музика струи , три бръснати глави ! С изпънати на пред ръце , обляно в кръв - едно сърце , пулсира и крещи на глас , БЪЛГАРИЯ е жива в нас !! Жива е в Нас !!! Шуми Марица ( текст : Чони Чонев ) Шумят реки, прерязани без жал, като човешки вени, изтича кръвта на ужасената земя по Струмица, по Вардар и Марица. Но също като Йово Балканджи. Тя плът предава, вярата не сменя, блестят край Охрид двете й очи и отразяват цялата вселена. И цялата вселена гледа с гняв, земята ни осъдена да страда, един Балкан в средата величав и краища, отнети без пощада. Едни скали за острене на нож, едно поле от пояса по-тясно, а воплите ни стряскат всяка нощ и всичко ни е безпределно ясно. Но си мълчим, а някаде текат, шумят реки и ронят бреговете и цвили в мрака конят на Кубрат с надежда да събуди синовете Вяра Една страна,Един народ, Единна вяра - Нов живот. Една любов, но без предел Една борба за свята цел. Мизия, Добруджа, Тракия, Македония - това е моята БЪЛГАРИЯ!!! Срам и Позор Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackWinterDay Posted October 11, 2004 Share Posted October 11, 2004 Depeche Mode - See You All I want to do is see you again Is that too much to ask for I just want to see your sweet smile Smiled the way it was before Well I'll try not to hold you And I'll try not to kiss you And I won't even touch you All I want to do is see you Don't you know that it's true I remember the days when we walked through the woods We'd sit on a bench for a while I treasure the way we used to laugh and play And look in each others eyes You can keep me at a distance if you don't trust my resistance But I swear I won't touch you Well I know five years is a long time and that times change But I think that you'll find people are basically the same If the water's still flowing we can go for a swim And do the things we used to do And if I'm reluctant you can pull me in We can relive our youth But we'll just stay friendly like sister and brother Though I think I still love you Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 ~ ЗАКУСКА ~ Бил ли си на остров Отгатни? Бил ли си в студеното небе? Бил ли си сън на мравки светло сини? Бил ли си път пред пясъчни коне? С мен ли си в каната за мляко? С мен ли си в черното кафе? Искаш ли да намериш някой, който е в захарта роден? Искаш ли дом от празнични консерви? Балната торта свещта да продадем. Тъмна вода, във чашата за вино, кралският шут със смях ще поднесе. С мен ли си в каната за мляко? С мен ли си в черното кафе? Искаш ли да намериш някой, който е в захарта роден? С мен ли си в каната за мляко? С мен ли си в черното кафе? Искаш ли да намериш някой, който е в захарта роден? Мокра игра в леглото на закуска. Една добрина сервира чай студен. Няма шега в леглото на закуска. Точно така започваш всеки ден. С мен ли си в каната за мляко? С мен ли си в черното кафе? Искаш ли да намериш някой, който е в захарта роден? С мен ли си в каната за мляко? С мен ли си в черното кафе? Искаш ли да намериш някой, който е в захарта роден? ревю Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shalome Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Стоя на няколко стъпки от леглото. Ръце протегнати. Длани разстворени. На леглото Сара – с всичките си четири години – с извит гръб, кани се да скочи. Но още не е готова. Аз съм прекалено близо. - Още назад, татко – се е изправила с разперени ръце. Драматично се подчинявам, след две великански крачки спирам. - Още ли ? – питам - Да ! – изписква тя и подскача на леглото. При всяка крачка тя се смее, пляска и настоява за нова. Най-накрая тя ме спира. - Там, спри там. - Сигурна ли си ? - Да – изкрещява тя. Протягам ръце. Тя още веднъж се привежда и след това скача. Супермен без пелерина. Парашутист без парашут. Само сърцето и изхръква по-високо от тялото. В този въздушен миг нейната единствена надежда е баща й. Ако той се окаже слаб, тя ще падне. Ако се окаже разсеян, тя ще се претърколи на твърдия под. Но тя не познава такива страхове. Заради своя баща. Тя му вярва. Четири години под един покрив са я убедили, че на него може да се разчита. Той не е свръх човек, но е силен. Не е свят, но е добър. Не е гениално умен, но е излишно да му се напомня да хване детето си, когато скочи. И така тя излита Извисява се. Той я хваща и двамата се радват на брачния съюз между нейното доверие и неговата вярност. ……………………….. Стоя на няколко крачки от друго легло. Този път никой не се смее. В стаята е сериозно. Апаратът вкарва въздух в едно изтощено тяло. Мониторът измерва ударите да едно тъжно сърце. Жената на леглото не е дете. Била е някога. Преди десетки години. Но сега не е. Като Сара тя трябва да се довери. Само няколко дни след излизане от операционната й казват, че трябва отново да влезе в нея. Нейните крехки ръце стискат моята. Очите са замъглени от страх. За разлика от Сара тя не вижда бащата. Но Бащата я вижда. Довери Мусе – казвам и на двама ни. Довери се на гласа, който прошепва твоето име. Довери се на ръцете, които улавят. ....................... Стоя на няколко крачки от огледалото и гледам лицето на човек, който се е провалил … Който е провалил своя Създател. Отново. Обещах, че няма, но го направих. Мълчах, когато трябваше да проявя смелост. Седнах, когато трябваше да се изправя. Ако ми беше за първи път, щеше да е друго. Но не е. Колко пъти може да падне човек и да очаква, че ще го хванат ? Довери се. Защо е толкова лесно да го казваш на другите и толкова трудно да го припомняш на себе си ? Може ли Бог да се справи със смъртта ? Така казах на жената. Може ли Бог да чуе още една изповед от същите устни ? Пита лицето в огледалото. ........................ Стоя на няколко крачки от човек, който очаква смъртта си. По рождение юдеин. По професия производител на шатри. По призвание апостол. Дните му са преброени. Любопитен съм да узная, какво крепи този човек пред лицето на екзекуцията. Така че му задавам въпроси. Павле, имаш ли семейство ? Нямам. Как си със здравето ? Много са ме били и съм физически изтощен. Какво притежаваш ? Пергаменти. Перо. Наметло. А твоята репутация ? Е, не е кой знае каква. За едни съм еретик, за други отцепник. Имаш ли приятели ? Имам, но даже някои от тях ми обърнаха гръб. А награди ? Не и на земята. Тогава, какво имаш, Павле ? Нямаш богатства. Нямаш семесйтво. Едни те критикуват. Други се подиграват с теб. Какво имаш, Павле ? Какво ценно имаш ? Тихо се облягам назад и гледам. Павел стисва ръката си в юмрук. Поглежда в нея. Аз също. Какво държи той ? Какво има ? Той протяга ръката си, за да видя и аз. Разтваря пръстите си, а аз се навеждам. Надниквам в дланта му. Празна. Имам своята вяра. Това е всичко, което имам. Но това е и всичко, от което се нуждая. Вярата опазих. Павел се обляга на стената на килията и се усмихва. Аз се облягам на отсрешната стена и се взирам в лицето на човека, който е разбрал, че животът е повече от онова, което се вижда с просто око. Защото това е вярата. Вярата е да се довериш на онова, което не се вижда с очи. Очите виждат бурите. Вярата вижда дъгата на Ной. Очите виждат великаните. Вярата вижда Ханаан. Твоите очи виждат грешките ти, а вярата ти вижда Спасителя. Твоите очи виждат вината ти, а вярата вижда Неговата кръв. Твоите очи виждат гроба ти, а вярата вижда град, чийто строител и създател е Бог. Но почакай малко, казва някой. Откуде знаеш, че е истина ? Чудесна поема, но къде са фактите ? Откъде знаеш, че това не са само измислени надежди ? Част от отговора може да се намери в малките крачки на вяра на Сара. Нейната по-голяма сестра стоеше в стаята и ни гледаше. Аз попитах Сара иска ли да скочи е нея. Тя отказа. Опитах се да я убедя. Не отстъпи. - Защо? – я попитах. - Скачам само в големи ръце. Ако според нас ръцете са слаби, няма да скочим. Ето защо Бащата загрява мускулите Си “ колко превъзходно велика е силата Му към нас, вярващите – пише Павел – сила … с която подейства в Христос, когато Го възкреси от мъртвите.” (Ефесяни 1:19,20) Следващият път, когато се питаш дали Бог мове да те хване, прочетете този стих. Същите ръце, които побеждават смъртта, те очакват. Следващият път, когато се питаш дали Бог може да ти прости, прочети този стих. Същите ръце, прободени на кръста, са разтворени за теб. И следващият път, когато се питаш дали ще оцелееш след скока, си спомни за нас със Сара. Ако един баща от плът и кръв може да улови своето дете, мислиш ли, че твоят вечен Баща ще те изпусне ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Сини, чисти, дълбоки очи!... Сини, чисти, дълбоки очи! Аз потъвам в лазура им пролетен, а небето щастливо мълчи и целува нежно тополите. Слушам как звучи любовта, нейде много дълбоко скътана, и пред мен изгрява света все в примамливи прави пътища. Милвам тая скъпа глава и забравям скръбта, умората... Аз не знам - може би затова носят своето име хората!... П.Пенев Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Българският Бог Жив е той, жив е!... Хр.Ботев Тревожни дни, велики дни ! Не знам прекарвал ли е друг народ такива. триумфи, слава! – а сърцата нам змия гризе, отрова в тях излива. Душмани грозни с низки врагове обграждат ни.Стихия на коварство! На адска завист демонът реве към младото, великото ни царство! И хищни птици яростно кълват меса ни живи, кръв ручи от рани... Затуй ли нашите свети герои мрат- да бъдем грабени, разкъсвани, обрани ? Българио, треперя с твоя гнев, треперя с твойта ярост безгранична, треперя с яростта на бесний лев, на кой, настръхнала, си днес прилична ; треперя с целий негодующ свет пред тоз позор; с душите възмутени на твойте храбри синове без чет по бойните полета покосени. Но жив е българският бог. Той нас в най-мрачни векове пази: пази ни при Шипка, Сливница, Люлебургаз – и днес той бди въз нашите съдбини. И днес той бди въз нас, невидим страж народен, и не ще да ни остави. О, жив е българский бог, богът наш велик, и чудеса за нази прави. Защото правдата е с наший меч и имаме велико тук призванье и славна рол в историята веч съдбата предвидлива начърта ни. И пак ще одолейм ! И по-висок ще бъде нашият полет свободни въпреки всики сили преизподни ! О, жив е, жив е българският бог ! И.Вазов Link to comment Share on other sites More sharing options...
RiMy_SuN Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Есенно завръщане Мойто есенно скръбно завръщане, подир толкова пролетни дни в безутешната бащина къща с боядисани жълто стени. Колко много години са минали по неравния тягостен път дето днес мойте стъпки пустинни като вопли самотно звучат. Дървесата са сякаш излезнали да ме срещнат с прострени ръце; те минават край мене и чезнат с озарено от пурпур сърце. А през техните клони запречени вехне къщата с жълти стени, като някакъв спомен далечен, като спомен от минали дни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Странник Бързай, странник, върви скоро къща бащина да стигнеш, пред къщата играй хоро, през хорото ти ще минеш. "Добре дошел", ще ти кажат деца, баби и подевки; а момите - те играят подир дружкини засевки. Няма нищо! Други зема тази, що си нявга любил; но и за теб моми има: бог не си с камъни бил. Ще излезе стара майка да посрещне мила сина, ще заплаче, ще завайка: "Син дочаках от чужбина!" Ще прегърне мъжка снага, а ти нейни стари кости; ще чуйш майчина си тъга, ще чуйш нейни думи прости. Ще чуйш, ала недей плака, първо либе че сгодили, друга вест те тебе чака - за баща и братя мили! Турци тейка ти убиха, братята ти и двоица полежаха, па изгниха, отровени във темница. Но то нищо! Ти да си жив, баща скоро ще да бъдеш, - бог е добър и милостив, а ти трябва род да въдиш. На, че плачеш! Ех, жена си! За жени е плачът даден, за жени, за сиромаси: ти не си ни гол, ни гладен. Речи тамо: "Бог да прости", на попове по патрихил, на трапеза свикай гости, пък бъди, какъвто си бил! Земи жена хубавица или грозна със имот; народи рояк дечица и с сюрмашки ги храни пот. Тъй глупецът, тъй залита да прекара добър живот, и никога не се пита човек ли е той или скот! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jolie Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 Interieur Ти ме гледаш тъй влюбено-нежно, ти говориш тъй топло и предано. Вън завива виелица снежна. Аз те слушам, далеко загледана. Лъхат леки и странни парфюми от цветята, над мене надвесени, и напомнят самички, без думи, ча са вчера от тебе донесени. Ти така всеотдайно си верен, ти си мой неотменно и всякога - и прости моя смях преднамерен, мойто женско лукавство понякога. Че и аз като тебе обичам - безнадеждно и смъртно увлечена, и често напразно заричам да не ида на среща уречена. Но когато зачуя, че идеш, сякаш рязко, внезапно събудена, там, от другия вход, без да видиш, аз избягвам - смутена, зачудена. И отивам при него покорна, сякаш в тъмна хипноза омаяна. И се връщам разбита и морна, унизена и горко разкаяна... Elisaveta Bagrqna Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 12, 2004 Share Posted October 12, 2004 ~ The Last Unicorn ~ When the last eagle flies Over the last crumbling mountain And the last lion roars At the last dusty fountain In the shadow of the forest Though she may be old and worn They will stare unbelieving At the Last Unicorn When the first breath of winter Through the flowers is icing And you look to the north And a pale moon is rising And it seems like all is dying And would leave the world to mourn In the distance hear her laughter It's the Last Unicorn I'm alive... I'm alive When the last moon is cast Over the last star of morning And the future is past Without even a last desparate warning Then look into the sky where Through the cloudes a path is formed Look and see her how she sparkles It's the Last Unicorn I'm alive... I'm alive... I'm alive america Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 13, 2004 Share Posted October 13, 2004 Mother North Mother north - how can they sleep while their beds are burning ? Mother north - your fields are bleeding Memories...The invisible wounds pictures that enshrine your throne (gone?) A Future benighted still they are blind Pigeonhearted beings of flesh and blood keeps closing their eyes for the dangers that threat...ourselves and our nature And that is why they all enrage me Sometimes in the dead of the night i mesmerize my soul Sights and visions prophecies and horror they all come in one Mother north - united we stand (together we walk) Phantom north - I'll be there when you hunt them down SATYRICON Link to comment Share on other sites More sharing options...
DeZoeker Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Céline Dion - Le ballet texte écrit par Jean-Jacques Goldman Ça t’arrive sans crier gare Au milieu d’une heure incolore Un geste, une odeur, un regard Qui comme déchire ton décor Tout à coup ce cœur qui t’avait presque oublié Se pointe à ta porte et se remet à cogner Attention, le ballet va commencer Tu comprends pas trop c’qui t’arrive Tu crois d’abord à une erreur Tu l’évites et lui te devine Entre le désir et la peur Tu t’entends lui dire des phrases sans aucun sens Qui’mporte, les mots n’ont plus la moindre importance Car le ballet a commencé Il met ses plus beaux autours et du miel sur sa voix Toi tu te fais velours et tes bijoux brillent sur toi Il te dit poèmes et rêves et lointains voyages Tu réponds Florence, peinture, impeccables images Dames et cavaliers, avancez Un coup d’œil à son dos, ses hanches, quand s’efface le galantin Un regard quand elle se penche et laisse deviner un sein Elle sait déjà ses mains, les contours de sa bouche Le cambré de ses reins, qu'elle a noté en douce Car le ballet va s’animer Il a su les codes et donné les bons mots de passe Encore un peu d’alcool et que tombent les cuirasses Livrées les clés des corps enfin les peaux s'embrassent Et le temps s’arrête tant que dure la grâce Car le ballet, est bientôt terminé Et la vraie vie, va commencer Et oui — la vraie vie — … Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 Vision - Close Minded (PUNKORAMA #5) You know, everybodies always saying "You're really close minded. You only listen to one type of music, you only go to one type of show." And I say "Well you know what, this is the type of music we grew up on, this is the type of music we play. Punk rock is our way of life. It's how we chose to live. And everyone elses opinion is worth nothing. Don't worry about what I listen to, worry about your own life. Because I'm not going to change for you or anyone. I can't help it if you don't like it, and it's upto me if I don't want to listen to anything else. It's what's in our blood, it flows through our veins, so save your breath 'coz we're here to stay!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 ~ Terrible Lie ~ Hey god, why are you doing this to me? Am I not living up to what I’m supposed to be? Why am I seething with this animosity? Hey god, I think you owe me a great big apology Terrible lie Terrible lie Terrible lie Terrible lie Hey god, I really don’t know what you mean. Seems like salvation comes only in our dreams. I feel my hatred grow all the more extreme. Hey god, can this world really be as sad as it seems Terrible lie Terrible lie Terrible lie Terrible lie Don’t take it away from me. I need someone to hold on to. Don’t take it away from me. I need someone to hold on to Hey god, there’s nothing left for me to hide. I lost my ignorance, security and pride. I’m all alone in a world you must despise. Hey god, I believed that promises, your promises and lies Terrible lie Terrible lie Terrible lie Terrible lie You made me throw it all away. My morals left to decay. How many you betray. You’ve taken everything Terrible lie Terrible lie Terrible lie Terrible lie My head is filled with disease. My skin is begging you please. I’m on my hands and knees I want so much to believe. Don’t take it away from me. I need someone to hold on to. Don’t take it away from me. I need someone to hold on to I give you everything. My sweet everything Hey god, I really don’t know who I am. In this world of piss nine inch nails Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nutshell Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 И понеже много обичам Трент Резнър, продължавам с него: The fragile she shines in a world full of ugliness she matters when everything is meaningless fragile she doesn't see her beauty she tries to get away sometimes it's just that nothing seems worth saving i can't watch her slip away i won't let you fall apart she reads the minds of all the people as the pass her by hoping someone can see if i could fix myself i'd - but it's too late for me i won't let you fall apart we'll find the perfect place to go where we can run and hide i'll build a wall and we can keep them on the other side ...but they keep waiting ...and picking... it's something i have to do i was there, too before everything else i was like you Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 14, 2004 Share Posted October 14, 2004 да се върнем на hallo 2:Pretty Hate Machine i still recall the taste of your tears echoing your voice just like the ringing in my ears my favorite dreams of you still wash ashore scraping through my head 'til i don't want to sleep anymore you make this all go away you make this all go away i'm down to just one thing and i'm starting to scare myself you make this all go away you make this all go away i just want something i just want something i can never have you always were the one to show me how back then i couldn't do the things that i can do now this thing is slowly taking me apart grey would be the color if i had a heart come on, tell me you make this all go away you make this all go away i'm down to just one thing and i'm starting to scare myself you make this all go away you make this all go away i just want something i just want something i can never have in this place it seems like such a shame though it all looks different now, i know it's still the same everywhere i look you're all i see just a fading fucking reminder of who i used to be come on, tell me you make this all go away you make this all go away i'm down to just one thing and i'm starting to scare myself you make this all go away you make it all go away i just want something i just want something i can never have i just want something i can never have @Nutshell ако кажеш, че слушаш и Front 242 те вземам без да те питам :Р Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 ~ Banished ~ ...Scorned angels the promised land is hidden Scorned angels will we find the way? Scorned angels A loud voice is calling Scorned angels all words sound the same Scorned angels never see never see Scorned angels will never flee we will never flee In this land without wings we won`t ever, ever dream We´re blind, we can´t see we`re just here to serve our destiny We can`t fight to defend the creation that will bring the end Down below in this hole we can't find our way back home... hocico Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nutshell Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 @Nutshell ако кажеш, че слушаш и Front 242 те вземам без да те питам :Р Headhunter FREEZE! SHOOT TO KILL OR DIE Today he has no means, he's alone and anonymous But written in his cells he has got the marks og the genius I'm looking for this man to sell him to other men To sell him to other men at ten times the price at least I'm looking for this man who knows the rules of the game Who's able to forget them to realize my aim I'm looking for this man to make us rich and famous One - You lock the target Two - You bait the line Three- You slowly spread the net And four - You catch the man чакам. Ама баш за тях винаги съм имала проблеми с намирането, дай някъв сайт, където има повечко, че от време оно карам на 10-ина мп3... Братовчед ми едно време имаше сума ти техни неща на касети и си слушахме, ама се изсели в Сф. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDawn Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 Ама баш за тях винаги съм имала проблеми с намирането, дай някъв сайт, където има повечко, че от време оно карам на 10-ина мп3... Братовчед ми едно време имаше сума ти техни неща на касети и си слушахме, ама се изсели в Сф. <{POST_SNAPBACK}> На mp3.online.bg има над 10 албума + текстове + снимки. Не ги слушам, обаче много харесвам как изглеждат... К'во се правиш че си търсила Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nutshell Posted October 15, 2004 Share Posted October 15, 2004 ами този сайт не ми се отваряше дълго време, там изобщо не съм гледала Но благодаря, ще се "направя" и че съм ги слушала Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kreideiky Posted October 16, 2004 Share Posted October 16, 2004 ~ Here She Comes ~ It's so lonely in this place So cold I don't believe And as no-one knows my name It's easy to pretend It's easy to believe There's a shadow on my wall It dances like my soul Dances like my soul It's so cold now I swear it will be warm Here she come now... slowdive Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Лекции по "Теория на превода". Това е действителен случай,не е виц Влиза лектора със запален фас в устата,бира в едната ръка и тебешир в другата.Облекло - кецове,камуфлажен панталон,тениска 2-ра употреба с три напушени дечица за лого и брада до гърдите боядисана като националния трикольор + никотинено-жълти мустаци(от фасовете). До мен е човека,който го е преживял(в момента 3-ти курс Английска филология),а аз съм се запознал лично с лектора.Изрут е!!! Изрут се пише с Д :Р (знам че нарочно си направил грешката, но хей на !!!) Ако става на въпрос се пише и с "о". Ама приемам критиката Link to comment Share on other sites More sharing options...
bio Posted October 17, 2004 Share Posted October 17, 2004 Изрут се пише с Д :Р (знам че нарочно си направил грешката, но хей на !!!) Специално за nutshell Coil - Tainted Love '85 Sometimes I feel I've got to Run away I've got to Get away From the pain that you drive into the heart of me The love we share Seems to go nowhere And I've lost my light For I toss and turn I can't sleep at night (chorus) Once I ran to you (I ran) Now I'll run from you This tainted love you've given I give you all a boy could give you Take my tears and that's not nearly all Oh...tainted love Tainted love Now I know I've got to Run away I've got to Get away You don't really want IT any more from me To make things right You need someone to hold you tight And you'LL think love is to pray But I'm sorry I don't pray that way (chorus...) Don't touch me please I cannot stand the way you tease I love you though you hurt me so Now I'm going to pack my things and go Tainted love, tainted love (x2) Touch me baby, tainted love (x2) Tainted love (x3) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.